Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לדעתי אותו הדבר, כי 4G סיני יהיה לו בידוד עבה אולי:lol:

אם ככה אז יש עדיפות ל8 גייג' של חברה מוכרת - לפחות מבחינת התקנה -

הגיוני שפלאסטיק זול ועבה יהיה פחות גמיש מגומי איכותי ודק, לא?

מה גם שככל שהכבל איכותי ככה הוא בנוי מיותר סיבים- מה שמקנה לו יותר גמישות עבור אותו עובי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Uno הקיט הזה נחשב לסיני ולא איכותי ? http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=2590

אם כן מה שווה לי לקנות אותו..אין עוד הצעות ? אתה לא יכול לחפש לי בבקשה?

משום מה בארץ לא יצא לי לראות קיטים איכותיים של 8 גייג'- אם כבר עושים את המאמץ ומייבאים משהו איכותי, אז כבר מביאים את ה4 גייג'.

אם אתה מכיר מישהו שמגיע מארה"ב - באיביי יש הרבה דילים טובים על ערכות התקנה, הבעיה היא שמחיר המשלוח עולה פי 3 מהמוצר עצמו...

פורסם

מצטער, יש לי אפשרות להביא רק מהארץ ואני מחפש קיט טוב

שיעשה את העבודה למוצרים שרשמתי בהתחלה מאיזה חנות אמינה

שאוכל להזמין דרך האינטרנט, תוכל לעזור לי ולחפש בבקשה?

אני ממש לא מבין בזה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יכול לעזור לך לחפש, אבל לא מבטיח שזה באמת יעזור :-)

את הקיט שלי קניתי מישראל המתקין, אני ממליץ על הקיט וגם המחיר היה טוב, אבל מדובר בקיט 4 גיי'ג של אודיסון קונקט (שעלה פי 2 מהתקציב שלך, אם אני זוכר נכון)-

אני מציע שתפנה אליו בפרטי ותברר, אבל כמו שכתבתי למעלה - לא נראה לי שמביאים 8 גייג' איכותי לארץ,

אז אולי תסתפק ב4 גייג' סיני, הוא בטוח יעשה את העבודה אבל אולי (בדגש על אולי- גם זה לא בטוח) ההתקנה שלו תהיה קצת יותר קשה.

פורסם

אין לי מושג מי זה הבנאדם שאתה מדבר עליו

ואני חייב להזכיר שאת הקיט אני אזמין מהאינטרנט

יש הרבה חנויות שיש להם אתרים וזה , אתה לא יכול ל מצוא לי קיט נורמלי

ולא סיני שיעשה את העבודה בערך ב 150 - 200 שקל משהו כזה ?

פורסם

יש קיט של BOSS שנכנס לתקציב שלך כשאמצא אותו אני ירשום את הקישור.

קיט סיני לא מומלץ כלל, איכות הRCA שלו ירודה מאוד, והם נותים לחלות בנתק פתאומי מסיבה כלשהיא, קרע באמצע החוט או נתק מראש הבננה ה'RCA' עצמו, שזה לא באמת נעים.

כבל מתח זה מתח והוא אמור להעביר "זרם ישר" אז לא משנה מה איכות הזרם, העיקר שהמתח יגיע מבלי זליגות.

ועוד מידע חשוב, הבידוד של כבל המתח הוא חשוב מאוד! תפקידו לפחת מהשדה מגנטי שלו כמה שיותר, דבר המקל על המגבר לסנן רעשים, ובעצם בידוד טוב ימנע רעשים ברמקולים וכל הפרעה שונה לרכיבים האלקטרוניים ברכב.

וזה מדובר כאשר צורכים המון זרם, שבמקרה שלך אתה לא צריך להכניס את הראש למיטה חולה.

הקיט שאני מדבר עליו יספק אותך מבלי חשש, כשאני ימצא אותו אני ירשום אותו.

פורסם

מצאתי משהו יותר טוב מהBOSS.

אם אתה נעול על 4G, יש! כמובן שזה בא על חשבון איכות הRCA, בקיצור לא ממליץ לך בכלל.

אם אתה רוצה להנות ואתה מוותר על 4G בשבילך

http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=505281191&sog=t-soundaccessories

זה קיט 8G של Planet Audio, אני ממליץ לך אותו מאוד "לפי הרכבים שיש לך".

יש לציין שאין לי נסיון איתו אבל יש לי נסיון עם החברה הזאת.

ועוד משהו, חוט הרימוט שיש להRCA בקיט הראשון כמעט תמיד דופק אותך.

עדיף חוט בודד.

עריכה: נכנסתי לשם, אין הבדל במוצר ההבדל בחנות ובמחיר.

פורסם

אני לא נעול על 4G אני אבחר במוצר הכי טוב לתקציב שלי שאתה תמצא לי

שלא יהיו לי בעיות RCA שנקרע לי פה , הלך לי שם

עריכה : אז כדאי ללעת על הפלאנט אודיו שהצעת לי ב 200 שקל 8G ? זה ההכי טוב לתקציב שלי ?

פורסם

בקיט של הPlanet Audio לא יהיה בעיות עם הRCA.

בעיות כאלה הם בדרך כלל הRCA הסטנדרטי שבצבע כחול, החוט שלו דק והוא יותר מדי גמיש.

"היתה טעות בקישור של הקיט השני תיקנתי אותו, מתנצל.

פורסם

אין לך על מה להתנצל אם כבר אני צריך להתנצל על זה ששגעתי אותך

אז מה אתה אומר זה הקיט שאני צריך ללכת עליו ולהגביר מורל פולס ו C12 עם מגבר JBL CS60.4 ?

ואיך החנות אמינה ? אפשר להזמין ממנה ולקבל הכל בדואר כמו שצריך ?

פורסם

כן, הקיט הזה הוא טוב מאוד, והחנות אמינה, קניתי ממנה מפצל מתח למצית של הרכב.

אתה יכול ללכת לחנות כתוב באתר איפה היא ממוקמת.

אני חושב השרשור הזה עוד מעט עובר על חוקי הפורום והופך לצ"ט, אם אתה צריך את העזרה שלי עוד נמשיך בה"פ.

• תוכן חדש...