Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פומפה....

את זה אתה אומר ויודע היום אבל תאמין לי,אז כשפונטו 70S עלתה 60 אלף שח-חשבו שאני משוגע "מי קונה פיאט ב140 אלף שח"....אז אולי בעוד 10-15 שנה,גם האברת תהיה שווה פי 2 במחירון ונחשקת יותר מאותה איביזה{אני בטוח}כי היא שונה ומיוחדת...ימים יגידו.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המלצתי לא להתבלבל, ידוע שמצבה הכלכלי של פיאט לא משהו והיא מנסה כל גימיק וטריק כדי לייצר הכנסות.

אני לפחות מתקשה בשלב זה להאמין שהם משקיעים במוצר אני חושש שהם כן משקיעים בנסיונות לשינוי תדמית בדרכים זולות (זולות לפיאט...)

אני מקווה שאני טועה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
ידוע שמצבה הכלכלי של פיאט לא משהו

האמנם?

לי זה לא ידוע.

כידוע לי הם היו ברווחים אחרי שהוציאו את הגרנדה, עד שנה שעברה שהיה המשבר (שאז גם טויוטה הפסידה כסף).

emotion of motion

פורסם

האמת היא שאין לי מושג בדבר מצבה הכלכלי של פיאט, אלא שאני מניח שלא היתה נכנסת להרפתקת קרייזלר, אם לא היתה מאוד חסינה מבחינה כלכלית. כמובן שאותה הרפתקה יכולה בקלות לדרדר את מצבה הפיננסי, אבל זה שמור למגידי עתידות.

פורסם
המלצתי לא להתבלבל, ידוע שמצבה הכלכלי של פיאט לא משהו והיא מנסה כל גימיק וטריק כדי לייצר הכנסות.

ב 30 שנה האחרונות פיאט נוקטת בגישת נחום-תקום.

לפני הצגת האונו ב 83', מצבה של פיאט היה בכי רע, בעיקר עקב דגמים מיושנים ו\או נעדרי אטרקטיביות.

לאחר השקת האונו, שהפכה בין לילה ללהיט היסטרי, השתפר מצבה הפיננסי של פיאט לעין שיעור.

ואז לקראת סוף שנות ה 80' הציגה פיאט את הטיפו, מכונית שעלות פיתוחה נאמדת במילארדי דולרים.

הטי]ו לא זכתה להצלחה המיוחלת, ושוב פיאט נקלעה לקשיים, עד שבשנת 94' הוצגה הפונטו, שבסיוע תוכנית הגריטה המקיפה שהגתה ממשלת איטליה, הצליחה איכשהוא למלא את כיסיה המתרוקנים של פיאט.

בשנת 96' הציגה פיאט את הבראבו\בראבה, שהתבססו על רצפת הטיפו, ובסיוע עיתונאי הרכב האירופאיים שהעניקו לה, שלא בצדק, את תואר מכונית השנה, הצליחה, לפחות בשנותיה הראשונות להציג רמת מכירות סבירה.

לאחר שקונצרן פיאט סחט עד תום את פלטפורמת הטיפו האומללה, החלה הבעייה האמיתית.

הסטילו, מחליפת הבראבה נותרה אלמונית לחלוטין ומכירותיה היו איזוטריות בעליל.

והבעייה הזו נפתרה רק שהוצגה הפנדה ב 2003, מכונית שהחזירה את הצבע ללחיי מש' אניילי.

מה שבטוח, את שנות ה 90' פיאט לא ממש תרצה לזכור, והאמת שלמעט המולטיפלה הגאונית והברקטה, גם אנחנו לא ממש נרצה לזכור..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למיטב ידיעתי פיאט כיום במצב מצויין, וזה עוד הולך להשתפר רבות עם הדגמים החדשים שמגיעים מהם.

ה500 הזו נראית כמו אביזר אופנה. אם נתעלם לרגע מכל אבירי ההגה המתקשר, 135 כ"ס זה פשוט לא מספיק, אפילו לא בקייטראהם. נחמד בתור אוטו ראשון לילד העשיר, אם כי הוא נראה יותר מדי אגרסיבי לילדות, יותר מדי נשי לילדים, ויותר מדי ילדותי לאדם מן היישוב עם 150K לשים על אוטו. אשמח להתבדות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
פומפה....

את זה אתה אומר ויודע היום אבל תאמין לי,אז כשפונטו 70S עלתה 60 אלף שח-חשבו שאני משוגע "מי קונה פיאט ב140 אלף שח"....אז אולי בעוד 10-15 שנה,גם האברת תהיה שווה פי 2 במחירון ונחשקת יותר מאותה איביזה{אני בטוח}כי היא שונה ומיוחדת...ימים יגידו.

בגדול אתה צודק

ובכל זאת את הקופה היית מעדיף על האברט כנראה גם היום. כן בהחלט יתכן שהיא תהיה שווה יותר מאיביזה או שלא.

בכל מקרה כנראה ששירוקו תהיה מבוקשת גם בעוד 15 שנה, גם מיאטה, גם סמארט רודסטאר.

נתן

פורסם

והבעייה הזו נפתרה רק שהוצגה הפנדה ב 2003, מכונית שהחזירה את הצבע ללחיי מש' אניילי.

מה שבטוח, את שנות ה 90' פיאט לא ממש תרצה לזכור, והאמת שלמעט המולטיפלה הגאונית והברקטה, גם אנחנו לא ממש נרצה לזכור..

הבראבה הבראבו והקופה היו מכוניות שסימלו איזשהוא רנסאנס עיצובי בפיאט של שנות ה-90, בטח בהשוואה למקובל באותם שנים בתעשיה.

הדחיפה האמיתית של פיאט בשנים האחרונות היתה לאחר שהצליחו לסחוט כ2 מליארד דולר מ-GM עקב הסכם כושל של האמריקאים.

הכסף הכניס תקציב פיתוח למספר דגמים מוצלחים כמו הגרנדה פונטו, הבראבו וה-500 שנעשתה בשיתוף עם פורד.

פורסם

יקר לא יקר , שווה לא שווה - כל אחד והשיקולים שלו.

רציתי לשתף אותכם בכמה תמונות מתהליך ההקמה לאולם היחידי בארץ שמשדר נטו ספורטיבי ונטו מכוניות ספורטיביות.8)

נ.ב:יש כבר שחורה ולבנה מתניידות ועוד אדומה בקרוב מאוד תעלה על הכביש.

53jqeowymz0t.jpg

m1nkmz0utzyd.jpg

y4tdtjzjmtoo.jpg

wiijq3mmjxmy.jpg

mzfzyiwloetg.jpg

30723_411261046736_642066736_4068500_4243047_n.jpg

30723_411261056736_642066736_4068502_7928251_n.jpg

30723_411261071736_642066736_4068503_1535282_n.jpg

30723_411261081736_642066736_4068504_2003058_n.jpg

30723_411261101736_642066736_4068506_6103607_n.jpg

12052010106.jpg

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יפה לך ככה, על הסולם ;-)

אגב, למה לא צירפת תמונה של האולם במלוא תפארתו לאחר השיפוץ, עם השתיים שמחכות?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
, 135 כ"ס זה פשוט לא מספיק, אפילו לא בקייטראהם..

לא מספיק למה? אם אתה מחשב את זה בכ"ס לטון , גם על קיטרהאם + ההגה והשלדה המתקשרת+מראה קרבי שכולנו רוצים+יכולת להשתמר כרכב אספנות מדהים...אתה מקבל חבילה מאוווד יפה יחסית לשקל.

זה לא שהיא יכולה להתחרות במגאן טורבו או בקליאו200 על כביש פתוח, אבל עדיין במסלול לדעתי הפייט יכול להיות קרוב מאוד.

פורסם
מאיפה משיגים צמיג כזה 8)?

תיקנתי את ההודעה שלך :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
לא מספיק למה?

למכונית ששוקלת קצת יותר מטון.

בהתחלה חשבתי למחוק את הפרסומת הבוטה, אבל נראה לי יותר מעניין לזכור ולראות אם יהיה כיסוי לטרררם.

בדיקה ראשונה תהיה באמצעות הזמנת נסיעת מבחן רצינית (לא 10 דקות באיילון).

בקרוב הבמבי הולך לבדוק את הפנדה נותנת או שהיא רק יושבת יפה בחלון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...