Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. אני עכשיו אחרי חודשיים פחות יומיים מיום השחרור שלי מצה"ל, והזמן שהקצבתי לעצמי למנוחה ובטלה עומד להיגמר כשיעברו היומיים האלה.

אז עכשיו צריך לחפש עבודה, ואיזה חבר הציע לי להיות מאבטח בטיולים.

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? האם זה שווה?

זה נראה לי די כיף כי סה"כ זה לקבל כסף על לטייל וליהנות.

אבל יש לי כמה שאלות:

מה השכר הממוצע? ואיך זה עובד? לפי שעות? פר טיול? מה עם טיולים שישנים בהם? איך זה עובד?

אילו חברות יש שמתעסקות בזה?

ממה להיזהר? מה לחפש? מה לשאול בראיון קבלה לשם? איזה נשק משתמשים? קרבין? איזה רובאי צריך?

איפה ואיך עוברים הסמכה לשימוש בנשק הזה? אם יש איזשהו קורס או התלמדות לפני שאני מתחיל לטייל, אני מקבל על זה כסף?

אם למישהו יש עוד מידע בנושא או תשובה לשאלה ששכחתי לשאול או משהו להוסיף- אני אשמח.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

קח בערבון מוגבל את הכתוב- מדובר בדברים שאני ביררתי ומכיר. לרגע לא עבדתי בזה.

השכר בעיקרון הוא פר יום נע בסביבות ה250 ליום.

בעקרון הנשק שמשתמשים בו הוא הקרבין אבל לפי מיטב הבנתי מוציאים את הקרבין משירות ולא מכשירים יותר על הכלי הזה (לפי דבריו של מדריך ירי באחד המטווחים המורשים)

רובאי 02.

הסמכה ושימוש בנשק = רישיון נשק אירגוני. במטווח המורשה הקרוב.

אין קורס אין התלמדות במה אתה רוצה להתלמד איך לצעוד?? את המסעות שלך בתותחנים אתה זוכר?

אותו הסיפור רק בלי המ"מ הסמל והמ"כים שמצמצמים לך פערים.

כמובן כל זה מבירור שלי- לא עבדתי פיזית בעבודה הזאת אני וויתרתי ומצאתי משהו טוב יותר.

פורסם

בתור אחד שעבד בזה, אני יכול רק להמליץ. דבר ראשון וזה הדבר הכי חשוב לדעתי - אתה פשוט לא מרגיש שאתה עובד.

אתה לא מסתכל על השעון כל דקה, ופשוט יוצא לטיול שנתי כל יום.. באמת אחת העבודות הכיפיות שכל אחד צריך לעשות אחרי הצבא.

אתה צריך לעבור קורס מע"רים של יומיים, ואז עוד מטווחים של חצי יום, וזהו בעקרון אתה מוסמך.

אתה משלם 300 שקל על הקורס, אבל זה מקוזז לך מהמשכורת הראשונה.

לא צריך להיות שום רובאי, היו איתי בטיולים גם בחורות עם קרבין, וגם הג'ובניקים הכי גדולים.

בחברה שעבדתי בה קיבלתי 200 שקל ליום, ואם זה היה טיול ליומיים למשל, אז על הלילה אתה מקבל 30 שקל, סה"כ כל הטיול יומיים יוצא 430 שקל. אתה אוכל כמובן בחדרי האוכל של האכסניות, ומקבל חדר רק למאבטחים מן הסתם.

האכסניות היום זה פשוט תענוג.. ממש בתי מלון.

בקיצור - ממש מומלץ. עבדתי חצי שנה ואני לא מצטער על רגע אחד. כמעט כל טיול מצאתי את עצמי הולך מאחורה עם 2 יב"ניקיות שמפנקות אותי בביסלי ובמבה.

אם אתה רוצה לדעת עוד משהו, שלח לי את המסנגר שלך בפרטי.

Stay Dirty

פורסם

אתה צריך לעבור קורס מע"רים של יומיים, ואז עוד מטווחים של חצי יום, וזהו בעקרון אתה מוסמך.

אתה משלם 300 שקל על הקורס, אבל זה מקוזז לך מהמשכורת הראשונה. אחרי הקורס מה אני מקבל? רישיון לנשק? כללי או על נשק ספציפי?

לא צריך להיות שום רובאי, היו איתי בטיולים גם בחורות עם קרבין, וגם הג'ובניקים הכי גדולים.

בחברה שעבדתי בה קיבלתי 200 שקל ליום, ואם זה היה טיול ליומיים למשל, אז על הלילה אתה מקבל 30 שקל, סה"כ כל הטיול יומיים יוצא 430 שקל. אתה אוכל כמובן בחדרי האוכל של האכסניות, ומקבל חדר רק למאבטחים מן הסתם.

האכסניות היום זה פשוט תענוג.. ממש בתי מלון. רק 30 שקל על הלילה??? ובלילה, עושים שמירות, פטרולים וכאלה? או שאני חי בסרט של צבא? ומה הכוונה "חדר למאבטחים"? כמה מאבטחים יש? זה לא אחד על כל הטיול?

בקיצור - ממש מומלץ. עבדתי חצי שנה ואני לא מצטער על רגע אחד. כמעט כל טיול מצאתי את עצמי הולך מאחורה עם 2 יב"ניקיות שמפנקות אותי בביסלי ובמבה. אה-הא. בטח... ביסלי ובמבה... שמענו :)

אם אתה רוצה לדעת עוד משהו, שלח לי את המסנגר שלך בפרטי. אין לי. הודעות פרטיות תופס?

12345

hagggg55 כתב:

פורסם

אחרי הקורס מה אני מקבל? רישיון לנשק? כללי או על נשק ספציפי? אתה מקבל סתם חתיכת נייר שאומרת שעשית מטווח ואתה מוסמך להחזיק קרבין.. זה הכל. זה תקף לחצי שנה, ואם תרצה להמשיך בעבודה תצטרך לחדש את הרשיון הזה.

רק 30 שקל על הלילה??? ובלילה, עושים שמירות, פטרולים וכאלה? או שאני חי בסרט של צבא? ומה הכוונה "חדר למאבטחים"? כמה מאבטחים יש? זה לא אחד על כל הטיול? ככה זה בחברה שעבדתי בה. 30 שקל ללילה, ושמירות זה תלוי. יש מנהלי טיול (הבנאדם שאחראי על הטיול. זה יכול להיות סתם מורה) שזורקים, ולא אכפת להם שאין שמירה בלילה. ויש כאלה שהיו קצינים בצבא כנראה, ורוצים שתעשה פטרולים ותפתח זיגים. אתה מקבל כסף על השמירה, אם אני לא טועה 20 שקל לשעה. לכל כיתה יש מאבטח, זאת אומרת שכבה של 9 כיתות = 9 מאבטחים. כל מאבטח סוגר את הכוח שלו. וככה נוצרת שיירה של כיתה-מאבטח-כיתה-מאבטח.

בקשר ל"ביסלי ובמבה", אני נשבע שהן אמרו שהן בנות 18..

Stay Dirty

פורסם

אוקיי. תודה.

יש למישהו המלצות על חברות?

hagggg55 כתב:

פורסם

נירטל.חברים שלי עבדו דרכם.

אגב לדעתי אם היית לוחם אין לך מה לחפש בעבודת אבטחה עם שכר נמוך כ"כ.

במקום 200 ליום + 30 לילה,לא יותר טוב פשוט לקבל סביבות 240 על משמרת של 8 שעות וזהו?

V5

פורסם

חד-משמעי: אחת העבודות הכי כיפיות שאי פעם היו לי.

אתה מטייל כל היום בארץ, אם מתמזל מזלך אז יוצא לך גם ללוות כיתה עם תלמידים נחמדים והשכר, לפחות נכון לתקופה שעבדתי בזה (אי שם לפני יותר מחצי עשור :shock:) היה סבבה לגמרי.

החברה שעבדתי בה היתה סוג של קומבינה אחת גדולה. כל הכסף ניתן במזומן וכל העובדים הגיעו דרך חברים שכבר עבדו שם. לא נתנו לנו שום רישיון לנשק, ובמבט לאחור, אם הייתי יודע שככה הילד שלי יוצא לטיול, הייתי עורף את הראש לבעלים של חברת האבטחה. אבל מה - העבודה היתה טובה, השכר הוגן והכיף ענק.

ממליץ בחום!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחלה. תודה על התגובות.

מחר ב11 יש לי ראיון.

נקווה לטוב. יש משהו מיוחד שאני צריך לשאול/להבהיר לפני שאני מתחיל?

hagggg55 כתב:

פורסם
אם אפשר להכניס לחוזה גם 6 תימניות בלילה, אני רץ להזמין כרטיס חזרה לארץ. :-)

6 בלילה, עכשיו אני מבין על מה אתה מדבר מהשרשור שלי של הסלסה... :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אשמח לקבל הפניה עם מי לדבר בקשר לראיון עבודה באבטחת טיולים

אם מישהו יודע לאן להפנות אודה לו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם כפר-סבא טוב לך:

רינה- 0522551109

לשם אני הולך מחר...

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...