Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש רכב חדש, הצ'בק ( 5 דלתות) משפחתי עם תא מטען כמה שיותר גדול (משמש גם להעברת סחורה מדי פעם).טווח מחירים עד כ 125,000 ש"ח +-.

כרגע על הפרק מאזדה 3, ניסאן טידה, פורד פוקוס, ואולי סקודה ברומסטר.

חשובה לי מאוד האמינות של הרכב - לצערי עם הרכב הנוכחי שלי אני מבלה המון במוסכים..

בנוסף, חשובה לי כמובן גם הבטיחות כי זה הרכב העיקרי בו משפחתי תיסע.

אשמח לשמוע המלצות,הערות והארות, וכמובן כם המלצה על רכבים נוספים באותו סדר גודל.

בתודה מראש

פורסם

ברומסטר יש הכי הרבה מקום למטען תודות למבנה הייחודי - שמזכיר טנדרון כמו רנו קנגו וסיטרואן ברלינגו. מנוע הבנזין שלה

עצל ורועש, הנוחות בינונית ומערכת השמע המקורית איומה. אבל הילדים יאהבו אותך בזכות החלונות הענקיים מאחור והמרווח.

פורד פוקוס מעט בטוחה יותר לפי מבחן ריסוק (במיוחד בתאונה חזיתית), נוחה, שקטה ומהנה יותר מהרומסטר. היא זהה לסקודה

בעצלותה, ותא התא נוסעים שלה מרווח. תא המטען סביר לרכב בגודל הזה - אז תוודאי שהוא מספיק לצרכי ההובלות.

מאזדה 3 נהנית מרמה דומה של בטיחות אך צפופה יותר.

ניסאן טידה לא מציעה כל יתרון על שלושת האחרות (למעט אולי מרווח מאחור בהשוואה ל-3 ולפוקוס). היא למעשה סופר-מיני

שהוגדלה, לא משפחתית קומפקטית כמו ה-3 והפוקוס. בנוסף, לדעתי יש לפסול אותה על הסף מכיוון שלא נבחנה במבחן ריסוק,

מה שמציב סימן שאלה בנוגע לרמת הבטיחות שלה ככלי לשינוע המשפחה.

לסיכום: לדעתי הפוקוס היא המכונית המשפחתית העדיפה, אך ייתכן שיתרון ההטענה של הרומסטר יכריע עבורך את הכף,

למרות המגרעות הלא מעטות שלה. תבדקי גם את הפוקוס סטיישן, שמציעה יותר מקום מאחור מגרסת חמש הדלתות הרגילה.

פורסם

לאור העובדה שאת רוצה לפעמים להעביר סחורה הייתי שוקל את הסקודה רומסטר - רכב מאוד מומלץ פה בפורום (תעשי חיפוש לפי שם הרכב ותקראי קצת).

בנוסף, הייתי שוקל לרכוש יונדאי i30CW זה רכב משפחתי גדול עם מקום לסחורה מאחור וכסאות האחוריים מתקפלים.

ראי סרטון על הרכב. היונדאי מגיע ברמת איבזור גבוהה וגם במחיר אטרקטיבי (לדעתי).

R4130BnFZD0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אם סטיישן אינה מילה גסה עבורך, הפוקוס סטיישן היא רכב מעולה ומתאים מאד לצרכייך.

הנקודה היחידה שהיתה מעט יותר חלשה בו היא המנוע - ואם את רוכשת את גרסת הסטיישן עם מנוע 2 ל' כמו שנאמר,

זכית ברכב מצויין.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חשוב לזכור שבקרוב מגיע רומסטר 1.2TSI ו-DSG7.

אפשרי לקחת בחשבון גם את האוקטביה 1.2TSI (בגרסה המאובזרת) או 1.4TSI (בגרסת הבסיס) - פחות בטוחה, נוחה ומרווחת מהפוקוס, אך תא המטען שלה גדול משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...