Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בערך כמו שרשום בכותרת יש לי לאנטיס 2001 1600 אוטו' והבעיה היא אתמול שאני נוסע והדוושה נמצאת כמעט על הקיק דאון (טור 2.5-3) נשמע רעש של פילטר פתוח מהמכסה יש לי מעט ידע טכני אז ניגשתי לפילטר והוצאתי אותו מהקופסה החוצה הפילטר לבן בלי הרבה שחור עליו אז החזרתי חזרה וזהו מחכה לתגובות אולי מישהו יודע מפה מה הבעיה

פורסם
בדוק אולי בית המסנן אינו אטום.

בית המסנן זה כיאילו החלק שמחובר מעל הרדיאטור? או הקופסא של הפילטר?

פתחתי את הקופסא של הפילטר והיה נשמע רעש של סחיבת אוויר משם סתם לבדיקה יש לי חיישן MAF מיותר ששוכב לי בפגאז אז החלפתי אותו ללא שינוי בכלל

פורסם

הכל בסדר שם..

אם אני לוחץ על הקופסא של הפילטר אז הרעש שם הסחיבת אוויר טיפה נעלם אבל מעולם לא נגעתי שם אז לא נראה לי שמשהו התנתק שם

פורסם

אז אולי משהו שבור או מעוות שם, כדאי שתיתן לבעל מקצוע שיבדוק. יתכן גם שתושבת מנוע לא תקינה, זה גם עלול לגרום לרעשים בהאצה.

פורסם

פתח את הקופסא של מסנן האוויר, תהדק את האטם שמסביב למסנן אוויר ותרכיב אותו למקומו כי יכול להיות שהאם יצא מהמסנן.

יש לך על המכסה של הקופסא 2 קליפסים ו2 פינים מפלסטיק שאותם אתה מכניס לחורים שלהם ולאחר מכן סוגר את הקליפסים.

פורסם

כן אני יודע עשיתי את זה אבל עדיין ללא שינוי אולי זה הרעש של האוטו אפילו שאני לא חושב כי הוא אמור להיות שקט בשנים האלה פירקתי את כל הפלסטיקים בדקתי שברים והכל תקין יש איזה משהו שם אני לא יודע מה ניסיתי להחליף פילטר אוויר והוא הקטין מעט את הרעש אבל יש רעש, מוזר מאוד

פורסם

אמרת שאתה לוחץ על הקופסה אז הרעש מעט נחלש, כניראה יש בעית אטימות, אולי הקליפסים(מהברזל) לא לוחצים חזק, הייתי מציע לך לכווץ אותם מעט עם פלייר ככה האטימות תהיה חזקה יותר.

מתחת לקופסא של הפילטר יש צינור יניקת אוויר יכול להיות שהוא התנתק ממקומו.

פורסם
כן אני יודע עשיתי את זה אבל עדיין ללא שינוי אולי זה הרעש של האוטו אפילו שאני לא חושב כי הוא אמור להיות שקט בשנים האלה פירקתי את כל הפלסטיקים בדקתי שברים והכל תקין יש איזה משהו שם אני לא יודע מה ניסיתי להחליף פילטר אוויר והוא הקטין מעט את הרעש אבל יש רעש, מוזר מאוד

מסננים לא מקוריים, עלולים לגרום לרעשי יניקה לא נעימים.

פורסם
מסננים לא מקוריים, עלולים לגרום לרעשי יניקה לא נעימים.

מסנן של 20 שקל בצבע לבן.. יש לי טיפול שלפני אילת עוד שבועיים אז שם אני כבר יחליף בנתיים לאכול קצת את הלב =]

• תוכן חדש...