Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פתאום המגאן ז"ל נשמעת כמו המציאה של החיים :-D

חזק:-D

אבל תכלס מה נסגר עם סקודה? לאחרונה שומעים בלי סוף על בעיות בפאביה ובאוקטביה ותקלות רציניות ועוד בלי מענה מצד היבואן:shock:,מוזר ממש מוזר חוסר השרות הזה של היבואן.

פורסם
אני מאושר מהרכב,הגיר והמנוע פשוט מדהימים.

בעניין המנוע שנכבה,קרה לי 3-4 פעמים בעצירה,אבל זהו וחוץ מזה עובד חלק.

וזה לא מספיק לך כדי ללכת למוסך? רכב שנכבה מעצמו זה סבבה? גם אם זה היה קורה לי פעם אחת או חצי פעם, ישר הייתי עף למוסך. אבל היי! יש לי מאזדה, אז אני לא דואג... :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה בסוף נסגר עם הפאביה ההיא?

כלום, פשוט נמאס לנו מהמלחמות כנגד צ'מפיון. המנהל מוסך והמנהל האזורי סיכמו שהם יודעים שיש בעיה, הם יחליפו כל חלק שאני ארצה אבל זה לא יפתור את הבעיות. באמת משפט שאני רוצה לשמוע אחרי שקניתי מהם רכב ב-100K ש"ח.

אם תעקוב אחרי הפעילות פה בפורום תגלה שלעוד סוגדי פביות בפורום יש בעיות עם הרכבים שלהם וגם הם למרות ייחוסם המעמדי לא מצליחים לפתור אותם בדרכים קונבציונליות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קנינו אוקטביה 1.4TSI חדשה לפני כחודש, אוטומטית

וכבר הספיקה להתכבות כמה פעמים באמצע נסיעה.

היינו במוסך פעמיים או שלוש - ואמרו שהם עידכנו את התוכנה ברכב.

אבל הוא עדיין ממשיך להתכבות,

מה שאני יכול להצביע עליו שזה כמו בידני שלא לוחצים על הקלאטץ' או שאו משתחרר בטעות - למרות שהרכב הוא אוטומת.

עוד דבר, הרכב מקרטע כאשר הוא מחליף הילוך, אני לא יודע אם זה צריך ליהיות ככה או שיש בעיה שהיא כנראה הגורם לכיבוי המנוע (?)

עזרה בבקשה !

אם לא ידעת הרכב שלך לא אוטומטי אלא בעל גיר רובוטי מתקדם בעל שני קלאצ'ים (גיר רובוטי = גיר רגיל לחלוטין רק שבמקום הרגל שלך שדורכת על הקלאץ' ומעבירה הילוך יש רובוט שעושה את העבודה).

התקלה שלך נשמעת כמו חוסר תזמון נכון בתהליך הזה.

ולא, זה ממש לא אמור להיות ככה, אל תוותר. מנסיוני עם סקודה (דגם אחר, צרות אחרות) רק התעקשות שלך תביא לפתרון ואם לא תתעקש הבעיה לא תפתר.

פורסם
אם לא ידעת הרכב שלך לא אוטומטי אלא בעל גיר רובוטי מתקדם בעל שני קלאצ'ים (גיר רובוטי = גיר רגיל לחלוטין רק שבמקום הרגל שלך שדורכת על הקלאץ' ומעבירה הילוך יש רובוט שעושה את העבודה).

התקלה שלך נשמעת כמו חוסר תזמון נכון בתהליך הזה.

ולא, זה ממש לא אמור להיות ככה, אל תוותר. מנסיוני עם סקודה (דגם אחר, צרות אחרות) רק התעקשות שלך תביא לפתרון ואם לא תתעקש הבעיה לא תפתר.

כן ידעתי את זה, וגם אני חשבתי שזה בעיה בתוכנה שמעבירה את ההילוכים - למרות שאפילו העמדתי את הרכב במצב של בלימת חירום היא לא התכבתה, וגם מאז היא כבר לא נכבת.

נראה- אם תיכבה שוב פעם, אני ילך למוסך עם כפכף 8)

תודה רבה לעוזרים ומקווה שלא יקרה לי אותו דבר כמו שקרה לכמה ממכם, משתתף בצערכם.

OCTAVIA 1.4TSI 2010

:wink:

פורסם
אם תעקוב אחרי הפעילות פה בפורום תגלה שלעוד סוגדי פביות בפורום יש בעיות עם הרכבים שלהם וגם הם למרות ייחוסם המעמדי לא מצליחים לפתור אותם בדרכים קונבציונליות.

מזכיר לי שפעם יצאתי עם ברונית גרמניה (אמיתית, יש רחוב על שם משפחתה בברלין!), ואמרתי לה שבעצם ברון הוא המעמד הנחות ביותר מקרב חברי האצולה (דוכס, מרקיז, רוזן, ברון). אז היא ביקשה שאזכיר לה מאיזה מעמד אני בדיוק :-)

ובקשר לסקודות, נדמה לי שיש פה כבר יותר חברים עם בעיות מאשר בלי. ממש מצער :-(

וגם לא מובן, אלא אם חוסכים עלינו (הישראלים) בבקרת איכות וכדומה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חוסכים עלינו בעיקר בשירות.

אם היו מתקנים הכל/מחליפים את הלימונים מהר, כולם היו הרבה יותר מרוצים.

emotion of motion

פורסם
קנינו אוקטביה 1.4TSI חדשה לפני כחודש, אוטומטית

וכבר הספיקה להתכבות כמה פעמים באמצע נסיעה.

היינו במוסך פעמיים או שלוש - ואמרו שהם עידכנו את התוכנה ברכב.

אבל הוא עדיין ממשיך להתכבות,

מה שאני יכול להצביע עליו שזה כמו בידני שלא לוחצים על הקלאטץ' או שאו משתחרר בטעות - למרות שהרכב הוא אוטומת.

עוד דבר, הרכב מקרטע כאשר הוא מחליף הילוך, אני לא יודע אם זה צריך ליהיות ככה או שיש בעיה שהיא כנראה הגורם לכיבוי המנוע (?)

עזרה בבקשה !

מה נסגר לבסוף? זה כבר ממש נהפך למגפה מה שהולך עם סקודה בארץ.

פורסם

הי. מציע לכולכם להירגע. אם יש פה ושם בעיה בסקודה מדגם זה או אחר, זה עדיין לא מעיד על בעיה כללית. כבעלים לשעבר של פיג'ו 407, רוצה לומר לכם שבפיג'ו החליפו הרבה יותר חלקים, היו הרבה יותר תקלות, ולא שמעתי שעד כדי כך מתעלקים על היבואן.

ידוע הסיפור על מכונית שהורכבה ביום ב', לאחר החזרה מחופשת סוף השבוע הארוכה. כנראה מכוניתו של האדון בפוסט זה יוצרה ביום ב'.

\

מדוע לעשות כל כך הרבה רעש?

גם לגבי הפאביות, ביררתי במוסך מורשה שבו אני מטפל ברכב שלי (סקודה אוקטביה) ואמרו לי שהפאביה היא מכונית שרואה הכי פחות מוסך במותג סקודה כאן בישראל.

זה שפה ושם אנשים קיבלו מכוניות עם תקלות- זה כבר סיפור אחר, אבל למה לעשות מזה כזה רעש?

האם אין מזדות שהגיעו עם תקלות? בוודאי שיש. יש לי חבר שהוא מנהל מוסך מזדה בבני-ברק וכבר שמעתי ממנו סיפורים מסמרי שיער, רק ששם כנראה מעדיפים להשתיק מהר את כל הסיפורים, כדי שהפראיירים ימשיכו לקנות מכונית פשוטה ולא מהנה לנהיגה.

מציע לכולכם להירגע.

פורסם

אני בעלים של סיאט לאון חדשה (ברשותי כ-5 חודשים בלבד) ולא נתקלתי בשום בעיה, DSG7 מתפקד בצורה חלקה, תפעול המנוע חלקלק ושאר המכלולים מסביב - טפו טפו. זה נשמע לי כמו בעיה נקודתית אצל סקודה ולא בכל רכבי הקונצרן. נשמע שהשירות שם שוב הפך לסוג של בית זונות ומפסיקים להשקיע בדברים שעד עכשיו טרחו לשפר. אני במקום פותח השרשור מנסה לאגד עוד כמה חברים לא מרוצים וניגש יחד אל הסוכנות בניסיון להסביר להם שלא יתכן שבקניית רכב חדש צצות בעיות כאלה או אחרות שלא אמורות להופיע. לא עוזר? תמיד אפשר לפנות לדרכים נוקשות יותר (משפטיות), במיוחד ומדובר במגיפה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הי. מציע לכולכם להירגע. אם יש פה ושם בעיה בסקודה מדגם זה או אחר, זה עדיין לא מעיד על בעיה כללית. כבעלים לשעבר של פיג'ו 407, רוצה לומר לכם שבפיג'ו החליפו הרבה יותר חלקים, היו הרבה יותר תקלות, ולא שמעתי שעד כדי כך מתעלקים על היבואן.

ידוע הסיפור על מכונית שהורכבה ביום ב', לאחר החזרה מחופשת סוף השבוע הארוכה. כנראה מכוניתו של האדון בפוסט זה יוצרה ביום ב'.

\

מדוע לעשות כל כך הרבה רעש?

גם לגבי הפאביות, ביררתי במוסך מורשה שבו אני מטפל ברכב שלי (סקודה אוקטביה) ואמרו לי שהפאביה היא מכונית שרואה הכי פחות מוסך במותג סקודה כאן בישראל.

זה שפה ושם אנשים קיבלו מכוניות עם תקלות- זה כבר סיפור אחר, אבל למה לעשות מזה כזה רעש?

האם אין מזדות שהגיעו עם תקלות? בוודאי שיש. יש לי חבר שהוא מנהל מוסך מזדה בבני-ברק וכבר שמעתי ממנו סיפורים מסמרי שיער, רק ששם כנראה מעדיפים להשתיק מהר את כל הסיפורים, כדי שהפראיירים ימשיכו לקנות מכונית פשוטה ולא מהנה לנהיגה.

מציע לכולכם להירגע.

אף אחד לא טען שמכוניות אחרות לא מתקלקלות.

די ברור שמכוניות אחרות מתקלקלות.

העניין מסתתר במה שאתה מכנה להשתיק את הסיפור - לזה ידידי קוראים שירות לקוחות שמתפקד כמו שצריך ולא מתנער מאחריות.

מאחר ושירות הלקוחות של צ'מפיון מתפקד כמו שהוא מתפקד ומנסה להתחמק במקום לעמוד מאחורי המוצר שהוא משווק, הסיפורים יוצאים החוצה ומייצרים לו שם רע.

פורסם

bulfas,

תגובתך היא שלא סבירה, שמא יש לך אינטרס כלשהוא?

זהו פורום רכב, וככזה אנשים מביעים בו דעתם גם לטובה וגם לרעה כאשר יש בעיות.

נסה להיות במקום הבחור שקנה פביה חדשה וקיבל עימה צרור של צרות. אני מאמין שמקומו היית כבר מדבר צ'כית,

ולא שולח בדיחות בנונשלנטיות ובזחיחות דעת לגבי "מכונית שהורכב ביום ב'..."

אגב, כמו שנאמר לך, בעיות אכן יש בכל מכונית (ולא נכנס לויכוח איפה פחות ואיפה יותר). מה שמשחק פה תפקיד חשוב זה מחלקת שרות של יבואן שאכן תפקידה "להשתיק" את הל' ולדאוג שלא לגרום לנזק מסחרי ליבואן או למותג.

יש בפורום חובבי רכב רבים, ואם רק אצל חלק קטן מהם נדלקה נורה אדומה בקשר למותג מסויים או ליבואן מסויים, הרי שפה כבר

צ'מפיון הפסידה. ואם מחלקת השרות של דלק (אתה אמרת מזדה,לא) כן משתיקה את זה, הרי שפה נמדדה הצלחתה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...