Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר מישהו שמוכר ב10000 פיג'ו 106 1400 סמ"ק שנת 2000 יד 2 ..101000 ק"מ המחירון 14100 הבחור טס השבוע לחו"ל ולא חוזר יד ראשונה הייתה אחותו,התקציב שלי הוא 14000 השאלה אם יש יותר טוב מהמציאה הזאתי ברכבים קטנים בעלי 5 דלתות,?לדוגמה פונטו ספייס 2001 מגאן וכדומה עדיפות?

אשמח אם תעזרו זה ממש דחוף מציאה כזאתי לא מוצאים כול יום חיייב חוות דעת ממבינים בדחיפות

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב , האם טופל כראוי ויש ספר טיפולים

אם הכל קיים והרכב תקין ועובר בדיקה ולא מתגלים דברים חריגים , לדעתי שווה ביותר

מה גם שיש לך אופציה לקבל את הרכב במחיר נמוך יותר ממה שהוא דורש בגלל שבטח הוא בלחץ למכור .

מעניין אותי רק למה הוא לא מכר עד עכשיו , לדעתי צריך להדליק נורה אדומה

לבדוק ב10 עיניים

פורסם

תבדוק את האוטו בעצמך,

ואז קח לבדיקה.

הקילומטרז לא גבוה בכלל וזה טוב.

אני מחפש כזה אוטו, הייתי הולך לראות בטוח.

אם הוא במצב טוב -בלי תאונות, מנוע וגיר בסדר - תקנה ותתחדש.

peugeot 206 xs 1.6 '99

פורסם

תודה רבה רבה...הנושא בבדיקה...איזה רכב הייתם ממליצים חוץ ממנו עד 14K?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

גם הפונטו וגם המגאן עדיפות על ה-106. הפונטו מודרנית יותר וזולה יותר לאחזקה, המגאן בטיחותית יותר. שתיהן מרווחות מה-106 משמעותית.

אבל בתקציב כזה אם מצאת רכב במצב מצוין, היתרונות של המתחרות עשויים להתקזז. ובמילים אחרות - עדיף ציפור אחת בפיתה, משתיים על העץ.

• תוכן חדש...