Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אוקיי אז ככה , יש לי תקציב לרכב עד 10K בערך וכיוון שאני נהג חדש ראיתי דגמים יחסית ישנים אבל שמצאו חן בעיניי והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת .

אני רוצה לדעת לאיזה מבין הרכבים יהיה הכי פחות תקלות, הכי ישתלם ובעצם יהיה הרכב המתאים ביותר לתקציב כזה .

אז ככה, הרכבים ביניהם התלבטתי הם:

1. סיאט איביזה שנת 95-99 CLX ידני 1.4/1.6 (עוד לא החלטתי) - עדיפות ל3 דלתות ..

2. פיאט בראבו שנת 95-99 SX ידנית 1.4/1.6 3 דלתות, עדיפות לדגם המפואר - מצאתי אחד יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך במצב מצויין.

3. רובר 214 שנת 97-00 דגם SI ידנית 1.4 עדיפות ל3 דלתות.

4. רובר 216 שנת 97-00 SI ידנית 1.4/1.6 עדיפות ל3 דלתות.

אני אשמח לתגובות ממבינים ..

תודה מראש ,

רוי .

נ.ב - חשוב לי לדעת מה הרכב החסכוני ביותר מביניהם בצריכת הדלק, ומבחינת תיקונים .

פורסם

אם אתה מחפש רכב ללא תקלות, צחפש את הכי שמורה, כל אחד מהרכבים שציינת יכול להוות מקור לתקלות אינסופיות, הכל תלוי באיך הוא טופל לאורך חייו, רכבים בשנים האלה עם קילומטרז' נמוך יכול להחשיד , אז רצוי שתהיה היסטורית טיפולים מלאה שתתאים לקילומטרז', אל תצפה לשלמות כי אלה רכבים ישנים, ויהיו תקלות ויישורי קו למיניהם, לדעתי לפחות האופציה הכי טובה היא הבראבו, כי יש לה חלקי חילוף זולים ויש הרבה תחליפים טובים למקור, מה גם שהם זולים, וצריכת הדלק שלה טובה, אני לא מכיר את הרובר והסיאט כל כך , ככה שאני לא יכול להגיד סתם.

בהצלחה בחיפושים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הרבה המליצו לי על הבראבו מבין האפשרויות האלה בתקציב הנמוך , מהטענה שהחלפים של הרובר כבר לא מיובאים יותר לארץ - במקומו הגיע הלנד רובר , עוד שיש לרכב המון תקלות חשלמיות ומכניות והחברה לא אמינה .

ובעניין הסיאט אמרו לי שברוב המקרים המנוע פשוט חרוש והרכב מלא בתקלות מכניות וכמו שאפשר לראות רכבי הסיאט הישנים בד"כ משופרים

פורסם

מהאופציות שהזכרת גם אני הייתי הולך על הבראבו.

אגב, אתה מודע לכך שעליך לעשות ביטוח חובה + צד ג' ולהשאיר בצד עוד אלפייה או שתיים לפחות ליישור קו ? קח את זה בחשבון כי התקציב שלך נמוך וההוצאות לא מסתכמות רק בקניה הראשונית.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

הבראבו עולה בלי שום קשר 8.5 או 9 אם אני לא טועה ..

אבל בן כה וכו , אבא שלי ישלם את הביטוח ..

העניין שאני אוהב את הצורה של הרכבים האלה , רובר, סיאט, פונטו, בראבו ..

את הצורה של המיני המשפחתיות האלה - או איך שהם מוגדרות ..

• תוכן חדש...