Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לקנות מכונית חדשה, שלא תהיה יקרה ושתהיה טובה וצריכת הדלק תהיה נמוכה ואמינה. ושעלויות התיקון תהיינה נמוכות

אני עדיין לא החלטתי באיזו מכונית אבחר.

1. פורד פיאסטה

2. יונדאי I20

3. טויוטה קורולה

נסעתי בנסיעת מבחן בטויוטה קורולה הנסיעה היתה חלקה הרכב היה נוח ולמנוע היה כוח לסחוב בעליות.

נסעתי בנסיעת מבחן ביונדאי I20 רכב זריז אך המושבים לא נוחים וקשיחים שומעים רעש מהמנוע והאבזור נראה פשוט למדי ולא ממש באיכות גבוהה.

נסעתי בנסיעת מבחן ברכב פורד פיאסטה הרכב מאוד נוח האבזור ברמה גבוהה מבחינת כריות אויור יש 7 כריות ולא שומעים את רעש המנוע רכב שקט לעומת יונדאי אך הרכב אינו זריז במיוחד עיצוב הרכב מאוד מרשים.

השאלה נשאלת האם כדאי ללכת על רכב סופר מיני שהוא נוח מאוד ומאובזר, אך אינו זריז במיוחד בהשוואה ליונדאי I20 או שכדאי להוסיף עוד 19,000 ש"ח לטויוטה קורולה למרות שאני חושב שמכונית סופר מיני תספיק לי.

מבחינת מכירת הרכב לאחר 3 שנים האם לא תהיה בעיה של מכירת אחת מהמכוניות הרשומות מעלה.

תודה.

פורסם

תתחיל מהגדרת הצרכים שלך - אתה זקוק למשפחתית או לסופרמיני?

שים לב שיצאה עכשיו קורולה מחודשת. תוודא שמדובר בדגם החדש.

כל אחת מהמועמדות שלך - אין סיבה שלא יהיו סחירות בבא היום, אבל אני אישית לא חושב שזה צריך להיות השיקול המרכזי שלך בבחירת רכב.

פורסם
תתחיל מהגדרת הצרכים שלך - אתה זקוק למשפחתית או לסופרמיני?

שים לב שיצאה עכשיו קורולה מחודשת. תוודא שמדובר בדגם החדש.

כל אחת מהמועמדות שלך - אין סיבה שלא יהיו סחירות בבא היום, אבל אני אישית לא חושב שזה צריך להיות השיקול המרכזי שלך בבחירת רכב.

אני לוקח בחשבון את המחירים של הרכבים כי 19,000 שקלים זה לא קצת אז אני לא יודע אם בכלל כדאי ללכת על הקורולה, הצרכים שלי הם נסיעה ברכב בדרך כלל עם 4 אנשים ואני גר בחיפה אז אני צריך רכב שיוכל לעלות את העליות בקלות.

פורסם

כולן טובות כאן וזה עניין של טעם אישי, כמו שראית לכל אחת יש יתרונות וחסרונות.

עוד אופציה מעניינת-סוזוקי סוויפט.

מכיר? נסעת פעם? אם לא, מציע לך לקחת נסיעת מבחן על אחת כזאת. לדעתי אחת מהסופרמיני הטובות.

ואם אתה לא צריך משפחתית, לך על סופרמיני! הרבה יותר כפי וחסכוני.

פורסם
כולן טובות כאן וזה עניין של טעם אישי, כמו שראית לכל אחת יש יתרונות וחסרונות.

עוד אופציה מעניינת-סוזוקי סוויפט.

מכיר? נסעת פעם? אם לא, מציע לך לקחת נסיעת מבחן על אחת כזאת. לדעתי אחת מהסופרמיני הטובות.

ואם אתה לא צריך משפחתית, לך על סופרמיני! הרבה יותר כפי וחסכוני.

כן נסעתי על הסוזוקי סוויפט המכונית טובה אבל אין הרבה מקום בתא המטען ואין מקום לכולם מאחורה וגם המזגן לא חזק.

פורסם

תבדוק את הפולו החדשה (1.2 TSI ) היא תביא לך את הצריכת דלק הכי טובה ,וגם ביצועים מרשימים מאוד .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
אני לוקח בחשבון את המחירים של הרכבים כי 19,000 שקלים זה לא קצת אז אני לא יודע אם בכלל כדאי ללכת על הקורולה, הצרכים שלי הם נסיעה ברכב בדרך כלל עם 4 אנשים ואני גר בחיפה אז אני צריך רכב שיוכל לעלות את העליות בקלות.

אם אתה נוסע עם 4 אנשים באופן תדיר חפש לך משפחתית ואת הסופר-מיני החביבות תשאיר לאלו שנוסעים בהרכבים קטנים ומצומצמים יותר.

אני לא יודע למה נדבקת דווקא לקורולה כמשפחתית, יש מכוניות לא פחות טובות ממנה אם לא טובות ממנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר בדקת מכוניות מיני מתוצרת יונדאי ופורד ובסוף אתה מתלבט על קורולה והסיבה שמציקה לך זה בגלל הגודל אז למה לא ללכת לבדוק יאריס?

פורסם
מה עם סוויפט?

מיושנת ומוחלפת - סיבות מספיק טובות לוותר עליה.

לגבי היאריס, גיר רובוטי מעיק ואיבזור מעליב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם כבר בדקת מכוניות מיני מתוצרת יונדאי ופורד ובסוף אתה מתלבט על קורולה והסיבה שמציקה לך זה בגלל הגודל אז למה לא ללכת לבדוק יאריס?

ליאריס יש גיר רובוטי אז אני חושב שלא, לא כל הזמן יהיו 4 אנשים ברכב ובקשר לפולו אני לא חושב ללכת על זה היא דומה לסקודה אוקטביה יש לה שנתיים אחריות והתיקונים יקרים.

אני מאוד אוהב את הפורד פיאסטה מהסופרמיניות אני לא יודע אם כדאי ללכת על האוטו הזה בגלל שהוא לא ממש זריז.

פורסם
מה עם סוויפט?

ניסית פעם לנסוע עם ארבעה מבוגרים בסוויפט? ברגע שעולה נוסע לספסל האחורי נוחות הנסיעה הופכת למאוד לא טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני לא רואה טעם ללכת על הקורולה אם ניתן להסתפק בסופר-מיני.

זה שהסוויפט מוחלפת בקרוב היא לא סיבה לא ללכת עליה. המנוע והעיצוב שלה בסדר גמור וגם האבזור לא נופל מהמתחרות, 5 שנים לאחר השקתה.

אפשר לשקול גם את הפאביה TSI החדשה שאמורה להגיע בימים אלו לסוכנויות. אני גם ממליץ על סוזוקי SX4 בתצורת 5 דלתות שהייתה לי בעבר ונהנתי ממנה מאוד. גם הפיאט פונטו איבו מרשימה ביותר.

איך שלא יהיה ובנוגע לסחירות העתידית - הכל תלוי בך ובאיך שתשמור על הרכב. מתעניינים תמיד יהיו, ואם הרכב שלך יהיה שמור ומטופל תוכל למכור אותו בקלות ובמהירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פולו TSI תזמין נסיעת מבחן...

הוא ביקש עלויות תיקון ואחזקה נמוכות...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...