Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

281 ש"ח על כרטיס חדש לרשיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים עד כמה עושקים אותנו במדינה הלא נורמלית הזאת.

קיבלתי ספח לתשלום לרישיון חדש, אני מציץ בפינה השמאלית תחתונה ואני מגלה סכום גבוה ומרגיז.

281 ש"ח על כרטיס חדש. על מה בעצם אני משלם כל-כך הרבה ? :x

עכשיו יש לי שאלה קטנה. תוקף הרישיון שלי הוא עד ה 17/5/2004. תוקף הספח לתשלום הוא עד 15/08/2004. נניח ומסיבה מסויימת אני לא משלם עד ה 17/05/2004, האם אני יכול להשתמש בספח הנ"ל עד ה 15/08/2004 ?

תודה לעונים.

ולמה 281 ש"ח ? ? ? :x

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ראש קטן אה?

זה בתוקף אחרי שתשלם עד לקבלת הפלסטיק החדש והנוצץ.

תגיד שלא ידעת את זה לבד :twisted:

אין מה לעשות גבר גם אני שילמתי רק לפני חודש, ואצלי זה חלק גדול מאד מהמשכורת :cry:

מדינה מושחטת אין מה לעשות.

פורסם

קח בחשבון שאם הרשיון שלך לא בתוקף, וישנה חס וחלילה תאונה - הביטוח ינסה לעשות בעיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אנשים, איזה חישובים יש לכם, 56 ש"ח שנה, 15 אג' יום...

אם כבר מדברים על תשלומי רשיונות, בקרוב נגמר לי סוף סוף הכרטיס (אני מבסוט כי איתו יורד השלט הצהוב המגעיל מהאוטו)

עכשיו ככה:

יש לי רשיון ב'

ורשיון לאופנוע עד 500,

אני משלם 281 כמו כולם או יותר?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה כל כך עושק ב281 ש"ח ל-5 שנים רישיון?

היה עושה לך יותר טוב אם היית משלם כל שנה 56 ש"ח?

הקטע שאני משלם על כרטיס (שלפי דעתי לא יהיה הבדל רציני מהכרטיס הנוכחי) מגנטי ועשוי מפלסטיק מחיר כל-כך מופקע שזה ממש לא מצדיק.

מילא, אם באמת הכרטיס היה משמש לא רק להצגת רישיון הנהיגה בפני השוטר אז לא הייתי מדבר. אך הכרטיס הנ"ל סתם יושב לו בארנק ולא יוצא ממנו.

אז לשלם 281 ש"ח על כרטיס פלסטיק עלוב ? אל תגיד לי שזה זול. ואל תגיד לי שזה הולך למטרות טובות.

זה הולך לתקציב הממשלה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הקטע שאני משלם על כרטיס (שלפי דעתי לא יהיה הבדל רציני מהכרטיס הנוכחי) מגנטי ועשוי מפלסטיק מחיר כל-כך מופקע שזה ממש לא מצדיק.

מילא, אם באמת הכרטיס היה משמש לא רק להצגת רישיון הנהיגה בפני השוטר אז לא הייתי מדבר. אך הכרטיס הנ"ל סתם יושב לו בארנק ולא יוצא ממנו.

אז לשלם 281 ש"ח על כרטיס פלסטיק עלוב ? אל תגיד לי שזה זול. ואל תגיד לי שזה הולך למטרות טובות.

זה הולך לתקציב הממשלה.

שמוליק

כרטיס מגנטי?

רק אני קיבלתי כרטיס פלסטיק רגיל ללא שום חלק מגנטי עליו? :cry:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמת קרוב ל-2300-2500 שקל על שיעורי נהיגה?

שמת 113 שקל על תיאוריה?

שמת 300+ על טסט?

ועוד הביטוח שאתה משלם שזה כמה אלפים טובים... :evil: כי אתה אשם שאתה צעיר...

(אני ממש לא מעודכן במחירים, אז נא לסלוח :oops: )

עד ששילמת את כל המשכנתא הזו 280 שקל מפריעים לך? :p אתה מסוגל ליותר מזה

בתחרות של "למה אני אוהב את ישראל?" עם שייקה לוי והפיאט פנדה אני ארשום סיבה למה אני אוהב את המדינה הזו:

"המדינה הזו מרגילה אותך לאכול חרא, אז שאתה אוכל אותו אתה חושב שנפלת על קוויאר"

ועכשיו בנימה רצינית, תתעודד - יש המוני אנשים (כמוני לדוגמא) שהיו הורגים בשביל רישיון. שיהיה לך בהצלחה וסע בזהירות :wink:

פורסם
אנשים, איזה חישובים יש לכם, 56 ש"ח שנה, 15 אג' יום...

אם כבר מדברים על תשלומי רשיונות, בקרוב נגמר לי סוף סוף הכרטיס (אני מבסוט כי איתו יורד השלט הצהוב המגעיל מהאוטו)

עכשיו ככה:

יש לי רשיון ב'

ורשיון לאופנוע עד 500,

אני משלם 281 כמו כולם או יותר?

אני שילמתי לפני שבועיים 254...מה הולך פה?

לשמוליק במיוחד

ציטוט:

שיו יש לי שאלה קטנה. תוקף הרישיון שלי הוא עד ה 17/5/2004. תוקף הספח לתשלום הוא עד 15/08/2004. נניח ומסיבה מסויימת אני לא משלם עד ה 17/05/2004, האם אני יכול להשתמש בספח הנ"ל עד ה 15/08/2004 ?

שאל שאלה אחרת מתי מסתיים התוקף של הרשיון החדש מתי שאתה משלם או כמה שנים אחרי הקודם?

אני צלצלתי למשרד הרשוי שלא קבלתי חידוש והנציגה אמרה לי שישלחו.אכן הגיע בדואר אחרי יומיים שלושה אבל אצלה במחשב היה רשום שהרשיון שלי בתוקף עד 15.4 ואצלי ברשיון עד 29.4 והיא עוד אומרת לי שמה שתקף זה מה שכתוב אצלה אז אני אומר לה מה אמור שוטר לעשות שרואה 2 פרטים הרי לא כל אחד מצלצל ואומרים לו

היא עושה לי בהיסוס רב לא יודעת אם אצלך רשום אז זה תקף

ככה רוצים ספורט מוטורי???תוקף לרשיון לא יודעים לרשום מדויק :roll:

פורסם

זה הולך לתקציב הממשלה.

שמוליק

שמוליק זו סך הכל האגרה של חידוש הרישיון ולא מחיר הכרטיס עצמו .

אחרי הכל על כל דבר יש אגרה.

עצוב אבל אני בטוח שזה לא רק בארץ ככה.

• תוכן חדש...