Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגן ל GPS המעניק צל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בגלל קרני השמש נתקלתי בבעיה מעצבנת וכנראה מוכרת לכל משתמשי מחשבי כף היד ומכשירי הניווט.

השמש גורמת להשתקפות המסך ואני נאלץ כל הזמן להזיז את ה GPS כדי למקם אותו בזווית שאראה את המפה וכיווני הניווט באופן ברור.

זה מאוד לא בטיחותי כי בזמן שאני מחפש אחר זווית טובה תשומת ליבי מוסטת מן המתרחש בכביש.

לא ממש הצלחתי למצוא בגוגל,אולי מילות החיפוש לא נכונות

אם מישהו מכיר ,אשמח אם ישתף.

תודה ראש למגיבים

פורסם

לא נראה לי שקיים מוצר כזה. האמת היא, שהבעיה לא ממש "מוכרת לכל משתמשי הPDA למינם". ברוב המכשירים המתקדמים התצוגה יודעת להתמודד גם עם שמש ישירה.

אבל תמיד אפשר לאלתר לבד משהו עם קצת קרטון ומסקינג-טייפ, לא?

אגב, קיבלתי לאחרונה מתנה מאורנג' :SONY-ERICSSON NAITE. טלפון נחמד מאד. רק שיש לו אותה בעיה-בשמש לא רואים כלום.

נראה לי שהוא יעבור בקרוב לארון המתנות הלא שימושיות (לצד אופה הלחם שקיבלתי לפסח מחמתי :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אם השמש נכנסת דרך החלונות הצדדיים אתה יכול לקנות (באוטו דיפו יש) צילונים מרובעים כאלה שאפשר להדביק על שמשות הצד וחוסמות (אמנם לא לגמרי אבל מספיק) את קרני השמש..

פורסם
באיזה מכשיר מדובר? (דגם, חברה).

LOGIC GEAR,XL4431B

http://www.up2me.co.il/v.php?file=73234131.jpg

אם השמש נכנסת דרך החלונות הצדדיים אתה יכול לקנות (באוטו דיפו יש) צילונים מרובעים כאלה שאפשר להדביק על שמשות הצד וחוסמות (אמנם לא לגמרי אבל מספיק) את קרני השמש..

כנראה שזה שילוב של שמש צידית וישירה,אני אנסה

קיים מוצר כזה,

לדוגמא : http://www.24p.co.il/Products.aspx?cat=BAH&price_range=70_100

רעיון נחמד

השאלה אם זה יתאים לצורה של המכשיר שלי (מצורפת תמונה של המכשיר )

ועוד בעיה שיכולה לצוץ,כיצד למקם את המכשיר בתושבת כאשר המגן מורכב עליו

נ.ב

בעת הרכישה,המכשיר הגיע עם מגן מסך,המגן הזה לא שווה כלום,הוא התקלף כעבור שבוע

פורסם

לא אמור להוות בעיה גם בהתקנה על תושבת

קבל קישור למוצר נוסף http://www.pielframa.com/menu_gps_accesories.htm

+ מצורף צילומי מסך של מגן שהכנתי במו ידיי.

מה שאתם רואים בתמונות זו קופסת פלסטיק ( מחומוס ? אולי. לא זוכר) שחתכתי אותה והדבקתי לה על הפלטיק נייר דבק אטום במיוחד ( נייר דבק ירוק עבה ).

וזה הכל , עובד מצויין.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

בדיוק חשבתי על זה השבוע...אנסה גם ליצור אחד כזה.

מתעלק על השרשור, איך ניתן לחבר את המתקן לדשבורד במקום לשמשה (ללא קידוחים מיותרים)?

ראיתי

חלק ב1:20 הוא מראה עיגול שניתן להדביק לדשבורד ולחבר אליו את המתקן, היכן ניתן להשיג את זה?

ב0:53 ניתן לראות זאת מורכב

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
לא אמור להוות בעיה גם בהתקנה על תושבת

קבל קישור למוצר נוסף http://www.pielframa.com/menu_gps_accesories.htm

+ מצורף צילומי מסך של מגן שהכנתי במו ידיי.

מה שאתם רואים בתמונות זו קופסת פלסטיק ( מחומוס ? אולי. לא זוכר) שחתכתי אותה והדבקתי לה על הפלטיק נייר דבק אטום במיוחד ( נייר דבק ירוק עבה ).

וזה הכל , עובד מצויין.

אני משתמש בתושבת זהה ולכן המגן שהכנת יתאים גם לי :)

אודה לך אם תוכל לפרט עוד לגבי תהליך הבניה וההרכבה

היכן נרכש נייר הדבק ?

האם המגן מודבק לתושבת ?אם כן,כיצד ?

האם המגן פתר לחלוטין את הבעיה?

פורסם

כן, פתר את הבעיה.

הנייר דבק שהדבקתי הוא מסוג כל שהוא של בד/אריג. בחרתי בו בגלל שהוא אטום בצורה מדהימה, הוא גם גם מאוד חזק אך זה לא משמעותי. אינני יודע איך הוא קרוי.

המגן עצמו לא מודבק לתושבת, גב המכשיר תופס אותו כלפי העריסה, בצדדים הוא תפוס ע"י תופסני העריסה.

מצורף ציור (סכמה) שמתאר בכלליות את המוצר. הבעיה שלך היא במציאת קופסא שהמידה a תהייה תואמת לרוחב של המכשיר שלך. לאחר מכן חתכתי את הקופסא למידה b כשהמטרה הייתה שמהקופסא ייתפס רק כס"מ בתוך התופסנים של העריסה. בשלב הזה חתכתי שיפועים כאשר המטרה הייתה שהמידה c תהייה כשנים עד שלושה סנטימטר.

הערה לסיום : את כל הפרוייקט הנ"ל עשיתי כאשר עדיין לא היה לרכוש בארץ סוככי שמש כנ"ל (אם תסתכל טוב על המכשיר תראה שזה ה ipaq rx3715 שנמכר בארץ משהו בסביבות 2005 ), היום כאשר יש מוצרים אורגינלים אני חושב שכדאי לרכוש אותם, אם כי אין כמו החוויה של ייצור עצמי.

נ.ב

הצילומים גרועים למדיי, אך אם תסתכל תראה שגם בסיס העריסה הוא ייצור עצמי.

1.jpg

פורסם

לגבי השאלה שלי ידוע לכם אולי היכן ניתן לרכוש את העיגול הזה, או לפחות רעיון איך ליצור אחד כזה שלא יגרום נזק לדשבורד?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...