Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שגנבו את הסמל של ה CSL ! אני בשוק ... :crazyeye: :bad-word:

ציטוט מ - Y net :

שעות ספורות לאחר פתיחת השערים דווח על החלל הראשון בקרב האכזר ביותר בין מציגים למבקרים. צמד מאבטחים גברתנים בדוכן מיצובישי נכנע למבקר הישראלי, וזיהה מאחור מדי כי בורר ההילוכים במיצובישי לאנסר איוו 8 נעלם. למאבטחי דוכן סאנגיונג היה יותר מזל. המצבר(!) שפורק מרכב התצוגה החדש, נמצא בריא ושלם בידיהם של צמד וונדלים. מאפרות, סמלים, ידיות ומציתים היו פופולריים במיוחד בימי התערוכה. כצפוי.

עד כמה הישראלים יכולים להיות חיות ? :roll:

הקנאה אוכלת אנשים

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולסיכומה הסופי של התערוכה תמונה שנלקחה מאתר אוטו

evo%20with%20no%20gear%20nob%20automotor%20800.jpg

הישראלים כנראה ממש אוהבים מכוניות, גם חלקים שלהם... בתערוכת אוטומוטור נגנב ראש ידית ההילוכים של הלאנסר אבו ע"י מבקרים! שלוש פעמים!!!

נכון שחשבתם רק פעם אחת אבל תופתעו 3 פעמים אלוהים ישמור עם האנשים המדינה שלנו

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

ממש תערוכה בית שימוש... :shock: אבל מגיע לישראלים. כל שנה אותו סיפור ,מבטיחים לנו הרים וגבעות יוצאים עם פירסומים מפוצצים,ועדיין אנחנו לא לומדים את הלקח משלמים 70 שח כדי לראות ערימות של ערסים וכמה דוגמניות.לכו לים ,תראו אותה כמות של ערסים והרבה יותר כוסיות ...אבל הכל בחינם... :wink: בקיצור אם לא הייתי נכנס חינם אין שום סיכוי בעולם שהייתי הולך לתערוכת אוטובלוף 2004 ... :p

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

בושה וחרפה :mad::mad::mad:

מאיפה הביצים של אותם אנשים לעמוד ליד מכונית, באולם תצוגה מלא במייצגים ומבקרים ופשוט להוריד את הסמל (תוך כדי שריטות על האוטו).

חברה אתם יודעים מה.....

נמצאה הסיבה מדוע היבואן "דלק-מוטורס" לא נטל חלק בתערוכה

הנה יבואן אחד שעשה בשכל וויתר על הרעיון של מאזדה RX-8 נטולת סמלים ושרוטה לאחר התערוכה!

אמיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קודם כל דברו פה כבר הרבה על התכנית של חיים הכט אז מה שנותר לי להוסיף זה שתקראו את דבר העורך בגליון הגה מאי ותראו שכל מילה נכונה לפחות משהו אחד פרסם את זה כמו שצריך.

בקשר לאוטומוטור(אגב גם זה קראתי בהגה)

תגידו מה אתם השתגעתם?מה אתם נורמלים מה אתם חושבים?

לקחת מזכרות מרכבים?

אמנם אני ראיתי שם איזה סטנד שהרימו משם סמל של מרצדס אבל חשבתי שזהו מסתבר שהיו"מקרים של תלישת סמלים מתגים מאפרות אנטנות"(הגה)

להשאיר פסולת במכונית?

להוריד מב.מ.ו csl m3 את כל הסמלים כונסים צדדים וונטילים?

פורמולה 1 לקחת את מכנה דלק?

מצובישי את ידית הילוכים?

עוד משהו ספק מצחיק להוריד פולקסוגן את האופנים?

עד איפה הגענו מה אתם רוצים שפעם הבאה הכל יהיה מוקף גדר שלא ניתן יהיה לגעת להרגיש ולראות?

תחשבו קצת על מה אתם עושים אנשים

פורסם

ממש מדהים ,באמת היה מישהו שממש הגזים וניסה לגנוב את האופניים שהיו קשורים לגולף :shock::evil: נו באמת לאן הגענו , אחרי זה מתלוננים למה לא כל המכוניות היו פתוחות, בישראל צריך להציב שומר ליד כל אוטו... בושה..

פורסם
איפה הגענו מה אתם רוצים שפעם הבאה הכל יהיה מוקף גדר שלא ניתן יהיה לגעת להרגיש ולראות?

את אותם קופים שעשו את זה זה לא ממש מעניין... כי הם חייבים להחזיר לעצמם את הכסף שהם השקיעו, לא?!

אילו אותם קופים שנסעו לפני 6-8 שנים כשהיו "קופים קטנים" וראו איך "אבא קוף" מפרק את הברזים במלון בטורקיה, ואיך אמא קופה מבקשת עזרה להכניס את המגבות לתיקים!

ומה אתם מצפים שיהיה?! מה חשבתם?! אהההה?!!!!

אתם רוצים פתרון? בבקשה!

פעם יצא לכם לראות משחק כדורגל באנגליה, מקרוב?! לא נראה לי שלכולכם יצא ה"עונג"...

אני הייתי בלונדון כשהיה מישחק חשוב, שוטרים עם אלות מיסתובבים מחוץ למיגרש, וכשכל המישחק נגמר, האוהדים יוצאים בשקט, מספיק שאחד יקפוץ או יעשה מהומה, כל השוטרים "עולים" עליו... ותאמינו לי זה ממש לא "כיף" להרמס ע"י סוס (סוס אנלי = סוס ענקי!) ולחטוף מכות מאלה תוך כדי!

אותו הדבר צריך לעשות עם "הקוף הישראלי המצוי"

לקחת סמל? תפסו אותך? אין כנס... באותו רגע מיתנפלים עליך שומרים ומפוצצים את המעיים שלך... ואחרי שה"קוף" כבר לא יכול להתנגד, גוררים אותו החוצה, לניידת, תוך כדי זה שמחזיקים את הסמל ביד של אחד מהשומרים... שכוווולם יראו...

אחרי פעם, פעמיים כאילו, זה יפסיק... האמינו לי...

אלימות פותרים באלימות, כי לחנך זה התפקיד של ההורים, לא?!

נכון שמדובר בנערים, ויכול להיות שזה יראה לא הוגן... ונכון שאלימות זו לא דרך חינוך,

אבל הדברים האילו ממשיכים הלאה... אותם "קופים" יהרגו אותכם על מקום חנייה!

זה כמו לעקור עשבים, אם תשאיר אחד קטן, תוך שבוע יהיה לך יער של עשבים שוטים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
איפה הגענו מה אתם רוצים שפעם הבאה הכל יהיה מוקף גדר שלא ניתן יהיה לגעת להרגיש ולראות?

את אותם קופים שעשו את זה זה לא ממש מעניין... כי הם חייבים להחזיר לעצמם את הכסף שהם השקיעו, לא?!

אילו אותם קופים שנסעו לפני 6-8 שנים כשהיו "קופים קטנים" וראו איך "אבא קוף" מפרק את הברזים במלון בטורקיה, ואיך אמא קופה מבקשת עזרה להכניס את המגבות לתיקים!

ומה אתם מצפים שיהיה?! מה חשבתם?! אהההה?!!!!

אתם רוצים פתרון? בבקשה!

פעם יצא לכם לראות משחק כדורגל באנגליה, מקרוב?! לא נראה לי שלכולכם יצא ה"עונג"...

אני הייתי בלונדון כשהיה מישחק חשוב, שוטרים עם אלות מיסתובבים מחוץ למיגרש, וכשכל המישחק נגמר, האוהדים יוצאים בשקט, מספיק שאחד יקפוץ או יעשה מהומה, כל השוטרים "עולים" עליו... ותאמינו לי זה ממש לא "כיף" להרמס ע"י סוס (סוס אנלי = סוס ענקי!) ולחטוף מכות מאלה תוך כדי!

אותו הדבר צריך לעשות עם "הקוף הישראלי המצוי"

לקחת סמל? תפסו אותך? אין כנס... באותו רגע מיתנפלים עליך שומרים ומפוצצים את המעיים שלך... ואחרי שה"קוף" כבר לא יכול להתנגד, גוררים אותו החוצה, לניידת, תוך כדי זה שמחזיקים את הסמל ביד של אחד מהשומרים... שכוווולם יראו...

אחרי פעם, פעמיים כאילו, זה יפסיק... האמינו לי...

אלימות פותרים באלימות, כי לחנך זה התפקיד של ההורים, לא?!

נכון שמדובר בנערים, ויכול להיות שזה יראה לא הוגן... ונכון שאלימות זו לא דרך חינוך,

אבל הדברים האילו ממשיכים הלאה... אותם "קופים" יהרגו אותכם על מקום חנייה!

זה כמו לעקור עשבים, אם תשאיר אחד קטן, תוך שבוע יהיה לך יער של עשבים שוטים!

גילי

דמיין מצב כזה: אתה עומד ליד המכונית בתערוכה ונדחף. כדי לא ליפול אתה מחפש נקודת אחיזה ובמקרה תופס את הסמל של המרצדס שעומדת לידך, ועוקר אותו בטעות. השומר מסתכל רק על הסמל ולא על מי שדוחף אותך, ורואה שמישהו לוקח את הסמל. הוא קיבל הוראות לפוצץ לכל מי שמעיז ללטף את הסמל את הצורה, אז אינסטינקטיבית הוא קופץ עליך. לפני שאתה מספיק לספור עד 10 (המשחק עם הפחית בין הרגלים, מישהו מכיר?) אתה כבר כולך נפוח ומדמם. קצת מוגזם אבל תסכים איתי שזה אפשרי.

פורסם

ממש לא!!!

אני הייתי שם, ראיתי את העדר ולא ניגשתי...

כן, גם אני לא ראיתי/נגעתי במרצדס "מייבך"...

כשאני רואה תור, אני הולך הצידה, אני לא סובל את התורות בארץ... כולם מנסים להידחף, כל אחד "שומר" מקום לחבר שלו... נידחפים, ילדים עם גלידות, אמהות צורחות...

לא סובל את זה... ולרוב אני מוותר מראש... כמו שאני יוותר על התערוכה הבאה שלי (למרות שניכנסתי בלי תור, ואת הכרטיס קיבלתי בחינם, לי ולבת זוגתי )

מי שנידחף/דוחף, שידע שהוא יכול "לאכול אותה"....

שלא ידחפו... היית פעם בחו"ל (לא טורקיה או יוון)? לך למקום נורמאלי קנדה, ארה"ב... לא תראה את זה... אנשים לא מגיעים למצב שמישהו ידחוף אותם, כי הם לא נידחפים!

זו הבעיה שלנו!

אתה יודע מה ההבדל הין חכם לפיקח?

חכם לא ניכנס לצרות שפיקח יכול לצאת מהן...

תשנן את זה, תפעל לפי זה, ותאמין לי חייך יראו הרבה יותר טוב! וזו הבטחה ממני!!!

גילי

פורסם
ממש לא!!!

אני הייתי שם, ראיתי את העדר ולא ניגשתי...

כן, גם אני לא ראיתי/נגעתי במרצדס "מייבך"...

כשאני רואה תור, אני הולך הצידה, אני לא סובל את התורות בארץ... כולם מנסים להידחף, כל אחד "שומר" מקום לחבר שלו... נידחפים, ילדים עם גלידות, אמהות צורחות...

לא סובל את זה... ולרוב אני מוותר מראש... כמו שאני יוותר על התערוכה הבאה שלי (למרות שניכנסתי בלי תור, ואת הכרטיס קיבלתי בחינם, לי ולבת זוגתי )

מי שנידחף/דוחף, שידע שהוא יכול "לאכול אותה"....

שלא ידחפו... היית פעם בחו"ל (לא טורקיה או יוון)? לך למקום נורמאלי קנדה, ארה"ב... לא תראה את זה... אנשים לא מגיעים למצב שמישהו ידחוף אותם, כי הם לא נידחפים!

זו הבעיה שלנו!

גילי

קודם כל, הנימה המתנשאת הזאת כאילו אני איזה ילד שלא יודע מהחיים שלו, לא במקום לפי דעתי.בעבר גרתי בארה"ב ובמסגרת השהות שלי שם גם עברתי את הגבול לקנדה. כל מיני פתגמים ריקים אני מכיר כבר שנים. כמוך, גם אני לא אוהב לעמוד בתורים ואף פעם לא דוחף בתוכם. זה לא משנה את העובדה שאם הייתי באוטומוטור (שקלתי לבוא אבל אחרי הדיווחים מפה על מה שהולך שם העדפתי לעשות דברים אחרים עם הזמן שלי) והיה מוצג רכב באמת יוצא דופן, הייתי מוכן שידחפו אותי קצת כדי לראות אותו. מי שנדחף (ע"י אחרים) הוא חף מפשע ושנינו יודעים שלא מגיע לו לחטוף אלה או כל דבר אחר בפנים. המציאות בארץ היא כזו שאתה צריך לסבול בתורים, ועם כל הסלידה שלך מתורים אני בטוח שגם אתה לפעמים מבקר בקופת חולים וסובל ממה שקורה שם. בכל מקרה אני רוצה להדגיש שהעונשים הקולקטיביים שלך יפגעו בהרבה חפים מפשע, ולא זאת המטרה [עזוב את זה שזה לא מציאותי לעשות שבר בגולגולת לכל ערס שמחליט שבא לו על מכסה של ונטיל של M3 ("יצאת ונטיל" זה על זה?)]. לבסוף, אתה יודע מה ההבדל בין בן אדם טוב לבן אדם מתנשא?

שבן אדם טוב לא מתנשא.

פורסם

גילי

אממ.. זה הפוך :)

חכם מוצא את הדרך לצאת מצרות שהפיקח לא היה נכנס אליהן :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לבסוף, אתה יודע מה ההבדל בין בן אדם טוב לבן אדם מתנשא?

שבן אדם טוב לא מתנשא.

אני לא מיתנשא, ואין לי כוונה "ללמד" אף אחד נימוסים והליכות, את זה ההורים שלך היו אמורים לעשות...

אני בא לציין עובדות, עובדה שיד קשה היתה מונעת את תופעת ה"חוליגניזם" שמיתפשטת בארץ!

תופעה שמתחילה אולי בדברים "קטנים" כמו גנבת סמלים ונימשכת למעשים כמו לקלל מורה (ולקבל גיבוי מלא "מאבא קוף", שגם מקלל את המורה), להרביץ לרופא ("למה מה הוא יודע, אני יודע יותר טוב מהבן-XXנה), וניגמר בזה שאיזה "קוף" מוציא אקדח ויורה במישהו על מקום חניה...

עכשיו, תגיד לי, עם יד על הלב, אם אשתך (או כל אדם שקרוב אליך) היתה מורה, רופאה או (ישמור אותנו השם, או כל דבר שאתה מאמין בו) אחת שמחפשת מקום חניה ובא איזה "קוף" ויורה בה, אל תגיד לי שאתה לא הייתה מיכן ל"תוכנית ענישה" כזו!!!

אני שונא שנידחפים, אפילו אם לא ממש דוחפים אותך אלא נידבקים לך לגב (לא אני לא אוהב את זה שמיתקרבים לי לתוסיק יותר מידי), קח לדוגמא כספומט, איך שמגיע תורי אני מוציא את הכרטיס ופתאום אני מרגיש נשיפות בעורף... אל תגיד לי שזו "החוייה בליהיות ישראלי"

כנל בסופר, אני מחכה שמישהו שלפני בקופה יסיים את "עניניו הכספיים וילך לפני שאני "גוהר" עליו, וכמה הערות אני שומע על זה... כאילו שאם אני יתקדם עוד מטר זה מה שקדם את התור ויזרז הקופאית המשועממת ובדרך "פלא" היא תתחיל לעבוד במיהירות הבזק!

אילו היו 3 דומגאות, אין לי כוח לפרט לך עוד דברים שמעצבנים אותי, אבל הם לא קשורים ל"אוטומוטור" (שהיתה מבזה מכל הבחינות)...

יום בכיף, ולא להתעצבן!!!

גילי

פורסם

גילי

זה לא :idea:

פורסם

גילי

זה כן :idea:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גילי

זה כן :idea:

העיקר הכוונה... וכולם הבנתם אותה... מי שלא הבין אז אולי הוא לא עונה לאף אחת מהאופציות הנ"ל :lol:

גילי

• תוכן חדש...