Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסרט לפני מספר שנים. מורגן אכל במקדונלס 3 ארוחות מלאות ביום, כל יום, היה חייב להגדיל כל פעם שהציעו ועשה פעילות גופנית כמו אמריקאי ממוצע. (כלומר ישב על התחת) אני אוכל ארוחה ביום לחמנייה מלאה ובלי משקה מוגז. בריא זה לא, אבל גם לשבת ברכב ישן בלי מזגן לא כל כך בריא. אתם לא מתארים לעצמכם כמה זה מתיש.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שיהיה בהצלחה. לידיעתך הצ'יפס שלהם שורד חמישה ימים ללא עובש (לעות יום אחד לצ'יפס רגיל). אני לא יודע מה מוסיפים לו - אבל בריא זה בטח לא.

תנסה אולי דברים "יחסית" בריאים. אולי הפוטטו יותר בריא מהצ'יפס, לא יודע. אולי עוף במקום המבורגר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חישוב מהיר 45 שקל לארוחה כפול 62 ימים שאתה אוכל שם 2790... לא חבל על הכסף?

ובכל מקרה שאתה אוכל במקדונלדס אתה אוכל 450 קלוריות של המבורגר שזה לא כל כך קריטי אנשים לא מבינים שמה שחשוב זה השומן המצוי באוכל ומסתכלים רק על קלוריות, בהמבורגר של מקדונלדס יש משהו כמו 80 שומנים, שזה המון, וגם הצ'יפס לבד, נניח שהגדלת זה עוד 400-500 קלוריות ועוד 50-60 שומנים. הרבה מעל הרצוי בארוחה תמימה אחת.

סוזוקי אלטו עולה 60 אלף שקל, באמת שווה את הסיכון הנפשי? ואת ה3000 שקל? בידעה שלא בטוח תזכה?

[אם חישבתי נכון, ואתה לא עוסק בספורט כלשהו, אתה תעלה משהו כמו 8 קילו.]

פורסם

ארוחה ביום. 62 * 30 = 1860. זה בערך הסכום שהוצאתי בתיקון האחרון. הגרלות תמיד היו תקווה של עניין ועד לסיום הלימודים אני עני מרוד.

פורסם
שיהיה בהצלחה. לידיעתך הצ'יפס שלהם שורד חמישה ימים ללא עובש (לעומת יום אחד לצ'יפס רגיל).

בדיוק הפוך, צ'יפס שמעלה עובש תוך יום או יומיים הוא לא תקין.

בכל מקרה, אותו סרט מפורסם גרם כזה נזק למקדונלד, שהם עברו לקיצוניות השנייה מבחינת בריאות -

סתם לדוגמה, אף אחד בארץ לא מטגן בשמן קנולה חוץ ממקדונלד'ס, והם בערך הרשת היחידה בארץ

שמציגה בדיוק מה הערך התזונתי של המנות. ניסיתם לבדוק לאחרונה בחומוסיה הקרובה?

מאכילה יום-יומית של 3 מנות פלאפל או שווארמה בלאפה מתים מהר יותר, זה בטוח.

ולמה אני לא אוכל במק'? יקר מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עדיף להיות יותר ריאלי ולחכות שאלו שבאמת זכו ימכרו את הרכב ביד 2.

אז אפשר "לתקוף" ולהתמקח על מחיר טוב,50000 נישמע מחיר פצצה.

פורסם
מעדיף לוותר על התענוג של לזכות באלטו מאשר לאכול את הזבל הזה אפילו פעם אחת .

+1 גם אם האוכל לא שמן כמו פעם, האפקט ישאר עדיין כמו לעיסת סולייה.

פורסם

מחשבים קלוריות? בודקים כמה כסף זה יוצא? על מה אתם מדברים, הבעיה נמצאת במקום אחר לגמרי...

גם אם יזכה הבחור, אני לא בטוח שאלטו על 68 הסוסים המוצהרים שלה ו- 9.8 קג"מ יצליחו לשנע מישהו במשקל של 62 ימי מק'דולנדס :wink:

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
+1 גם אם האוכל לא שמן כמו פעם, האפקט ישאר עדיין כמו לעיסת סולייה.

אני מוכן להשקיע קלוריות וכסף באוכל טוב.

בסוליות לא.

הדבר היחיד שאני קונה ממקדונלדס זה גלידה, בשביל גלידריה הם בסדר גמור :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכה קשה לבעלי אלטו. לפי ניסיון העבר, כפי שקרה למשל עם פיאט פנדה, הזוכים במכוניות יציפו את יד2 במודעות מכירה במחירי רצפה.

פורסם
אני מוכן להשקיע קלוריות וכסף באוכל טוב.

בסוליות לא.

הדבר היחיד שאני קונה ממקדונלדס זה גלידה, בשביל גלידריה הם בסדר גמור :)

יש בגלידה של מקדונלדס 15% שומן :wink:

פורסם

אל תעשה את זה לעצמך ! ואם אתה ממש משחק עם הגורל אז לפחות תאכל משהו בריא על בסיס עוף והרבה ירק.

בזמנו כאשר עבדתי בפרטנר היה לי כרטיס שאיפשר לי לאכול עסקיות בהרבה מקומות מעניינים, אבל מאחר והעבודה הייתה בשטח ולא היה לי כ"כ הרבה זמן לעצור בכל מקום אשר חפץ בו ליבי, נאלצתי להתפשר על מקדונלדס. בחיי שזה לא עשה לי טוב, עם החודשים הבגדים פחות ופחות עלו עליי. אתה יודע כמה זמן לקח לי אחרי זה להוריד קצת מההיקפים שצברתי? :|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...