Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לבנות מערכת ניידת. אני משתמש בסוללות של מ.ק. 77 צבאי שמספקות 12V.

המטרה ליצור מערכת כמה שיותר חזקה וכמובן שתשמע טוב.

הרעיון לקחת IPOD לחבר למגבר של רכב ואליו רמקולים.

אין לי מושג בתחום מה טוב ומה לא ולכן אני פונה לעזרתכם.

איזה רמקולים + מגבר לקנות ב 800 שקל?

תודה מראש

פורסם

מה? לא מובן? למה לבנות מערכת ניידת ברכב? לאן תיקח אותה לשמוע הביתה?

בכל מקרה תיקח מגבר V12 Rodeo Drive ורמקולים קואקסים של פיוניר קנווד או משהו.

פורסם

יש משתמש בפורום בשם מוטי, שבנה מערכת שמע ניידת.

תוכל לדבר איתו בקשר לבנייה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אל תיהיה מצחיק מורל, זה לא לרכב זה לצבא.

גם אני בניתי משו בסגנון קניתי מגבר של פולס אודיו, שני 6X9 של פיוניר משו ישן כזה,

מתג לרימוט, כבל חשמל יוצא מהמגבר לסוללה, כבל PL 3.5 שמחובר למגבר עם מפצל מPL לRCA.

ויאללה בלאגן! אחלה בום בוקס בשטח\שבתות\סתם לשבת עם חבר'ה בלילה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
אל תיהיה מצחיק מורל, זה לא לרכב זה לצבא.

גם אני בניתי משו בסגנון קניתי מגבר של פולס אודיו, שני 6X9 של פיוניר משו ישן כזה,

מתג לרימוט, כבל חשמל יוצא מהמגבר לסוללה, כבל PL 3.5 שמחובר למגבר עם מפצל מPL לRCA.

ויאללה בלאגן! אחלה בום בוקס בשטח\שבתות\סתם לשבת עם חבר'ה בלילה.

הבנת את הראש...

דיברתי עם חבר יש לו מגבר שהוא רוצה למכור אני מברר איזה... מה שנשאר זה איזה רמקולים בדיוק לקנות?

פורסם

1. אם יש לך סטוק לא מוגבל של סוללות, אז מגבר לרכב יעבוד.

2. אם בא לך לחסוך טיפה סוללות, אז צריך לחפש מגבר Class D

3. אם יש לך יכולות בסיסיות באלקטרוניקה, אפשר לקנות מגבר כלאס D מEBAY בעלות פחות מ200ש"ח - אך הוא בא כPCB ללא מארז. יצתרך ברר ווליום, וכמה חיבורים בסיסיים (מתח, כניסה, מוצא).

4. כדי להפיק עוצמה רצינית מהמגבר, צריך להפעיל אותו על מתח גבוה, כ2 סוללות.

5. הרמקולים. השאלה כמה חזק תרצה לשמוע? הגודל של רמקול כובאה, כמו כן גם נצילות. האפשרות הטובה מבחינת עוצמה היה להשתמש בדרייברים של מערכות סאונד מקצועיות = של מסיבות, עירועים וכו.

[under construction]

פורסם

נסחפנו s3t הוא בסה"כ רוצה בום בוקס קטן לשבת עם החברה בבסיס לשמוע מוזיקה.

בקיצור אתה יכול להשיג איזה מגבר 2 ערוצים 30-50 RMS שאתה רוצה, תמצא רמקולים 6X9 פשוטים, אם תצטרך עזרה קצת יותר רצינית מעצות בפורום, אני אשמח לעזור לך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
יש משתמש בפורום בשם מוטי, שבנה מערכת שמע ניידת.

תוכל לדבר איתו בקשר לבנייה.

אני פה אני פה :ok:

פותח השרשור: חפש את הרמקולי םהנצילים ביותר , ואת המגבר החסכוני ביותר שאפשר להכניס.

אני פירקתי מערכת רמקולים של מחשב, מגבר ממערכת רמקולים אחרת . שומעים ממש סבבה יחסית למה שציפיתי.

אתה רוצה את זה נניח לשטח בקטנה או למשרד חדר סגור ?

• תוכן חדש...