Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מנורת מנוע דולקת כבר חודשיים, הלכתי למוסך בדקו עם מחשב ואמרו לי שזה חיישן חמצן אחורי.

אז קיבלתי הצעה מהם על חיישן מקורי +עבודה 2000(1800 החיישן לבד).

אז אני מחפש מק"ט של החיישן ואיפה אפשר למצוא אותו במקום אחר במחיר זול יותר?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
אהלן,

יש לי מנורת מנוע דולקת כבר חודשיים, הלכתי למוסך בדקו עם מחשב ואמרו לי שזה חיישן חמצן אחורי.

אז קיבלתי הצעה מהם על חיישן מקורי +עבודה 2000(1800 החיישן לבד).

אז אני מחפש מק"ט של החיישן ואיפה אפשר למצוא אותו במקום אחר במחיר זול יותר?

תודה.

ניתן לשים חיישן אוניברסלי יפני במחיר של 500 עד 800 ש"ח כולל מע"מ ועבודה

המחיר שכתבת למעלה זה מחיר של חיישן חמצן קדמי מקורי בעל 5 חוטים.

פורסם
לא, המחיר הזה הוא לחיישן אחורי 4חוטים מקורי.

אבל איפה אני יכול למצוא חיישן יותר זול פה בארץ?

יש חיישנים אוניברסלים של NTK DENSO ו-BOSCH במחיר של 400 עד 600 ש"ח שמתאימים לרכב המדובר

פורסם

חפש שם ותמצא את המספר

http://opposedforces.com/parts/impreza/en_g11/type_6/

אבל

הכי טוב זה שתחפש באיביי, או קנה חיישן תואם של DENSO או אחר שמתאים לזה. הם באים עם חוטים וצריך לחתוך בזהירות את החוטים מהישן ולהכניס שרוול מתכת שמועכים אותו כדי לקבל חיבור טוב.

אני קניתי באיביי חיישן קדמי ל B4 . זה עלה משהו כמו 40 דולר מקורי BOSCH.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

חברים, הסתבכתי בחיפושים באייבי ובאתרים, מצאתי קצת פרטים אבל עדיין לא הגעתי לחיישן הזה.

אנא בבקשה תעזרו לי בכיוון החיפוש ומה עליי לחפש ולרשום בדיוק?

והאם אפשר למצוא את החיישן הזה פה בארץ?

פורסם

וואלה קשה , קשה,

כנס לאתרי בוש או DENSO וחפש שם את המקט החילופי שלהם למספר של הסובארו

והייתי מצפה שתודה למי שנתן לך גם את המק"ט וגם את קטלוג החלפים של סובארו..

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

burzum למה מה ההבדל בין תחליפי למקורי?

ובקשר למק"ט נסיתי לחפש לפי המק"ט הזה אבל לא מצאתי ולא הסתדרתי.

בבקשה יותר עזרה.

פורסם

זה לא רק למצוא את החלק, זה גם לדעת להרכיב אותו ולבצע דיאגנוסטיקה נכונה לפני ואחרי. לא מבין מה יעזור לך לקנות את החלק בזול ולהרכיב לבד ולהסתבך ולא להצליח להחזיר את הרכב למצבו הקודם. בסוף תרוץ למוסך עם רכב מקולקל ויגבו ממך כפליים עבור תיקון הסיבוך שעשית. רואים שאתה לא מבין שום דבר, אבל מתעקש לקנות את החלק. לך למוסך עם הבעיה שלך, אם יגיו לך להחליף חיישן תחליף תבקש הנחה הרגילה שהם נותנים לכולם 10% ותגמור עם הסיפור. אם לא תסתדר הבעיה תוכל לבקש את הכסף בחזרה או המשך הטיפול בה. אם יסתדר, תהיה לך אחריות לשנה שלמה.

במקרה שלפנינו לא נראה לי כי תצליח לחסוך אפילו גרוש ע''י קניית חלק באופן עצמאי, כי אם תגרום נזק בסוף יעלה לך יותר. אתה עקשן בדברים שאתה לא מתמצא בהם. גם אני הייתי מת להיות איש דיאגנוסטיקה ואלקטרוניקה ולתקן את כל הרכבים לבד, לצערי פורום הוא לא מספיק כדי ללמוד את זה. כמו כל מקצוע חייבים להבין מה שעושים לפני שמרימים מכסה מנוע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אבל מה יש להסתבך בהחלפה?

יש לי חבר שהוא מוסכניק ומבין קצת בדברים האלה והוא יעשה את ההחלפה. וצריך רק להוציא אחד ולהכניס חדש ושלום.

לגבי אבחון התקלה הייתי במוסך מרכזי סובארו פעמיים בבדיקת מחשב והם קבעו שצריך להחליף אותו ועד היום המנורה דולקת.

ומבחינת מחיר אני אחסוך 1000 ש"ח אם לא יותר בהזמנת חיישן לא מקורי .

פורסם

טוב נראה לי חבל על הזמן שלי,

לא מצאתי את החיישן ברשת בכלל.

אני חושב לקפוץ לחברה ולשלם 1800 ש"ח ולסגור את העניין.

אם יש למישהוא מידע מדויק איפה אני יכול למצוא חיישן בזול אשמח לשמוע דחוף.

תודה.

פורסם

יש פה בפורום נציג "הילוך שישי" שהם מוסך מורשה סובארו. דבר איתו. אולי על דיאגנוסטיקה נכונה, אולי דיאגנוסטיקה+החלפת חיישן לפי הצורך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...