Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בן חודשיים וכבר מצאתי בו שני מקומות שהצבע מתקלף (מצורפות תמונות).

רציתי לשאול למה זה קורה? האם זו בעיה בצבע? האם יכול להיות שהאוטו הגיע ככה ולא שמתי לב?

והכי חשוב, כמה יעלה לי לתקן את ברמה של חדש?

פגע ראשון:

24042010036.jpg

פגע שני:

24042010038.jpg

פורסם

אתה נוסע על כביש ולא בסלון ביתך. אבנים וכל מיני חפצים קטנים מתעופפים ונותנים מכות קטנות לרכב וכמובן לצבע. לא מתקנים פגיעות כאלא מקסימום תשיג לך שפורפרת קטנה עם אותו הצבע וכמו טיפקס תתקן לבד.

פורסם

אני נוהג ברכב (מחוץ לסלון שלי) כבר 12 שנה ועוד לא ראיתי פגיעות כאלה באף רכב שנסעתי עליו.

אני לא נוהג בשטח, ולא נוהג על חצץ, לא אמורים להיות לדעתי קילופים כאלה.

אם יהיה קילוף כזה אחד בממוצע בחודש כמו שהיה עד עכשיו זה אומר שכשארצה למכור את האוטו הוא יהיה שווה כמה אלפים מתחת למחירון. זה לא נשמע לי הגיוני.

פורסם

המכונית בת חודשיים מאז שעלתה על הכביש (היא יוצרה באמצע 2009 ועלתה על הכביש בפברואר 2010)

זו פורד פיאסטה שקניתי חדשה מהסוכנות וכשקיבלתי אותה כל מה שמצאתי היה שחיישני הרוורס היו מקולפים קצת והיה חרא של ציפורים על הגג. חוץ מזה לא שמתי לב לפגעים.

פורסם

כל הכבוד לסוכנות פורד שמעזים למסור ללקוח רכב עם חרא של ציפורים, וקילופים למיניהם, שאלה , זה לא הפריע לך?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
המכונית בת חודשיים מאז שעלתה על הכביש (היא יוצרה באמצע 2009 ועלתה על הכביש בפברואר 2010)

זו פורד פיאסטה שקניתי חדשה מהסוכנות וכשקיבלתי אותה כל מה שמצאתי היה שחיישני הרוורס היו מקולפים קצת והיה חרא של ציפורים על הגג. חוץ מזה לא שמתי לב לפגעים.

נסעת לאחרונה מאחורי משאית או עקפת משאית? אני לא יודע אם זה המקרה, אבל מנסיון שמתי לב שמסוכן מאד לנסוע קרוב מדי למשאיות, יש לגלגלים שלהן תכונה מרגיזה לירות חתיחות חצץ שנמצאות על הכביש, וממש בעוצמה לעבר המכוניות שנוסעת מאחור, קרה לי פעם אחת לפחות שמשאית שהתקרבתי אליה בנסיעה העיפה על החלון של הרכב חצץ בכזו עוצמה שהייתי בטוח שהחלון ישבר, זה כנראה נובע מהמשקל הרב שלה, אם ה"קילופים" הם בחלק הקדמי של האוטו מאד יתכן שזו הסיבה.

פורסם

נסעתי איתה כבר 4000 קילומטר, אני מניח שפה ושם נסעתי אחרי משאיות. יכול להיות שזה אכן אבנים שעפו על האוטו, פשוט מוזר לי שעד היום 12 שנים של נהיגה ולא ראיתי פגעים כאלה.

פורסם

באיזה איזור של הרכב זה קרה ?

תוכל להעלות תמונה כללית יותר שניתן להבין איפה ברכב זה קורה ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
באיזה איזור של הרכב זה קרה ?

תוכל להעלות תמונה כללית יותר שניתן להבין איפה ברכב זה קורה ?

התמונה העליונה היא מעט מעל הפנס השמאלי קדמי של הרכב.

התמונה השנייה היא על מכסה המנוע מאוד מאוד קרוב לשמשה.

בכל מקרה אכן מדובר בשני מקומות קדמיים.

פורסם

כנראה באוטו הקודם פחות ייחסת חשיבות,אך ברכב החדש אתה מקפיד ובודק את הרכב יותר,זה קורה בכל הרכבים.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אחרי מבט חוזר בתמונות, אני שם לב שה"פצעים" עמוקים ולא פשוט צבע שמתקלף לו.

וכמו שאמרו פה, זה כתוצאה מחפץ זר שפגע ברכבך.

אם אתה כלכך פדנט, אני מאמין שפחח יקח לך מחיר סימלי למלא את העומק בחומר, ואתה פשוט עם מכחול תצבע. או שתעשה את זה HOME MADE בעזרת פלסטלינה כזו של פחחים.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
אני נוהג ברכב (מחוץ לסלון שלי) כבר 12 שנה ועוד לא ראיתי פגיעות כאלה באף רכב שנסעתי עליו.

אני לא נוהג בשטח, ולא נוהג על חצץ, לא אמורים להיות לדעתי קילופים כאלה.

לא צריך לנהוג בשטח או על חצץ כדי שאבנים קטנות ומיני מזיקים יפגעו באוטו בזמן נסיעה שגרתית. גם אצלי יש קילופים קטנים כאלה פה ושם, וגם אני לא נוסע בשטח או על חצץ.

פורסם

שלום לך,

גם לי קרתה את אותה הבעיה-ליד ידית הדלת התגלה קילוף של הצבע לאורך 1.5 ס"מ,כאילו קילפו במברג את הצבע אך לא הגיעו ללכה.הרכב היה בן חודש כשרכשתי אותו.

מבירור שלי עם כמה פחחים,חפץ זר (כנראה אבן) פגע בצבע וקילף אותו.הלכתי למוסך היבואן שנמצא בסוכנות שממנה קניתי את הרכב,עשו לי שם תיקון עם מכחול שכיסה את הפגיעה.אמנם עדיין רואים את הקילוף אך לפחות יש צבע שם שמגן על המתכת.

בבדיקה שלי כמה יעלה לתקן את הנזק,נעניתי שצריך להחליף את הדלת כולה ולצבוע הכל מחדש.500 שקל..הפחח אמר שעדיף פשוט לעבוד עם מכחול ולכסות את הפגיעה,ואכן כך נעשה,בחינם.

אין מה לעשות,צריך לחיות עם הפגיעה,לצערי הרב הרכב לא עשוי מפלדה של טנק..

• תוכן חדש...