Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם ,

קניתי לכלב שלי את השק הכחול (לגורים ) של SPORTMIX להתנסות .

לכלבה יוצא צואה רכה, מה זה אומר ?

יכול להיות גם שאתה נותן לה יותר מדי אוכל.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכלבה היא מסוג האסקי סיבירי , שוקלת 6-8 קילו בערך , אני אבדוק במדוייק .

מה הכמות הסבירה? 300גרם ביום ? על האריזה רשום למשקל הזה בין 200-400 כמדומני.

פורסם

אל תיתרגש מצואה רכה, חכה כמה ימים (עד 10 ימים) כי החלפת לה את התזונה. אם תוך שבועיים במקרה הרע זה לא עובר, תחליף אוכל לאחר היתייעצות עם וטרינר.

ועכשיו אחרי יותר משנה וחצי שאנחנו ביחד הגיע הזמן להציג את ה"משיגינע המקורי":

צ'ורו, נולד ב8.8.08 (באמת!) ושוקל היום 17.6 ק"ג של שריר וללא טיפת שומן למרות שכל מה שהוא עושה זה לאכול ולישון.

*אגב, שהנבלה היה בן חודש וחצי הוא היה כל כך קטן שממש פחדנו לדרוך עליו, מיותר לציין שהיום הוא דורך עלינו...*

הינה השוואה לעומת הפקנזית שיש לנו בבית.

100_1425.jpg

תמונה016.jpg

פורסם

פיש ,

א. אתה נותן לי סיבה להוסיף תמונה של הקטנטנים שלנו ... אז בכיף - הבולדוגית קורה - גם היא היתה הכי קטנה בבית (שני הכלבים האחרים ישבו על הספה וצחקו עליה שהיא לא יכולה לעלות עליה , גנבו לה את הצעצועים והיא היתה בוכה מלמטה).

מיותר לציין מי הבוס עכשיו כן? :)

ב. אתה צריך להיזהר - בולדוגים צרפתיים אמנם מגיעים למשקלים האלו בקלות עם ספורט והם מאוד שריריים ובריאים - אבל זה מפעיל להם עומס על עמוד השדרה - שזה משהו מאוד רגיש אצלהם.

גם שלי היתה סביבות ה17 קילו (כן - היא בהמה כמו הזכרים ...) וההמלצה החד משמעית של הוטרינר היתה לרדת קצת.

אני לא אומר שתעשה את זה - אבל תתיעץ עם הוטרינר בהקשר הזה.

ליביו

IMG_0121.jpg

IMG_0097.jpg

IMG_0833.JPG

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו אתם מתעללים בבולדוגית? נראה כאילו מישהו צבע אותה בצהוב תוך כדי שינה בתור מעשה קונדס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
התעלקות על שרשור.

(וכן, היא בדיאטה מטורפת. לא אשמתי שהיא כל כך שמנה)

יוסי, זה כלב או סוס? :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פיש ,

א. אתה נותן לי סיבה להוסיף תמונה של הקטנטנים שלנו ... אז בכיף - הבולדוגית קורה - גם היא היתה הכי קטנה בבית (שני הכלבים האחרים ישבו על הספה וצחקו עליה שהיא לא יכולה לעלות עליה , גנבו לה את הצעצועים והיא היתה בוכה מלמטה).

מיותר לציין מי הבוס עכשיו כן? :)

ב. אתה צריך להיזהר - בולדוגים צרפתיים אמנם מגיעים למשקלים האלו בקלות עם ספורט והם מאוד שריריים ובריאים - אבל זה מפעיל להם עומס על עמוד השדרה - שזה משהו מאוד רגיש אצלהם.

גם שלי היתה סביבות ה17 קילו (כן - היא בהמה כמו הזכרים ...) וההמלצה החד משמעית של הוטרינר היתה לרדת קצת.

אני לא אומר שתעשה את זה - אבל תתיעץ עם הוטרינר בהקשר הזה.

ליביו

אני דווקא בעד שהוא ישמין, יש לו מבנה גוף רזה ושרירי לעומת הבולדוגים הצרפתיים.

לאחותי יש בולדוג צרפתי ששוקל גם 17 קילו והוא פי 2 מהכלב שלי ברוחב :shock:

אולי בגלל ששלי מעורב המבנה גוף קצת שונה...

100_2574.jpg

פורסם

יאללה, גם אני אתן מהגאווה של המשפחה שלי קצת לפורום. תכירו, ויטו (מוזמנים לנחש איזה גזע הוא, למרות שרשמתי פה בעבר):

P1040255.jpgP1040272.jpgתמונה426.jpgתמונה675.jpg

תמונה716.jpgתמונה717.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...