Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי קשר למוצא המכונית, המחיר לא אטרקטיבי מספיק, ומעמיד אותה בתחרות מולח מתחרות מוכרות ומבוססות - מאזדה 6, פורד מונדיאו וכולי.

ללא תג מחיר אטרקטיבי, החדירה לשוק בארץ לא עתידה להיות קלה כלל ועיקר, מה גם ש "על הנייר" אין לה שום יתרון על מיתחרותיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב עצמו פותח על ידי צוותים מרובר וצוותים וסין,עוצב על ידי ברטונה, עיקר המכלולים בו הם מהרובר R75 (מנוע מסדרה K של רובר, מתלה נפרד אחורי בתצורת Z, ועוד) אבל העיקר להגיד "זבל סיני" כדי להישמע מבין.

לא לשכוח שהרובר R75 קיבלה ציון מצויין בEURONCAP.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אם זה היה רובר ומיוצר באנגליה, לא היו אומרים על זה "זבל". מעניין.

לי היא דווקא נראית מודרנית וסה"כ בסדר.

emotion of motion

פורסם

נ.ב. הCNCAP בחן את הרכב בתנאים מקלים מאוד - 56 קמ"ש ושטח התנגשות מלא (ולא 40 % כמו בENCAP), כל רכב מודרני היה מקבל ציון טוב במבחן כזה (להזכיר שהם השברולט אביאו סדאן זכתה ל5 כוכבים במבחן האמריקאי הזהה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

פח זבל על גלגלים!

עם יש טיפת כבוד לישראלים הם לא ירקו לכיוון שלה.

היא תראה טוב מתדרדרת מצלע הר..

חייבים לנסות את מזלם בכל שוק! מעצבן.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

ישבתי בהן באוטומוטר (הביאו לשם איזה 3 או 4 כאלו ברמות גימור שונות) ואת האמת, ציפיתי להרבה יותר גרוע.

במציאות הדשבורד לא נראה גרוע (פרט לסמל שהוא באמת זוועתי :shock:) וגם מרגיש לא רע מבחינה איכותית. כאשר סגרתי את הדלתות כמעט ולא נשמע שום דבר מהצד השני ככה שגם בידוד רעשים במצב סטטי (מעניין מה קורה בנסיעה) לא רע.

אבל הבעיה של הרכב הזה הוא שבמחיר הנ"ל הוא מתומחר מול רכבים לא רעים שלא צריכים להוכיח כלום לאף אחד (מי אמר מאזדה 6, פורד מונדיאו וכו'...) ולכן הרכב הזה חייב להימכר לליסינג במחיר טוב (הרי כולם יודעים שחברות ליסינג מקבלות יופי של הנחות).

עם הרכב יש לי 2 בעיות (חוץ מהסמל על הדשבורד :-)). האחת, נתוני מנוע- עם 180 כ"ס הייתי מצפה להתקדם קצת יותר מהר מ-10.5 שניות למאה (אני מקווה שלפחות האצות ביניים מהירות). השניה היא הבטיחות. עד שהרכב לא יבחן ע"י האירופאים או האמריקאים לא אהיה מרוצה. כלומר נכון שהרכב זכה בציון מלא במבחנים הסינים אבל אינני יודע מה היא חומרתם (למרות שלפי הסרטון והתמונות הרכב נראה שלם ולכן לפי דעתי אין בעיה עם הבטיחות- אבל ניתן לזמן לעשות את שלו).

נקודה אחרונה- בטח בגלל שהרכב הוא סיני ירידת הערך שלו תיהיה אסטרונומית ולכן בקרוב אוכל לרכוש את הרכב הנ"ל בן שנתיים בשליש המחיר. :-D:wink:

פורסם

אמנם הרכב סיני, אבל הוא מיוצר במפעלי בבריטניה, אז תצפו לרכב קצת יותר איכותי מכל מה שנמכר בסין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחיר הכניסה הוא כאילו 150 א', לחברות הליסיניג הוא ימכר ב 70 א' והם יאכילו אותנו אחרי 3 שנים, בדיוק כמו שהיונדאי והאבאו נהיו רלבנטיות בשוק למרות שהם ח#ה של של רכבים.

אתם שוכחים מה היה סוד ההצלחה של היפנים בשנות ה 80 הרכבים הציעו הכל במחיר זול, הישראלי לא הסתכל על בטיחות או איכות, העיקר שהיה לו רכב כולל הכל וזהו.

הדבר חזר על עצמו בשנות ה 90 המאוחרות עם הקוריאנים שהביאו לפה את היונדאי הדייהו והקיא המזעזעות. האם מישהו עצר לרגע לבדוק את איכות הרכב? ממש לא, אם יש בו מזגן ואוטומטי ואפילו רדיו בשביל מה אני צריך לקנות אירופאית יקרה?

עכשיו אנחנו מקבלים את הסינים, הימור שלי, הם יצליחו ובגדול.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=DFeQhFnl8uE&NR=1 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קשה להסביר את זה, אבל קל לזהות "זבל סיני".

זה מתחיל בנגן MP3, בהשוואה לנגן איכותי, פשוט קל לזהות שמדובר במוצר לא איכותי ובעייתי. ומסתיים ברכבים שעולים על הכביש, לא עלינו :roll:

:evilbat:
פורסם

ברזל לא איכותי, חיסכון בכל מקום אפשרי, ריתוכים לא איכותיים, כל אלה גרמו לתוצאות רעות במבחני ריסוק ואמינות.

אבל סינים משתפרים, תנו להם עוד קצת זמן ויהיו להם רכבים טובים. אבל לא בזמן קרוב.

פורסם

בסטיה קלה מהנושא העיקרי, אותי מעניין מדוע משרד התחבורה מסתמך באופן קבוע על "מבחני בטיחות שיבוצעו ברחבי העולם". זה כמובן חוסך כסף, אך זה נראה גרוע: כאילו כולם חאפרים בישראל, מסתמכים על אחרים בבדיקות חשובות שכאלה. (בלי להמעיט בערכן, דיוקן וחשיבתן של הבדיקות באירופה ובאמריקה.) 

Mazda 2 2013

פורסם

נירא דיי מבטיח מבחינת מנוע הטורבו שלו השאלה היא עד כמה הוא יחזיק מעמד? 

נ.ב משהוא יכול להסביר לי איך אני מעלה את הסרטון של יוטיוב להודעה? כמו המשתמש WRX שעשה תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...