Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהוא יכול להסביר לי איך אני מעלה את הסרטון של יוטיוב להודעה?

לחיצה על תג YOUTUBE (אחרון לפני הסוף מצד שמאל) והעתקת הכתובת בין ה הימני והשמאלי.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם ניסו לחקות את VW אם הכיתוב TCI ו-I אדומה? לפחות רק על מכסה המנוע ולא בגלוי. :lol:

רק בניגוד למומנט עלוב שמוציא המנוע שלהם (21.9 קג"ם), ב-VW מנוע 1.8 TSI מוציא 25.5 קג"ם.

זה ו(כנראה) התיבה שלהם מוריד את הביצועים.

פורסם

הבעייה במוצרים סיניים היא שהם מריחים כמו מוצר איכותי ,נראים כמו מוצר איכותי ,עולים מעט ונראים כמציאה אבל אחריי זמן מה, שואבים את הכסף ואת העצבים . תמיד יש יוצאי מהכלל דוגמא טובה זה מוצרים תוצרת הונג-קונג .

פורסם

למי שכתב שמכוניות קוריאניות הן זבל.

אולי הדבר היה נכון לפני עשור.

היום הם מזנבים ברכבים היפניים ה"איכותיים" ,לפי דעתי ישנם גירסאות לא רעות בכלל לקוריאנים [i30 ,KIA SORENTO ].

אבל כל אחד מתחיל מאיזושהי נקודה.

מצד שני יש יצרנים כמו טאטה ההודית או סאניונג [להראות שעדיין יש רכבים שמרגישים זולים בפנים הרכב.]

להראות שיש תוצרת זבל ויש שלא.

אני לא חושב שאפשר לשפוט את הרכב המדובר עד שהוא ממש מגיע לכאן.

מה שכן הבטיחות פשוט זוועה והרכב הינו מלכודת מוות מתגלגלת לנוהגים.

וכן ישנם מכוניות יפניות שמשווקות עם לא יותר משני כריות אוויר [אהממ ,שיעול , אהממ קורולה ].

אני באופן אישי לוקח ברצינות רבה את עניין הבטיחות במיוחד שלעניין מתווספת העובדה שהרכב אמור להוביל את היקרים לי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=Jl5zdy9IPaU/

S^M אתה יכול לראות שהוא לא נותן לי לעשות את זה.

שים לב שהתג השמאלי לא שלם (אין בו את את אחד מה"]" שעבר בטעות לתג הימני).

ככה זה נראה כשעושים את זה בלי טעויות:

http://www.youtube.com/watch?v=Jl5zdy9IPaU דרך יוטיוב

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

--------------------------------

במגזין "אוטו" פרומצ'נקו נסע על הרכב המדובר וציין אותו מאוד לטובה ביחס למצופה, כשלחובתו ישנם תיבה ומנוע מעט עצלים ופנים לא מוצלח במיוחד.

האם הוא שווה 150 אלף ש"ח? בעיני ממש לא (ולא רק בגלל שצריכים להיות הבדלי מיצוב בין רכב סיני לרכב קוריאני בשוק כיום), אבל לא צריך לקטול כשאין לכם שום ידע מוקדם על הרכב ותכונותיו.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...