Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BURZUM,

לגבי האבחון והצעת מחיר הייתי במוסך מורשה סובארו "מישל" בחיפה אם שמעתה עליו וגם בעוד מוסך סובארו ועשו סריקה במחשב ושניהם אמרו שזה הבעייה וקיבלתי הצעות מחיר משניהים.

אני חשבתי ושמעתי מאחרים שאולי אפשר להזמין באינטרנט משהוא יותר זול אבל עד היום לא מצאתי משהוא מתאים לרכב שלי,

אז כנראה בסוף אני אחזור לחברה ואבצע את ההחלפה ואשלם את מה שהם דורשים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לא שמעתי על המוסכים האלה.

תגיע לגוש דן, אולי יהיה יותר זול?

יש כמה מקומות אמינים בהחלט,אולי תצור איתם קשר במייל ותברר כמה זה יכול לעלות? תבקש חלף לא מקורי.

דבר איתם: [email protected] , [email protected]

אילן וערן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טוב אז חיפשתי באתר הזה מצאתי חיישן שמתאים למק"ט שנתן לי ZVIR אבל לפי מה שקראתי שם אין בדיוק את הדגם של האימפרזה שלי כמו שאמר BURZUM.

ZVIR האם האתה בטוח שזה באמת המק"ט הנכון?

ונכון שיש באיבי אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש בדיוק.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

האם חיישן של אימפרזה 2006 מנוע 1.6 מתאים לרכב שלי?

ראיתי את החיישן שלי ושל ה 1.6 ההבדל הוא בשקע חיבור שלהם,

אז אמרו לי קח חיישן של 1.6 מפירוק ותחתוך את השקע שלו וקח את השקע המקורי שלי ותחבר ושלום,

אז מה דעתכם?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זביר, אשמח ליצור איתך קשר, גם אני צריך חיישן חמצן קדמי לB4 , יש לי את המק"ט המקורי אבל אני לא מצליח למצוא באינטרנט חלק מדויק, או שזה לא מדויק או חלק שמגיע ללא שקע והבנתי שזה בעייתי

• תוכן חדש...