Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות העברת בעלות על רכב שהוא משועבד לבנק ורשום על שם אבא שלי ולהעביר אותו על שמי,

האם אפשר לעשות אז זה פשוט בדואר ושעבוד ישאר רגיל או שצריך דרך אחרת?

האם חייב לבטל את השעבוד כדי להעביר בעלות במשפחה או למישהוא אחר?

והאם העברת רכב מנהג מבוגר על צעיר תשפיע על מחירי האגרות או משהוא אחר?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לדעתי אין בעיה להעביר את הבעלות, וכאמור השעבוד נשאר על הרכב, וכל עוד הוא לא מוסר,

אתה לא תוכל להעביר בעלות על הרכב.

אם הרכב מעוקל, אז אין מה לעשות, ועד הסרת העיקול, אין אפשרות להעביר בעלות.

מצד שני, למה לך להעביר על שמך? לא חבל על יד נוספת ברשיון?

פורסם

רכב שמשועבד לבנק חייב בביטוח מקיף והבנק קודם במקרה של גניבה או אובדן הרכב, לכן לא בטוח שתוכל להעביר את הרכב, במקרה ותצליח להעביר בעלות, במקרה של אחד הדברים שכתבתי קודם אתה תשאר ללא הכסף.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם זה רכב מהמשפחה הגרעינית הקרובה ביותר אב /אם לא הייתי ממהר להעביר בעלות ולהוסיף יד נוספת.

כשתמכור תהיה ישר מספיק לומר שגם אתה נהגת ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש שיעבוד ויש מישכון.

מישכון מבוצע ברשם המשכונות וניתן להעביר בעלות על רכב גם כאשר יש עליו משכון. מצד שני הגוף הממשכן יכול לתפוס את הרכב גם אם הוא עבר 20 בעלויות ולקחת אותו. בגלל זה בודקים ברשם המשכונות, באינטרנט, בעלות של 28 שקלים לפני שקונים רכב. (ולא משלמים 99 שקלים בדואר בעת העברת הבעלות.)

שיעבוד שמופיע על הרשיון זה כבר סיפור אחר, ולא תוכל להעביר בעלות. מה המשמעות של שיעבוד אם אתה יכול להעביר את הבעלות לאדם אחר? אין קשר לקרוב משפחה או רחוק משפחה או סתם שכן מעיר אחרת. השיעבוד נוצר בגלל חוב לגוף המשעבד, אשר ידרוש את החזר החוב בתמורה להסרת השיעבוד.

בקיצור- בדוק ברישיון. אם מופיע בו שיעבוד - תשכח מזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest ספורטמוטורי
פורסם

שעבוד,עיקול או כל חוב שמופיע על הרשיון,לא ניתן להעביר בעלות.

שעבוד שמופיע ברשם המשכונות,לא חוסם העברת בעלות,מה שכן,לפני שאתה קונה רכב שרשום ברשם המשכונות כמשועבד לארגון מסויים,תעשה כך:

בתופס מופיע למי הוא משועבד ומי הבעלים שגרם זאת.

אם המוכר הוא לא הבעלים שמופיע בתופס תתרחק ואל תקנה את האוטו.

אם המוכר הוא כן הבעלים,יכול להיות שזה סתם רשום שם ובפועל אין שום חוב,לאחרונה קניתי אוטו שהיה משועבד לבנק,בגלל הלוואה שהמוכר לקח לפני הרבה זמן,והיא הסתיימה,לכן הבנק שלח תופס ביטול שעבוד מולי,ונתן לי עותק + הסבר שאין כבר חוב,כי השעבוד כבר לא תקף,כך שאין לך מה לדאוג מהבחינה הזאת.

במקרה והשעובד עדיין קיים,תתרחק,אלא אם המוכר מסדיר את החוב באותו רגע.

בהצלחה.

• תוכן חדש...