Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה:המכון לא איתר תקלה ברכב וישלם 30 אלף ש"ח פיצוי לבעל הרכב(מכון מ.מ.מ)

wolf107
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יד הגורל... אני כעת מחפש מכון בדיקה שיתן לי אינדיקציה אמיתית ומפורטת לגבי מצב הרכב שאני רוצה לרכוש.

בביתי היה זרוק עיתון של ידיעות אחרונות של אחד מימי השבוע ובמוסף ממון היתה כתבה מאוד מעניינת לגבי מכון בדיקה מ.מ.מ, לא מצויין באיזה איזור אך אני מעריך שזה יכול לשקף את כלל המכונים שברשותם מכיוון שהבדיקות זהות.

הכתבה מצורפת בקובץ תמונה.

15-05-2010 12;21;55.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חס וחלילה שמכון יסגור קומבינה עם סוחר או מוכר פרטי תמורת סכום כסף נכבד, האם קיים דבר כזה במדינתנו .:shock:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו קניתי רכב בן שנה מזוג הייטקיסטים שעשו רילוקיישן לארה"ב. בדקתי אותו במ.מ.מ. בני ברק.

הבאתי את הרכב לשם ביוזמתי כי המוכר היה מהרצליה ולא הכיר את המקום. בבדיקה לא מצאו תאונה לאורך כל צד שמאל, ריתוכים, החלפות חלקים ומה לא. את זה גיליתי בטעות אחר כך. הבן אדם כבר ירד מהארץ - אין מה לעשות. עשיתי הארכת שמאות לירידת ערך והלכתי עם זה ל מ.מ.מ. הם כמובן בהתחלה הכחישו וניסו להתנער, אבל ראו לאן נושבת הרוח ודי מהר בעל הבית התחיל לדבר תכל'ס.

העניין נסגר מחוץ לבית משפט תוך פיצוי הולם ומוסכם על שני הצדדים והבטחה של בעל הבית "שיעזור לי למכור את האוטו כשאמכור". כעבור 4 שנים הוצאתי את הרכב למכירה.

כשמכרתי את הרכב לא הסתרתי והורדתי מהמחיר את כל הכסף שקבלתי מהם. זה היה כמעט 20 % פחות מהמחירון והיה לי קילומטראז' נמוך מאוד. הבחור שקנה היה רמת גני ורצה לעשות בדיקה במ.מ.מ. הרמתי טלפון לבעל הבית ואמרתי שאני לא רוצה שיחליק, אבל שירחם עלי. הוא כמובן אמר שיהיה בסדר. באורך פלא הפעם הבוחן בדק את האוטו טוב ומצא הכל ואף המליץ לקונה לא לקנות את הרכב. למזלי הכל היה מילה במילה זהה למה שאני אמרתי והבחור בסוף לקח את הרכב כי המחיר היה מצחיק לאומת המצב וקילומטראז.  

מאז אני לא קונה משומשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...