Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323לאנטיס 96 אוטו'

היום בלילה ראיתי שיש ליד הפקק ריקון על הרצפה מים ירוקים פתחתי את המכסה מנוע לראות מאיפה מטפטפים המים.

ראיתי שיש מים ירוקים על השלדה של הרכב מתחת לפקק ריקון ,ועל המגן פלסטיק.

ראיתי שיש עוד מים ירוקים על הרדיאטור עצמו אחרי הונטה השמאלתי מתחת לפקק של הרדיאטור העליון על הרשתות של הרדיאטור מים ירוקים.

שטפתי את הכל עם צינור מים והזזתי את הרכב.

התנעתי את ל5 דקות וכיבתי,בדקתי שוב יש מים ירוקים על הרדיאטור בצד השמאלי שלו(באותו מקום)

שטפתי שוב,וחיכתי שאני מסיים את המשמרת ,נסעתי לביתי נסיעה של 10 דקות.

פתחתי את המחסה מנוע ובדקתי אם יש נזילה או מים ירוקים על הרדיאטור ואין כלום.

ולא טיפטו מים על הרצפה והכל נראה נקי.

אולי הכל התאדה מהחום ועף מהאוויר?

אני כל שבוע שם לב שחסר לי במיכל עודפים אנטיפריז נשאר בו טיפה,בדקתי בעקביות מאיפה הנזילה ונראה לי שמצאתי אותה,המים במיכל עודפים מתרוקנים בערך אחרי נסיעה של 300 קילומטר לשבוע.

הרכב שיש לי הוא בחתימה.

כמה עולה רדיאטור כזה? ואם הוכל להחליף אותו בעצמי כי יש צינורות שמן שמחוברים אליו וכו'..(יש לי ידע ונסיון)

הכוונה שלי אם יש חלקים שצריך במהלך ההרכבה הסבות וכו'..אם אצטרך כלים מיוחדים כלשהם וכו'..

פורסם

שלום רב !

בדוק והחלף תחילה מכסה רדיאטור החשוד כלא אוטם, וחזור לפורום לעדכון בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ייתכן נזילה מהרדיאטור או אחד מחלקי הפלסטיק שלו .

רדיאטור כזה עולה כ-450 ש"ח כולל מע"מ .

בלנטיס בשנתונים אלה העבודה היא מורכבת וכוללת פירוק החזית. לא מומלץ לבצע את העבודה לבד אלא לפנות למוסך

פורסם

אין לך נזילה יש לך בעית חימום. ואסביר אם הוונטות לא נפתחות בזמן או שהמהירות הנמוכה לא עובדת או רדיאטור סתום ולא יעיל המים פורצים למיכל עיבוי ומתאדים. וחלק נשאב חזרה למנוע. זה שמיכל העיבוי מתרוקן, זה מעיד על פקק תקין ומערכת תקינה. הבעיה שלך היא חימום מזערי וקבוע של הרכב.

מה שראית בבוקר הוא תוצאה של כיבוי מנוע חם בלי לחכות שהמאווררים יעבדו ויקררו את המים, ובלי השאיבה של המנוע המים פורצים מהפקק בכח. לכן עצתי תנקה או תחליף רדיאטור ותחליף טרמוסטט זה חשוב. למנוע חום פנימי גבוה שיגרום לך פריצת של מים אחרי כיבוי הרכב.

פורסם

פקק לרדיאטור החלפתי לפני כשבועיים מיכוון שהפקק הקודם גרם לנוזל לצאת ממיכל העיבוי כאשר יש לחץ והכל חזר למיכל העיבוי

צינור תחתון ועליון החלפתי לפני חודש וחצי.

יש אפשרות שהמים פורצים מהפקק עצמו בכוח כמו שאתה אומר גבי?

איך אני פותר את הבעיה? בהחלפת רדיאטוור או שאני יצטרך לעשות בדיקת לחצים עם משאבה ולראות אם נוזל מגוף הרדיאטור?

פורסם

אם הבנתי נכון ממה שאתה מתאר , נוזל הקירור יוצא מהפקק של הרדיאטור.

תבדוק את צינורות המים שלך שיוצאים ונכנסים לרדיאטור בזמן שהרכב חם.

אם הם קשים ברמה שקשה לך ללחוץ עליהם, זה יכול להיות אחד משתי בעיות או משאבת מים לא מסחררת את המים בצורה יעילה והגיע הזמן להחליף אותה, או שהטרמוסטט שלך תפוס במצב סגור ולא מאפשר מעבר של נוזל לכיוון הרדיאטור לצורך קירור המנוע ובכך מעלה את הלחץ והטמ"פ ומה שקורה בסופו של דבר זה שהפקק משחרר את הלחץ. ואגב לא בריא לנסוע ככה אתה עלול לגרום נזק למנוע.

פורסם

אני לא יודע אם הנוזל יוצא מהפקק של הרדיאטור לא ראיתי מים ירוקים ממנו רק על הרדיאטור עצמו

איפה שהמאורר של המזגן.

הצינורות חזקים כאשר המנוע חם וקשה ללחוץ עליהם והם חמים מאוד,כאשר אני מחליף את הטרמוסטט יש צופיציק הוא אמור להיות למעלה ?בהרכבה.

פורסם

תמתין לתשובת מומחים ממני בנוגע להרכבה.

כשאתה מחליף את הטרמוסטט תעשה בדיקה ליישן אם הוא באמת נשאר סגור , אתה פשוט יכול להרתיח מים ולשים את הטרמוסטט בפנים. כך תדע ב-100% אם זה טרמוסטט או לא.

• תוכן חדש...