Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מחברת ליסינג פורד פוקוס 2008 (ניו פוקוס). הרכב עשה כ-60,000, במחירון מופיע 90,000 ש"ח, דורשים עליו 74,000 (ללא התמקחות - זה המחיר הרשמי).

לקחתי את הרכב לבדיקה והוא תקין לחלוטין.

השאלה היא אם אני מפספס כאן משהו? זה נראה לי הנחה גדולה, לא? האם אני סתם פרנואיד או שיכול להיות שמסתירים משהו?

ראיתי שם רכבים אחרים במצב פחות טוב (דגם ישן יותר, ק"מ גבוה יותר) שמוצעים במחיר דומה.

הרכב היה בליסינג בשימוש נהגת יחידה בחברת הייטק.

תודה

פורסם

לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית והוא תקין ?

אם התשובה חיובית אז אין כל מניעה לקחת את הרכב, בדוק היטב את המחירון כיוון שנראה לי ש90 זה הרבה מעבר למחיר הרכב לגירסאת הטרנד שהליסינג רוכש.

הסיבה למחיר הנמוך יחסית הוא ההיצע הגדול של הפוקוסים מליסינג, מעבר לזאת קח בחשבון שהרכב נרכש נניח בהנחה מינימאלית של 15%, כלומר כ 98K , הרכב נסע 36 חודש והכניס כ 2600 ש"ח בחודש לחברת הליסינג , עשה לבד את החשבון ותבין שכסף חברות הליסינג לא מפסידות במחירים הללו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לקחת את הרכב לבדיקה עצמאית והוא תקין ?

אם התשובה חיובית אז אין כל מניעה לקחת את הרכב, בדוק היטב את המחירון כיוון שנראה לי ש90 זה הרבה מעבר למחיר הרכב לגירסאת הטרנד שהליסינג רוכש.

הסיבה למחיר הנמוך יחסית הוא ההיצע הגדול של הפוקוסים מליסינג, מעבר לזאת קח בחשבון שהרכב נרכש נניח בהנחה מינימאלית של 15%, כלומר כ 98K , הרכב נסע 36 חודש והכניס כ 2600 ש"ח בחודש לחברת הליסינג , עשה לבד את החשבון ותבין שכסף חברות הליסינג לא מפסידות במחירים הללו.

תודה,

המחירון בוודאות כ-90 כי הרכב עלה לכביש בחודש יוני 2008.

מה שמוזר לי זה המחיר הנמוך של הרכב הזה הספציפי לעומת רכבים אחרים פחות אטרקטיביים באותה חברה, אחרת לא הייתי חושב על זה בכלל.

בכל מקרה אני סומך על הבדיקה העצמאית שעשיתי, ונראה לי שאקח את הרכב.

פורסם

המחיר המבוקש גבוה מדי, פשוט כי "מחיר המחירון" גבוה מדי ואיננו ריאלי.

98% מהפוקוסים עם מנוע 1600 סמ"ק נמכרים לליסינג והשכרה בהנחה של כ- 25% ממחיר המחירון הרשמי לצרכן. הליסינג מציע לך את האוטו במחיר גבוה מהמחיר שהוא קנה אותו לפני כשלוש שנים! זהו בדיוק הקשר הקרטלי לכאורה שבין היבואן, המחירון והסוחר.

מחיר הפוקוס מודל 2008 האמיתי, במצב מעולה מליסינג נהג יחיד, היה צריך לעמוד על 60-65 אלף ש"ח ולא בש"ח אחד יותר.

מרבית חברות הליסינג מציעות את המכונית לנהג שנהג בה, (וגם לבני המשפחה וחבריו הקרובים), בכ- 15% הנחה כחלק מתנאי החוזה, כך שההנחה הנוספת של 2000 ש"ח שנתנו לך זה כדי להעיף את האוטו החוצה מהמגרש המפוצץ.

לעניות דעתי, עם הון עצמי של 74 אלף ש"ח, יש די היצע של רכב חדש בשוק ולממן רכישה כיום זה פשוט וזול.

אם החלטת ללכת על האוטו, דרוש לראות תדפיס טיפולים מיכניים מלא וגם את כל חשבוניות תיקוני הפחחות ואישורי השמאות. אם תמצא באישורי השמאות הפחתות ערך, אל תשכח לדרוש אותם. אתה זכאי למידע זה על פי חוק, גילוי נאות של סוחר רכב.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

המחיר סביר בהתחשב בנתוני הרכב שפרסמת.

בשל ההיצע הגדול מחיר המחירון (אפילו כולל הורדות ) הוא תיאורתי בלבד ומחירי השוק נמוכים בהרבה.

קנייה נעימה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

98% מהפוקוסים עם מנוע 1600 סמ"ק נמכרים לליסינג והשכרה בהנחה של כ- 25% ממחיר המחירון הרשמי לצרכן. הליסינג מציע לך את האוטו במחיר גבוה מהמחיר שהוא קנה אותו לפני כשלוש שנים! זהו בדיוק הקשר הקרטלי לכאורה שבין היבואן, המחירון והסוחר.

מחיר הפוקוס מודל 2008 האמיתי, במצב מעולה מליסינג נהג יחיד, היה צריך לעמוד על 60-65 אלף ש"ח ולא בש"ח אחד יותר.

מרבית חברות הליסינג מציעות את המכונית לנהג שנהג בה, (וגם לבני המשפחה וחבריו הקרובים), בכ- 15% הנחה כחלק מתנאי החוזה, כך שההנחה הנוספת של 2000 ש"ח שנתנו לך זה כדי להעיף את האוטו החוצה מהמגרש המפוצץ.

לעניות דעתי, עם הון עצמי של 74 אלף ש"ח, יש די היצע של רכב חדש בשוק ולממן רכישה כיום זה פשוט וזול.

אם החלטת ללכת על האוטו, דרוש לראות תדפיס טיפולים מיכניים מלא וגם את כל חשבוניות תיקוני הפחחות ואישורי השמאות. אם תמצא באישורי השמאות הפחתות ערך, אל תשכח לדרוש אותם. אתה זכאי למידע זה על פי חוק, גילוי נאות של סוחר רכב.

+1 אחת התגובות הכי נכונות והכי צודקות שקראתי כאן בזמן האחרון. המחיר צריך להיות נמוך בהרבה, מפתיע שיש מישהו שחושב ש74K עבור פוקוס 08 מליסינג זה זול.

פורסם
+1 אחת התגובות הכי נכונות והכי צודקות שקראתי כאן בזמן האחרון. המחיר צריך להיות נמוך בהרבה, מפתיע שיש מישהו שחושב ש74K עבור פוקוס 08 מליסינג זה זול.

יופי , עכשיו נסה להשיג אחת כזו במחיר נמוך יותר, כאשר הקומבינה מחירון \ ליסינג חוגגת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין כאן ויכוח לגבי שוק המחירים בארץ. זה קרטל עם מחירים שערורייתיים. אם תמצא לשנות את זה אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו.

לגבי רכישת רכב חדש - אין לי הון עצמי כזה. חצי יגיע ממימון לכן רכב חדש לא רלבנטי, וגם אם היה לי מספיק כסף לדעתי זה לא נכון כלכלית לרכוש חדש.

השאלה שלי הייתה מאוד ממוקדת והתייחסה לרכבים באותו מצב כלומר פוקוס מליסינג, שנת 2008, עם תמחור שונה - איך רכב ניו פוקוס עם 60000 ק"מ יותר זול מרכב בצורה ישנה עם קצת יותר ק"מ? הרי הניו פוקוס באה עם 6 כריות אוויר ועוד שיפורים שאני לא זוכר.

פורסם

אם עוד לא הבנת - אין שום קשר בין המחיר שדורשים בחברת הליסינג למחיר הסגירה.

לכל רכב יש אפשרות מיקוח.

בניו קופל הצלחנו בזמנו במו"מ להוריד את המחיר "מחירון" של קיה סיד, לאחר השקלולים, בעוד 6 אלף נוספים.

ז"א שבזמן שהמחירון המשוקלל היה 76 אלף ש"ח (מה שאתה קורא לו זול) - החברה הייתה מוכנה לשחרר את הרכב ב-70 אלף.

את הרכבים במצב הפחות טוב, מוכרים בהנחה גדולה עוד יותר (ולדעתי גם לא קיבלת הנחה כלל כי לא התמקחת עקב היותו של הרכב "זול").

פורסם
אין כאן ויכוח לגבי שוק המחירים בארץ. זה קרטל עם מחירים שערורייתיים. אם תמצא לשנות את זה אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו.

לגבי רכישת רכב חדש - אין לי הון עצמי כזה. חצי יגיע ממימון לכן רכב חדש לא רלבנטי, וגם אם היה לי מספיק כסף לדעתי זה לא נכון כלכלית לרכוש חדש.

השאלה שלי הייתה מאוד ממוקדת והתייחסה לרכבים באותו מצב כלומר פוקוס מליסינג, שנת 2008, עם תמחור שונה - איך רכב ניו פוקוס עם 60000 ק"מ יותר זול מרכב בצורה ישנה עם קצת יותר ק"מ? הרי הניו פוקוס באה עם 6 כריות אוויר ועוד שיפורים שאני לא זוכר.

איך א-ת-ה חושב לשנות את המצב?!

לא הפנמת את המסר שניסיתי להעביר אליך. אין פה שום דבר זול! מחיר האוטו שהוצע לך גבוה בהרבה מערכו האמיתי בשוק הרכב הישראלי. המחיר הבסיסי מלאכותי ואתה מקבל הנחה מצחיקה ממחיר מלאכותי. זה שאחר רצה לגנוב אותך ביותר, אין פרושו שהגנב הזה מעריך פחות את מרכולתו.

אל תקנה את הפוקוס הזו וגם לא שום פוקוס אחרת. לא אתה ולא אחרים, עד שכוחות השוק יחנקו את סוחרי הסוסים הללו ויגרמו להם לרדת במחיר. יש מבחר גדול של דגמי רכב בשוק למכירה, חלקם במחירים נאותים וסבירים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

הכל נכון עד שתחפשו רכב "מבוקש" יותר למשל מאזדה 3 או מאזדה 5 שבמקרה של ה5 הדרישה היא כמעט מחירון למרות שבמרבית הרכבים הנסועה היתה מעל 100K!

וכנ"ל היה עם הקורולה הישנה שנמכרה קרוב למחירון בדרך כלל ללא פשרות בק"מ סביר.

פורסם
אם עוד לא הבנת - אין שום קשר בין המחיר שדורשים בחברת הליסינג למחיר הסגירה.

לכל רכב יש אפשרות מיקוח.

בניו קופל הצלחנו בזמנו במו"מ להוריד את המחיר "מחירון" של קיה סיד, לאחר השקלולים, בעוד 6 אלף נוספים.

ז"א שבזמן שהמחירון המשוקלל היה 76 אלף ש"ח (מה שאתה קורא לו זול) - החברה הייתה מוכנה לשחרר את הרכב ב-70 אלף.

את הרכבים במצב הפחות טוב, מוכרים בהנחה גדולה עוד יותר (ולדעתי גם לא קיבלת הנחה כלל כי לא התמקחת עקב היותו של הרכב "זול").

אכן לאחר התמקחות הורדתי עוד כמה אלפים והעסקה נסגרה. תודה לכל המגיבים.

פורסם
שיחקת אותה.

אתה מוזמן לספר בכמה הורדת כדי שנדע עד כמה הם גמישים, ונחשוף קצת מהסודות "השמורים" של סוחרי הליסינג.

סגרנו את העסק ב׳-70k פלוס חיישני רברס ו׳ gps מתנה.

• תוכן חדש...