Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות ענייני תקציב, לא קניתי בסוף את המאזדה מליסינג שרציתי (80K ש"ח) וכעת אני מתלבט האם לקנות את הרכב בו אני משתמש כיום, או לחפש רכב אחר באותו מחיר (כ- 45-50K).

כיום אנחנו משתמשים בפורד פוקוס 2005, אשר נמצאת בבעלות החברה בה עבדה אשתי. אנחנו צריכים להחליט בזריזות האם לקנות מהחברה את הרכב או לחפש רכב אחר.

פרטים על האוטו - פוקוס מודל 2005, 124K ק"מ, יד שנייה (רכב חברה) כאשר יש ראשונה הייתה ליסינג. לרכב לא היו תאונות של ממש, אבל יש כמה שריטות וכיפופים בפח ובפגוש האחורי (שנגרמו על ידי שימוש שלנו). צריך לעבור עדיין טיפול 120K (שאמור לעלות כ- 1300 ש"ח) ותיקון של שקע המצת. לי,לפחות, הוא גם לא רכב נוח במיוחד לנהיגה, ואני עושה כ 35K ק"מ בשנה.

החברה מציעה לנו לרכוש אותו ב- 45K ש"ח, אבל נראה לי שזה גמיש, בהתחשב שהמחירון של יד2 טוען שהמחיר המשוקלל הוא 42.5K.

לחילופין, אני יכול להתחיל לחפש רכב דומה (בגדול ובמחיר), עם כל מה שכרוך בזה.

מה דעתכם? האם העובדה שנצטרך להשקיע ברכב בתיקונים ושהוא יהיה יד שלישית מחברה\ליסינג בעוד כשנתיים\שלוש כשנרצה למכור אותו היא סיבה מספיקה לוותר עליו?

אם כן, איזה רכב מומלץ לקנות- האם ניתן למצוא רכב עם קילומטראז' יותר נמוך בטווח המחירים?

המון תודה.

פורסם

אני מאוד אוהב את הפוקוס ואת האמינות שלה,

השאלה כמה אתה מעוניין ברכב ואם תמצא משהו אחר במחירים האלה .[יתרון שאני רואה בליסינג זה המחיר.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בהתחשב בעובדה שהרכב לא נוח לך, מצריך טיפול תקופתי, תיקונים, וגם הקילומטרז' שלו די מכובד – התשובה די ברורה. תחליף. תחשוב מה זה אומר למכור רכב יד שלישית, מבעלות קודמת של חברה, עם כמעט 200,000 ק"מ (בהנחה שעוד שנתיים תרצה למכור) – כמעט בלתי אפשרי.

בתקציב הזה אתה יכול למצוא פוקוס 2006 עם קילומטרז' צנוע יותר (70,000 – 80,000) או לחילופין רכב אחר מאותה הקטגוריה (מיצובישי לאנסר לדוגמה).

פורסם

טוב, חברים, אני שוקל עלייה של התקציב ל- 70K.

כרגע מועמדת בעיקר מזדה 3 שנת 2007-8. האם יש לכם המלצות אחרות או שיקולים לגבי המזדה (יש עשרות רבות). עד כמה חשוב לקנות מיד ראשונה לעומת שניה, בעיקר אם מדובר בליסינג או השכרה? האם עדיף רכב שנת 2007 עם קילומטראז נמו יחסית, או 2008 עם קילומטראז' גבוה?

לחילופין, אני שוקל רכישה של סיוויק היברידית. מצאתי כמה ב- 80K, שזה 10K יותר, אבל מחזיר את עצמו בדלק, בעיקר בתקופה של יותר משלוש שנים. דעות?

• תוכן חדש...