Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא שנת 2009 בצבע לבן

האוטו קיים אצלי כבר שנה והיום אחרי שטיפה שמתי לב שיש נקודות קטנות שנראות כמו חלודה.

נקודות ממש קטנות בצבע חום

הפיתרון לכך הוא לעשות פוליש לאוטו ואז לעבור עם ווקס ?

או שיעזור רק ווקס ?

ובמידה וצריך את שניהם או אחד מהם, איזה מומלץ לנקות לאוטו לבן? ומה טווח המחירים בערך?

תודה רבה

פורסם

חלודה? ברכב שנת 2009!?

אתה בטוח שמה שאתה אומר? אם כן זה פגם בצבע, תגש למוסך מורשה ותראה להם את הדבר. לפי מה שאני יודע יש 7 שנים אחריות עם הצבע.

מה שאני חושב? שיש לך נקודות בצבע צהוב ככה, דובר על כך הרבה בפורום והם אמורות לרדת עם תשפשף את האזור טיפה יותר חזק משאר הרכב.

בן.

Got To love It

פורסם

שלום

מה שיש לך על הרכב נקרא ג'ינג'ים, היית צריך לעשות ווקס כל 4 חודשים ולא היית מגיע למצב הזה ,תעשה עכשיו ווקס יסודי והכל יעלם.

פורסם

שלום לך,

לא שמעתי על הווקס של ARMOR ALL מכיוון שזו חברה שמתעסקת יותר בטיפוח פנימי ולא בווקסים ופולישים.מבירור בפורומים בחו"ל,אין המלצות קונקרטיות.

מה שכן,אני עובד עם הוקס של דופונט.יצא לי לעבוד גם עם הווקס של הצב הכחול (TURTLE WAX) אבל לא התרשמתי ממנו כל כך-הוא עושה את העבודה אבל לא מחזיק הרבה.אני ממליץ לך להיכנס לאוטודיפו ולקנות משם dupont teflon car wax. צבעי דופונט אלו הצבעים שמשמשים לקורולה שלך,ואני מניח שהם יודעים טוב טוב מה הם עושים,מה גם שהווקסים הללו מקבלים דירוגים לא רעים בהתחשב במחירם הנמוך בחו"ל (8 דולר..).

מחירו של ווקס כזה הוא 74 שקל.הרכב צריך להיות נקי ושטוף,ועם פח קר (חשוב).

פורסם

עוד שאלה קטנה ששחכתי לשאול

ווקס בספריי, לא יתן לי כלום?

cwx2031.jpg

כמו זה לדוגמא ? וגם יש אחד ירוק של הטורטל?

וזה הווקס שאתה התכוונת אליו?

TennecoAutom_DupontTeflonCarWa_FMS_2575.png

פורסם

ווקס שמגיע בספריי-היתרון שלו שניתן לעבוד עמו בקלות והוא לא מתקשה מהר כך שיהיו פחות סימנים על הרכב שלך.החסרון שלו שהוא לא מחזיק הרבה זמן,והשכבה שהוא משאיר היא לא עבה כמו ווקס במשחה או בנוזל.

התמונה התחתונה של המיכל השחור-זה אכן מה שאני משתמש בו ומאד מרוצה ממנו.מצליח להחזיק לי למעלה מחודשיים למרות שהרכב רוב הזמן חונה בחוץ ונמצא שבוע רצוף מתחת לעץ מלא בציפורים עם עצירות במעונות הסטודנטים שלי.

למיטב ידיעתי,יש גם אחד ירוק של טרטל אבל נראה לי שזה פוליש או ווקס לצבע לא מטאלי. אם טעיתי וזה לא פוליש,לטרטל יש ווקס שנקרא "TURTLE ICE" ולמיטב זכרוני הוא מגיע בספריי.

פורסם

אז מה שאתה משתמש בו זה ווקס נוזלי

שאני משפיץ על הרכב

ומתחיל לשפשף אותו על הפח עם ספוג ואז מנגב את זה עם משהו?

• תוכן חדש...