Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פרסמתי הודעה על שיפוץ גיר שעשיתי במוסך אדמונד (מומלץ הפורום) שהתגלה כתיקון קלוקל זמן קצר לאחר קבלת האוטו ושהותיר אצלי רושם רע באשר למוסך.

ברצוני לעדכן כי הבוקר חזרתי למוסך אדמונד (עם גיר לא תפקודי) והשארתי את האוטו לתיקון. נכון להיום, בעל המוסך עשה את מה שהיה צריך לעשות וסיפק לי אוטו חילופי לסוף השבוע עד לתיקון מחדש של הגיר.

אני מקווה כי התהליך לתיקון הרושם הרע יימשך ויסתיים בשיפוץ הגיר ללא תקלות. אמשיך לעדכן פה את החברים על אופן הטיפול שלהם בגיר - לטוב או (חלילה) לרע.

פורסם

ואתה מהירת להכפיש את שמו וכבר מתכנן איך לתבוע אותו במדה ויסרב לטפל בך, זה לא יפה ולא מכובד.

קודם כל היית צריך לחזור אליו כמו שעכשיו עשית ומעדכן אותו שהגיר לא מתפקד טוב.

זה יכול לקרות לכל אחד לאחר תיקון, שהתיקון לא בוצע כמו שצריך כולם טועים, נכון שזה לא נעים אבל אין מה לעשות.

מקווה בשבילך שתקבל את הרכב שלך במהרה מתוקן כהלכה, לדעתי אתה חייב לו התנצלות ובמקומך הייתי מבקש מהמנהלים למחק את ההודעה.

פורסם

הרתיחה הגדולה שלי נבעה מזה שהיה פה משהו חריג על גבול הבלתי ייאמן (לא אחזור שוב על פרטי המקרה - זה כבר נכתב), ולכן זה גם גרר תגובה חריגה מצדי, כי יש טעויות ויש טעויות...

אבל כמו שכתבתי, אם יעשה מה שצריך ויתקן הפשלה, אז אני אדאג ליידע את הפורום על כך.

אגב, אם זה מה שיקרה (יש לקוות), אז בסופו של דבר הוא רק ייצא גדול מכל הסיפור, כי זה רק יוסיף לו תדמית של מישהו שיודע לקחת אחריות על טעויות - עניין לא שכיח במוסכי ארצנו...

הבעיה שכרגע פשוט אין לי מושג איך הכל יסתיים. אתה כבר החלטת שהכל יסתיים כהלכה ומה פתאום אתה מעביר ביקורת וכו'? מה יש להגיד, הלוואי ותהיה צודק

פורסם
ואתה מהירת להכפיש את שמו וכבר מתכנן איך לתבוע אותו במדה ויסרב לטפל בך, זה לא יפה ולא מכובד.

קודם כל היית צריך לחזור אליו כמו שעכשיו עשית ומעדכן אותו שהגיר לא מתפקד טוב.

זה יכול לקרות לכל אחד לאחר תיקון, שהתיקון לא בוצע כמו שצריך כולם טועים, נכון שזה לא נעים אבל אין מה לעשות.

מקווה בשבילך שתקבל את הרכב שלך במהרה מתוקן כהלכה, לדעתי אתה חייב לו התנצלות ובמקומך הייתי מבקש מהמנהלים למחק את ההודעה.

גם יוסי פרנקוס ניסה לעשות אותו דבר.ואפילו לא חזר אלינו לעדכן.

• תוכן חדש...