Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי לנד רובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי אתמול להתווכח עם חבר, שהחליט שהאוטו שלו זה האוטו הכי מתוחכם בעולם, ומי שיודע איך לטפל בו הוא גאון, בין היתר נשמעו יציאות כמו "לאוטו יש V5", יצא לי לחפש בגוגול ובconceptcarz.com ובויקיפדיה, בכל המקומות מצאתי שלאוטו יש V8, ולא מצאתי שום דבר שקשור בכלל לV5, אם אני לא טועה האוטו המדובר הוא לנד רובר דיסקוברי שנת 2000...

ואם אנחנו כבר בעניין הצילינדרים, למה באמת הצילינדרים תמיד בוניים בזוגות ולא יכול להיות V5?

אבל הוא טוען שכל הלנד רוברים הם כל כך מתוחכמים, שאפילו המוסכים של לנד רובר לא יודעים איך לטפל בהם, ויצא להם ללכת הרבה למוסך ולשמוע את התשובה "אנחנו לא יודעים איך לטפל בזה", איך זה יכול להיות שמוסך רשמי של לנד רובר לא יכיר את התקלות שיש באוטו? בנוסף גם נשמעה הערה שכל לנד רובר מוחכמות אפילו יותר מהניסאן GTR או הלקסוס LF-A...

כמה כבר מתוחכמות הלנד רוברים? (אגב יש לי סיבה להאמין שרוב מה שהוא אומר זה חירטוטים, זה לא חדש אצלו)

פורסם

לא V5 אלא TD5, בגרסאות החדשות יותר אכן מדובר ברכב מתוחכם מאוד אבל אין תקלה שלא יודעים לטפל בה אלא אם מדובר במוסך גרוע.

V5 זה מנוע של וולקסוואגן .

Peugeot 208GTI

פורסם

1. אכן מדובר במנוע TD5, חמישה צילינדרים, טורבו דיזל של...BMW. זה מהתקופה ש BMW היו הבעלים של לנדרובר.

2. המנוע אינו מתוחכם יתר על המידה אבל המוסך המרכזי לא יודע לפתור חלק מהבעיות. תקראו: http://www.jeeptrip.com/start/forum/start.asp?p=1&ForumId=5&id=852168

3. ללנדרובר יש כמה מוסכים מתמחים בארץ, חלקם טובים יותר והגונים וחלקם טובים פחות והגונים פחות.

4. המנוע האמור מורכב בדיסקברי 2 בין השנים 1999-2004.

5. ללנדרובר יתרונות רבים וחסרונות, ובכל מקרה מדובר במכוניות מיוחדות מאוד.

גילוי נאות, הכותב החזיק בלנדרוברים הבאים משנת 99' ועד לאחרונה (לפי סדר כרונולוגי):

1. דיפנדר 110 בנזין V8 קרבורטור כפול

2. דיפנדר 110 דיזל מנוע TDI200

3. דיסקברי 3 דלתות (אותו גודל כמו הדיסקברי עם ה 5 דלתות, הוא נבנה לצרכי מס בבריטניה והיה עסקה מאוד מעניינת בארץ) 97' מנוע TDI300

4. דיסקברי 5 דלתות 98' מנוע TDI300 עם EDC (מנוע סמי ממוחשב שנכנס במחצית 97')

5. דיסקברי TD5 ES 2001.

היו עוד שניים שנקנו נמכרו מהר יחסית:

6. דיסקברי 95' בנזין V8 שנקנה לאשה, שנסעה עליו יומיים והחליטה שהוא "גדול מדי".

7.דיסקברי 97' TDI300EDC שנקנה לי אבל בגלל ווטו של האשה נמכר תוך שבוע מהקניה. הווטו היה בגלל שהוא היה שחור...

אם חבר שלך צריך עזרה עם הלנדרובר - הוא מוזמן לפנות בפרטי, ו/או לשאול בפורומים בג'יפולוג ובג'יפטריפ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אפילו המוסכים של לנד רובר לא יודעים איך לטפל בהם, ויצא להם ללכת הרבה למוסך ולשמוע את התשובה "אנחנו לא יודעים איך לטפל בזה"

היה לי פעם כאב שיניים.

הלכתי לרופא והוא אמר "אני לא יודע איך לטפל בזה".

אז הלכתי לרופא אחר, אחד טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...