Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשחזור טלפון ישן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעלה שאלה עבור חבר.

מצ"ב התמונה הבאה:

12052010001r.jpg

הוא בתהליך שחזור של הטלפון הנ"ל והוא מעוניין לדעת כיצד ניתן להחזיר את הטלפון למצב חדש.

החומר ממנו עשוי הטלפון (לטענתו - אני לא מבין בזה) הוא בקליט.

הוא שאל לגבי אפשרות פוליש + וקס לטלפון או שיוף וצביעה שלו.

במידה ופוליש מספיק, האם חומר פוליש של רכב רגיל (גס / עדין) ווקס של רכב כמו טורטל נוזלי או וקס אחר יעזרו?

במידה וצביעה, איזה סוג צבע מתאים לצביעה על בקליט, מהם פעולות מקדימות מומלצות והיכן ניתן להשיג באזור הצפון?

כל עצה/טיפ/מידע נוסף יתקבל בברכה.

תודה רבה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• אחראי פורום
פורסם

אחלה אובייקט להניח על מדף.

כצעד ראשון הייתי בודק כל פעולה על הדופן הפנימית, אי אפשר לדעת איך הפלסטיק יגיב.

אם שיוף לא יתקבל בברכה, אז ניקוי יסודי וצביעה בלאכה (בהתזה) אמורים להחזיר לו את הברק.

אני מסייג בכוונה. קשה להמליץ על צבעים, חומרים או טכניקות מסויימות כי בע"פ אין מצב לדעת מהו הח"ג האמיתי של הטלפון.

תיקנתי כך טלפון דומה אבל מאוחר יותר, מאלה של שנות ה-70-80.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי תודה על התגובה,

האם אין עוד מתמצאים בנושא?

פורסם

אני יודע שהיום בכל תבנית פלסטיק מכניסים קידוד עם סוג הפלסטיק, יש סיכוי שבדופן הפנימית יהיה את זה. היום זה הקידוד הזה נראה כמו משולש מחצים (של המיחזור) עם מספר בפנים, ומתחתיו כמה אותיות, על בקבוקים רשום PET שאני לא זוכר את הפירוש שלו. אולי זה יוכל לצמצם את האופציות לשחזור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני לא זוכר את הפירוש שלו.

בעידן שבו טוענים שגוגל יודע יותר ממשטרים אפלים, כל מה שצריך זה לשאול אותו.

PET = polyethylene terephthalate

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אכן בקליט. לא הייתי מציע לשייף או לצבוע. לדעתי, ניקוי יסודי עם מי סבון/אלכוהול וריענון עם ספריי סיליקוני יתן לו את המראה הטוב ביותר. אפשר לשייף ולצבוע, אבל לדעתי זה יתן לו מראה לא "טבעי".

:turn-l:
פורסם

העניין הוא שיש שריטות קטנות אשר לא רואים בתמונה, הוא מעוניין להחליק אותם.

האם רצוי להשתמש בנייר מים?

• תוכן חדש...