Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"מסע" הרכבת המערכת שלי...אני מתלבט עדיין על הקומפוננט ,

אני כמעט סגור על LANZAR HR6.1 6.5" 130W[RMS] 240W[Peak] Component

המחיר שרוצים עליהם נע מ-750 ל-600 (הכי זול שמצאתי) , רציתי לשמוע דעות ואם למישהו יש אותם...שמע אותם....

עשיתי חיפוש מצאתי המון על סדרת VX או VB אבל לא על ה-HR...

אני מבין שהם חדשים יחסית , והייתי רוצה לדעת מה יש לאנשים פה להגיד עליהם לפני שאני נוסע לבקש לשמוע , ומקווה לסגור...:)

הרדיו דיסק Pioneer DEH-1600 ובהתחלה יהיו מחוברים רק הזוג הזה (אפשר לגשר את הרדיו דיסק? 50X4 בתכלס 22X4 RMS) , לאחר מכן אני מתכנן להוסיף מגבר.

אני אשמח לשמוע דעות , תודה רבה!

פורסם

במחיר הזה עדיף לך ללכת על המורל מילניום... אפילו תוריד 250 שקל מהמחיר של הלאנזר.

אבל רק אם אתה מתכנן להוסיף מגבר - כי בלעדיו הם ממש לא מנוצלים כמו שצריך.

פורסם

הבנתי שאין יותר מורל מילניום 6.5" :(

הם נחשבים יותר טובים מהלאנזר?

לפי הנתונים לפחות הלאנזר האלה נראים רציניים...(ווליום, ואולי גם איכות)

מישהו מכיר חנות באזור נתניה שאפשר לשמוע בה כל מיני סוגי רמקולים ? להתרשם..?

אני מעוניין לשמוע מס' רמקולים לפני שאני אקנה...

ואממ..האם אפשרי לגשר את הרדיו דיסק כמו שאמרתי מקודם ?

מה ההספק שהוא ייתן במצב מגושר?

תודה.

פורסם

גם אני זוכר שאין יותר מורל מילניום 6.5... אז אם אתה צריך 6.5 - המורל פולס מחליפים את המילניום ואותם מייצרים בכל הגדלים.

ולצערי לא נראה לי שתוכל לשמוע רמקולים כאלו בחנויות כלשהן כי החנויות מעדיפות להרכיב ברכב שלהן משהו קצת יותר יקר ונפוץ כמו המורלים למיניהם...

הלאנזר יכולים להיות לא רעים ביחס למחיר - אבל המילניום הם תמורה מעולה למחיר (ולגבי הפולס אני לא יודע להגיד, אבל סביר להניח שהם דומים למילניום).

פורסם

לגבי הנתונים הלאנזאר מגזימים בעוצמות שלהם הם נותנים נתוני ווליום ב10-15 אחוז יותר אך אחרי הכול זאת חברה טובה מאוד ועדיף את המורל על פניהם ועם לא אכפת לך יד שנייה אז דוטק יהיו בחירה מצוינת

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

הפולס לא נחותים מהמילניום ?

השאלה הקודמת "היכן אפשר לשמוע את הרמקולים" הייתה מכוונת בכלליות לגבי סוגי הרמקולים שאני קורא עליהם פה בפורום morel pioneer lanzar mb-quart ועוד חברות שלפי מה שהבנתי נחשבות טובות בתחום.

אני מחפש חנות באזור נתניה שאפשר לשמוע את הרמקולים אולי גם את ה-dotech או כאלו..

תודה רבה!

פורסם

הפולס זה חידוש של המילניום ויש כאלה שאומרים שהפולס מיוצרים בסין אני לא יודע אבל הם טובים בעיקרון זה אותו רמקול עם עיצוב שונה לגביי איפה תוכל לשמוע אני לא יודע אבל אנשים בפורום ישמחו לעזור לך בעיקרון הכי משתלם לשים מורל באוטו כי יצא לך הכי זול יחסית לאחרים אבל אל תגביל את עצמך למורל כי יתכן שלא תאהב את הצליל לך תשמע מה שהכי טוב לך תקנה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ואממ..האם אפשרי לגשר את הרדיו דיסק כמו שאמרתי מקודם ?

מה ההספק שהוא ייתן במצב מגושר?

תודה.

*תבדוק בחוברת אם יש לו אפשרות חיבור במקביל

אם כן אז אפשרי.

*ההספק שהוא יתן לא יהיה שונה הוא פשוט יהיה יציב אחר כך ב2 אום.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אצלי באיווה באוטו חיברתי בכל יציאה 2 רמקולים וטוויטר וככה גם ביציאה השנייה למה השתי יציאות השניות נשרפו לי והמגבר בתיקון אז לבינתיים ככה שהרדיו שלי עובד על 2 אום נכון?..... :p:oops::x

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• תוכן חדש...