Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו אוקטביה 1.4TSI חדשה לפני כחודש, אוטומטית

וכבר הספיקה להתכבות כמה פעמים באמצע נסיעה.

היינו במוסך פעמיים או שלוש - ואמרו שהם עידכנו את התוכנה ברכב.

אבל הוא עדיין ממשיך להתכבות,

מה שאני יכול להצביע עליו שזה כמו בידני שלא לוחצים על הקלאטץ' או שאו משתחרר בטעות - למרות שהרכב הוא אוטומת.

עוד דבר, הרכב מקרטע כאשר הוא מחליף הילוך, אני לא יודע אם זה צריך ליהיות ככה או שיש בעיה שהיא כנראה הגורם לכיבוי המנוע (?)

עזרה בבקשה !

OCTAVIA 1.4TSI 2010

:wink:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לכם אחריות מלאה על הרכב, אז תגש למחלקה הטכנית של סקודה, תסביר להם שהתקלה לא נפתרה , וכמו ישראלי טוב . תראה להם מה זה שצצות בעיות ברכב חדש, ואולי תקבל טיפול או שניים חינם, בהצלחה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תתחדש ובהצלחה במלחמות נגד צ'מפיון.

לא רוצה לאכזב אותך אבל עכשיו תרגיש טוב מאוד על בשרך איזה טעות עשית כשבחרת צ'מפיון.

ולפני שמתנפלים עליי, אני מדבר מניסיון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הי. כבעלים של אוקטביה 2010 מנוע 1.8 טי.אס.איי. אני חושב שאין כל סיבה להתלהם כנגד צ'מפיון. אני כותב הרבה תגובות בפורום זה ופנו אליי מס' בעלים של אוקטביה 1.4, מאף אחד מהם לא שמעתי תלונה דומה לזו המופיעה לעיל.

מציע לך לפנות למוסך המרכזי של סקודה ברמת החייל בת"א, יתכן שיש בעיה בגיר אם אתה אומר שאתה מרגיש כאילו הקלאץ' קופץ או משהו מעין זה.

אל תוציא את הרכב מהמוסך לפני שביצעת נסיעת מבחן ארוכה בנוכחות בוחן בכיר, על מנת לבדוק שהתקלה תוקנה.

בהצלחה

פורסם

למה שומעים רק על בעיות של סקודה בזמן האחרון?

למה אין כאלה תלונות על סיאט, VW?

ולפני שמתנפלים עלי, זה הרושם שקיבלתי כאן ובפורומים שכנים. אשמח אם תעמידו אותי על טעותי, כי בשנה הבאה ה- VRS מאוד בחשבון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קיבלתי את האוקטביה DSG 1.4 TSI לפני חודשיים,עשיתי עליה 4500 ק'מ.

האם האוטו נכבה כל הזמן? אם לא מה התדירות?

אני מאושר מהרכב,הגיר והמנוע פשוט מדהימים.

בעניין המנוע שנכבה,קרה לי 3-4 פעמים בעצירה,אבל זהו וחוץ מזה עובד חלק.

אני יכול לומר שאני רשום בפורום סקודה באירופה,ויש שם תלונה אחת של בחור מתורכיה עם אותה בעיה,גם שם ניסו לעדכן תוכנה ללא הצלחה...אבל חוץ מזה כלום,אין עוד תלונות בנושא.

אני בטוח שצריך ללחוץ על צ'מפיון כאן,וגם לדעתי אך ורק במוסך המרכזי,

כנראה שאצלכם הרכב מאחר בהפרדת הקלאצ' בעצירה.

כשאתה בודק את הרכב עם מישהו מהמוסך,נסה לבצע עצירות מהירות על מנת לבדוק אם הבעיה נפתרה...

בהצלחה...

פורסם
למה שומעים רק על בעיות של סקודה בזמן האחרון?

למה אין כאלה תלונות על סיאט, VW?

ולפני שמתנפלים עלי, זה הרושם שקיבלתי כאן ובפורומים שכנים. אשמח אם תעמידו אותי על טעותי, כי בשנה הבאה ה- VRS מאוד בחשבון.

גם אני שומע יותר מידי תלונות בזמן האחרון.

כנראה סקודה מסרבת לעשות ריקול מסויים, ונותנת ללקוחות שלה לסבול.

פורסם
קיבלתי את האוקטביה DSG 1.4 TSI לפני חודשיים,עשיתי עליה 4500 ק'מ.

האם האוטו נכבה כל הזמן? אם לא מה התדירות?

אני מאושר מהרכב,הגיר והמנוע פשוט מדהימים.

בעניין המנוע שנכבה,קרה לי 3-4 פעמים בעצירה,אבל זהו וחוץ מזה עובד חלק.

המנוע נכבה מעצמו 3-4 פעמים ואצלך הכל בסדר:shock: אני בטוח שכל חברות הרכב היו רוצות לקוחות כמוך:mm_nah:.

:fadein:
פורסם

לירן רכב חדש לא אמור להיכנס למוסך נקודה. וגם לא אמור להיכבות באמצע נסיעה.

היה לי בי- 96 OPEL ASTRA מהסוכנות והוא היה נכבה כל הזמן. אחרי המון מאמצים מול היבואן וידיעות אחרונות והמועצה להגנת הצרכן הרכב הוחלף.

אני מציע שתתחיל לכתוב ליבואן ולשלוח העתקים לידיעות/מועצה להגנת הצרכן.

ותשמור את ההיסטוריה של הכניסות שלך למוסך ולתעד הכל.

פורסם

אני מניח שכאן מדובר בבעיה של DSG שיהא משותפת לכל משפחת VAG. מוזר שרק בסקודה זה צץ.

בקשר לצ'מפיון זכרונותי על השרות שלהם בסדר אם כי לא מקצועי במיוחד.

גם לי בזמנו הייתה בעיה דומה בבורה שהייתה נכבית. אחרי שלושה תיקונים שלא הועילו לפתרון הבעיה פשוט שמתי מפתחות ובקשתי שיתקשרו אלי כאשר רכב יהיה מוכן. בערב קבלתי את הרכב. הוחלף בקר גיר שעלותו כ6000 שקלים ללא תמורה. הרכב כבר לא היה באחריות.

כנ"ל כאשר הלך הטורבו באודי אחרי 60 אלף ק"מ. שילמנו רק על עבודה - 2500 שקל.

אני אישיתי החלטתי שלא אתקרב לפולקסווגן עקב אמינות ירודה של מכוניות עצמן. אבל השירות לא השאיר לי טעם מר.  

• תוכן חדש...