Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקומך עושה נסיעת מבחן על הבראבו. לך תדע, אולי היא תעשה לך את זה יותר מהאיביזה והפולו וכך לא תהיה לך יותר התלבטות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הפולו/איביזה הן סופר מיני והבראבו היא משפחתית קומפקטית. השוואה לא השוואתית בכלל :wink:

אם יש לך את הצורך ברכב גדול, מרווח ומאובזר יותר - בחר בבראבו. לא מזמן לקחתי אותה "לסיבוב" ואהבתי אפילו מאוד (הזכירה לי מדוע אהבתי אותה בכבישי גרמניה וצ'יכיה).

קח בחשבון שהגיר הרובוטי שלה הוא חד מצמדי והוא נוטה לקפץ ולהציק מעט. לעיתים יש דילאיי בהעברות הילוך.

הייתי בוחר בידנית :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ספורטיבי למחצה = רכב סטנדרטי מועמס לעייפה בתוספות שמשוות לו לוק ספורטיבי אבל מקבל רכבות מכל 1.6 ליסינג :D

אני לא מכיר את המחירים של הרכבים המדוברים, אבל אם זו הסיאט שבמבצע מול הפולו הרגילה, יש כאן הפרש של איזה 15-20 אלף ש"ח פלוס איבזור לכיוון האיביזה, ולכן אולי הייתי כן שוקל את האיביזה למרות שלטעמי היא נראית מזעזע בעיצוב החדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...