Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושי אחרי ג'אנטים חדשים להאצ'בק שלי, מצאתי במודעה ביד 2 את הג'אנט שבתמונה ודיי נתפסתי עליו.

מפרסם המודעה הוא פנצ'ריה בפ"ת שהייתי אצלה לא מזמן. הבעיה - אין את הג'אנט במלאי וכל שבוע אני מקבל הבטחה לשבוע שאחרי.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קצה חוט כיצד אוכל להשיג דגם או סימן מזהה אחר כדי שאוכל לחפש את הג'אנט במקומות אחרים.

שבוע טוב,

אבירן.

1_7_0_174916_20100322100339.jpg

פורסם
בחיפושי אחרי ג'אנטים חדשים להאצ'בק שלי, מצאתי במודעה ביד 2 את הג'אנט שבתמונה ודיי נתפסתי עליו.

מפרסם המודעה הוא פנצ'ריה בפ"ת שהייתי אצלה לא מזמן. הבעיה - אין את הג'אנט במלאי וכל שבוע אני מקבל הבטחה לשבוע שאחרי.

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קצה חוט כיצד אוכל להשיג דגם או סימן מזהה אחר כדי שאוכל לחפש את הג'אנט במקומות אחרים.

שבוע טוב,

אבירן.

אתה פשוט צריך ללכת עם התמונה למקומות דיי גדולים שמתעסקים בג'אנטים ושם הם בטוח ימצאו לך את הדגם הנ"ל

קשה למצוא לסחורה הסינית הזאת דגמים ויצרנים

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
ומישהו יכול להפנות אותי למקומות כאלו באיזור המרכז? (רחובות, ראשון, פ"ת וכו')

הייתי עוזר לך בכייף, אני מאזור הצפון ופה אני יכול להציע לך מקומות.

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
ומישהו יכול להפנות אותי למקומות כאלו באיזור המרכז? (רחובות, ראשון, פ"ת וכו')

אנטון בראשון לציון באזור תעשיה חדש! או ביפו.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

פורטל, יבואן של ג'נטים נמצא באיזור ת"א היה לו תערוכה ענקית באוטומוטור והמחירים הגיוניים (ביחס למקומות שביררתי בהם באשדוד) אני קניתי שם ומאוד מרוצה!

אין לי כרגע את המספר אבל תרשום פורטל ותמצא את האתר.

בהצלחה

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

• תוכן חדש...