Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה אחד ממש חיכה שהנציג של אודי יזוז לשניה מה-A6 ורץ לשבת באוטו כדי שאבא יצלם, תענוג לעמוד מהצד ולראות איך נציג מכירות מבוגר מתחנן שיצאו לו מהאוטו..

אבא שלי ישב בתוך האוטו, כאשר לידו ישבה סמנכ"לית מכירות של אודי (משו כזה),

כשהם יצאו מהאוטו והיא המשיכה לדבר ליד האוטו עם אבא שלי

היא לא ישר נעלה (כי אני ביקשתי לשבת בפנים)

אלה דיברה עם אבא שלי, ורק אחרי שהם סיימו לדבר היא באה לנעול את האוטו..

מהרגע שאני יצאתי ועד שהם סיימו לדבר (והם דיברו איזה 5-10 דקות)

אנשים נדחסו לתוך האוטו.. מושב נהג, לי הנהג.. 5 ילדים במושב האחורים..

הורים צילמו 2 ילדים יושבים בתוך הבאג'... איפה לא !

כשהם סיימו לדבר היו בפנים אנשים, הרי היא לא תנעל אותם בפנים.. אז היא חיכתה שיצאו..

אבל נראה לכם שמישהו יצא? הרי הוא הצליח להכנס לאוטו שהיה נעול לכולם! למה שיצא?

וברגע שמישהו כבר יצא.. אז מישהו אחר נדחס פנימה בלי לחשוב פעמיים..

בשלב מסויים נמאס לה, והיא ביקשה מכולם לצאת - אבל למה שיצאו? הרי הם שילמו כרטיס!

היא הייתה צריכה לקרוא לעוד נציג של אודי, שגם לו כמובן שלא הקשיבו

והוא היה צריך לקרוא למאבטחים שיוציאו את האנשים מהאוטו...

כנ"ל כשנציג של פז'ו פתח את ה607 בשביל אבא שלי שנכנס לאוטו..

הוא פתח מרחוק עם השלט והחזיר אותו למקום.. עד שהוא הגיע מהדוכן של פז'ו למכונית עצמה

אנשים נכנסו פנימה.. אבא שלי אמר להם שאסור להכנס.. שאלו אותו למה?

הוא אמר שככה הנציג של פז'ו אמר.. ואז הגיעה תשובה ישראלית טיפוסית "שיקפוץ לי" ועוד איזה מילמול..

כמובן שזה לא עצר בעדו מלהכנס למכונית וללחוץ על כל הכפתורים..

גועל נפש :evil:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. יש הנחה לחילים ?

2. יש EVO ? או דיאבלו ? (רק בגלל זה אינ יבוא.)

אם היית קורא את כל השרשור היית עונה לעצמך איזה 4 פעמים..

1.אין הנחה לא לחיילים לא לסטודנטים אפילו לא לפנסיונרים.. :wink:

2.כן, יש מיצוביש אוו 8, אפילו אחת במצב מאונך עם שמן גיר נוזל.. :lol:

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

לכל היפי נפש למיניהם, אני לא מבינה למה ציפיתים, חשבתם שתגיעו לתערוכה ברמה של ז'נבה או אולי יותר? חשבתם שלא תפגשו בישראלים שחייבים לגעת, להתקרב, לצלם ולהצטלם... חשבתם שלא יהיה את ההוא שנכנס למרצדס ולא היה מוכן לצאת? זה אותו אחד שעקף את כל הפקק שחיכיתם בו שעה וזה אותו אחד שהתווכח עם הדוגמנית שתיתן לו להכנס ללנצ'יה כי הוא שילם ואותו בן אדם זה במילה אחת ישראלי. וישראלי זה אנחנו, כולנו! אצל כל אחד זה מתבטא אחרת. אז אנשים צאו מהסרט של מה טוב ומה רע, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו ושיבושם לו עם הדרך שלו.

התערוכה על הכיפאק, פשוט צריך לבוא בגישה חיובית ובכייף ולא לצפות ליותר מידי בשביל לא להתאכזב.

ב-2 מילים על התערוכה: מיוחדת ומעניינת.

דוגמניות.jpg

GT.jpg

פורסם

עוד קצת תמונות

Resize of 112_1255.JPG

Resize of 112_1228.JPG

Resize of 112_1210.JPG

Resize of 112_1203.JPG

Resize of 111_1195.JPG

Resize of 111_1176.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שלום לחובבי המוטוריקה,

תערוכת אוטומוטור היא המראה שלנו...

הציפיות כמו בכל שנה או יותר היו שונות...חשבתי שהפעם מארגני התערוכה ישכילו ללמוד , לשפר ולתת לציבור איכות ארגון, תצוגה וכיף!

ארגון? תצוגה? :mad: כיף ??? :cry:הכל יחסי

כפי ש רוני ציין תלוי אם ראיתה כבר תערוכות רכב במקום אחר ולא רק בארץ...

עיצוב מינימליסטי של סביבת הרכבים המוצגים - מצא את ביטויו אפילו בהצבת חבלי ("הספינה") ההפרדה שבחלקם היו קרובים למכוניות עצמן או חלק מהן...

נציגי החב' לא יודעים מספיק פרטים על הרכבים...

אפילו בחניה מחוץ לשטח התערוכה הרכבים היו "מוצגים" יותר טוב!

הכוכבת של התערוכה הפורשה GT הוצבה בפינה נידחת עם נגישות קשה לקהל,

שמחוסר ברירה "תפס ודחף כפי יכולתו" וביצע מהלכים של "דוד מול גוליית"! מטרת המארגנים היא ברורה לגרוף כמה שיותר שקלים בלי לתת לקהל להנות!

שילוט הכוונה - מה זה?...הוצאות מיותרות מצד המארגנים? עדיף לזלזל במבקרים - בלאו הכי אין להם אופציה אחרת בארץ את הכסף השאירו בקופה...

אני רוצה להגיד לכם שיש!

אין כל ספק שהיבואנים עשו מאמץ והביאו לתערוכה מוצגים נדירים ביניהם רכבי ראלי יעודים כמו הסקודה "WRC" , סיטרואן XSARA "WRC" , מרצדסים למיניהן כולל תצוגת בכורה של הדגם - "SLK" ,המעוצב ומאופיין בקוים

"כוחיים" ,וכאן ראוי לציין שיבואן מרצדס בראשות איתן מנהל המכירות השכילו לאפשר לציבור המבקרים חוויה של "גם אני ישבתי, הרחתי , נגעתי במרצדסים היקרים הללו...הייתי קונה אבל ... :roll:

יבואן במוו הציג סידרה מרשימה ומגוונת , (לדעתי המגוונת ביותר) של מכוניות יוקרה כמו קופה 645 :scatter: וגם אחרות מאותה סדרה מפוארת....

קבריולטים כולל Z4 המענינת....

ואם כבר ברכבי "כיף" ואו ספורטיביים מדובר, אז ראוי להזכיר גם את הראואדסטר "SMART" (יבואן מרצדס) רכב מיוחד בעיצובו ,גודלו, מחירו :cry: ועם הספק נמוך...שהוצב ברשלנות יתרה כאלו היה דוכן ל"גרעיני עפולה"...

לאלו ביננו שבאמת מתענינים ברכבי ספורט אמיתיים חיכתה להם המיצובישי לנסר "EVO 8 " המענינת בצבע אדום בעלת 280 כ"ס ,אם כי משעממת מבחינת עיצוב ...

כמובן במסגרת הסגמנט המדובר "ספורטיביות" חובה להזכיר כוכבת נוספת הניסאן Z350 בעלת 280 כ"ס, אך איזה מכונית !

"קרסו" יבואני רנו חזרו להציג בתערוכה לאחר שבתערוכה הקודמת לא נכחו כלל...

הפעם הוצגו כמעט כל הדגמים מרכבים "רגילים" עד לדגם המענין "מגאן ספורט"

עם מנוע מודגש (טורבו) בהספק של 225 כ"ס , מכוערת להחריד (ןזה לא רק ענין של טעם אישי)...

ואם עסקינן בכישלון אירגוני עיצובי אז ראוי להזכיר מ"מעוף הציפור" תצוגה יפה ומענינת של מבחר "ג'אנטים" בביתן ה"אביזרים"שהמציגים גם לאחר "שכנוע מאיים" לא היו יכולים או לא ידעו לתת פרטים לא מקצועיים ולא כספיים :roll: .

תחום טכני ביותר ומענין אותי כמקצוען , שהמארגנים לא השכילו וכשלו בו לחלוטין , הוא תחום של פיתוחים טכנולוגיים בענף הרכב: ממנועים ,אוירודינמיקה ועד למערכות פליטה שהיה ניתן להבליט ע"י הצבה נכונה של כלי הרכב שהיו בלאו הכי במקום.

אציין בתחום זה את מערכות הפליטה ולדוגמא : מערכת הפליטה של ניסאן Z350

שעושה שמוש באגזוז אחורי יחיד עם שתי יציאות "TAIL PIPE "...כדי להחסוך בהוצאות וגם במשקל כללי ...לעומת המגאן ספורט טורבו בעל שני דודים מקבילים אחוריים כאשר לכל אחד "TAIL PIPE " משלו, טכנולוגיה שמוסיפה משקל אבל מענינת מבחינה פיסיקלית תכנונית ...

טוב הבנתם את הפוינטה ....

היה מה לראות , "חרהגיל" כישלון ארגוני ויצוגי צורב של המפיקים שאין להם אמא ואבא תרבותי...

נצחון עצוב למבקרים שעל אף הכל מוכנים לספוג "תרבות מוטורית" בכל צורה ובכל מצב!

חג שמח,

webmaster http://www.carinfocus.com

מכוניות ספורט בישראל

פורסם

לפחות הבחורות בתמונות יפות ומטופלות :lol:

לפי מה שאני רואה בנתיים המכוניות מוכתמות בידיים של אנשים, הבפנים שלהם מלוכלך מהנעליים של היושבים הM3 שותה קולה והקליאו קראתי פה שהתפרקה להם (נו צרפתיה) ובקיצור שמעתי רק זוועות על התערוכה.

יש פה לפחות קצת משהו חיובי בתערוכה הזאת?

ולמי שרוצה עוד קצת תמונות אבל יפות יותר שיכנס לפה:

http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/585.html

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ביקרתי בתערוכה אתמול,וקראתי את כל ביקורת הגולשים פה על התערוכה,ואני חייב להגיד שכולם פה נפלו על הראש,כמובן שגם לי יש את הביקורת שלי,אבל אין מה לעשות וצריך להסתדר עם מה שיש,גם אני הייתי בתערוכות בחו"ל [ג'נבה לפני 3 שנים-את הפורשה GT ראיתי כבר שם כרכב תצוגה,ומלבורן לפני שנה],אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות הנכונות,מנטליות אי אפשר לשנות,זו המנטליות הישראלית ואין מה לעשות,גם אני די מתעצבן מכל זה,אבל כבר למדתי לקבל את זה. אני חושב שב"יחס" לשנים קודמות,היה הרבה מה לראות בתערוכה הזאת,אני נהנתי,כמובן שיש הרבה מה לשפר אבל אני לא רוצה להיכנס לזה.

לפי דעתי האישית הכוכבת של התערוכה הייתה הבחורה שעמדה ליד האיפסילון של לנצ'יה,כמובן שגם ה-GT של אלפא רומיאו היממה אותי לא פחות,אבל היא בהחלט משכה את תשומת הלב של כולם. ישנו דבר נוסף שנורא עיצבן אותי וזה המחירים!!!! פשוט נפלו על הראש במדינה הזאת,על מה ולמה אני צריך לשלם 300K,בשביל EVO 8 שכמובן זה רכב מדהים אבל 300K!!!!!! פשוט נפלו על הראש,כששאלתי את איש המכירות למה לא הציבו אותה מול ה-STI מבחינת מחיר שעולה 40K פחות,הוא אמר לי תוסיף את הקיט!! איזה קיט,נפלו על הראש. גם על הסמארט רודסטר,אוטו נחמד אבל 220K!!,מה קרה,השפיות נעלמה במדינה הזאת. ביחס לשנים קודמות היה לשם שינוי אפשר לראות כמה אופנועים מעניינים,אבל שוב המחירים האלו,פשוט נפלו על הראש במדינה הזאת,צריך לעשות משהו נגד המיסוי המוגזם הזה! :x

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
לכל היפי נפש למיניהם, אני לא מבינה למה ציפיתים, חשבתם שתגיעו לתערוכה ברמה של ז'נבה או אולי יותר? חשבתם שלא תפגשו בישראלים שחייבים לגעת, להתקרב, לצלם ולהצטלם... חשבתם שלא יהיה את ההוא שנכנס למרצדס ולא היה מוכן לצאת? זה אותו אחד שעקף את כל הפקק שחיכיתם בו שעה וזה אותו אחד שהתווכח עם הדוגמנית שתיתן לו להכנס ללנצ'יה כי הוא שילם ואותו בן אדם זה במילה אחת ישראלי. וישראלי זה אנחנו, כולנו! אצל כל אחד זה מתבטא אחרת. אז אנשים צאו מהסרט של מה טוב ומה רע, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו ושיבושם לו עם הדרך שלו.

התערוכה על הכיפאק, פשוט צריך לבוא בגישה חיובית ובכייף ולא לצפות ליותר מידי בשביל לא להתאכזב.

גולייטה יקרה..

אף אחד לא ציפה שזו תיהיה תערוכת דטרויט או גי'נבה או לא יודע מה...

ידעתי, ובאתי מוכן מראש בידעיה שזה חלק מהדברים הרעים שאני הולך לראות שם-הישראלי המצוי!!

בואי אני יגיד לך עוד משהו:

כל הודעה אני נזכר ונזכר ביותר דברים שקרו וזה מטריף אותי.

אני מעשן כבר קרוב ל-5 שנים..

אני נכנס לביתן 10 (ב.מ.וו ומיני+פורשה) וביליתי שם איזה שעתיים (כמובן בניסיון אולי לראות את ה-GT שאמורה להיות האטרקציה ודחפו אותה במקום קטן מדי בפינה מכדי ליצור סביבת הסתכלות נורמלית)

אני פשוט עומד ורואה איך אנשים מדליקים סיגריה בתוך האולם, ליד המכוניות, בלי בושה, פותחים דלתות ונכנסים עם הסיגריה, או לחילופין מאפרים על המכוניות/גלגלגים/ריצפה וכו'..

זה נשמע לכם הגיוני?

אז באתי שגישה חיובית, ציפיתי ל"ספוג" גם קצת התנהגות ישראלית-אבל בכזאת רמה???

עוד לא ראיתי..

מבחינת תצוגה כמובן שהייתה תצוגה נחמדה מאוד של רכבים!!!!

וזה הדבר היחיד שיוצא מהכלל. (היה נחמד מאוד להיכנס למתחם,מיד לאחר הגשר, דרך 2 מאבטחים ופתח צר שממנו אמורים גם להיכנס אלפי אנשים וגם לצאת אלפי אנשים.-אחלה אירגון)

זה נקרא אצלך יפה נפש?

אני ביקרתי בתערוכה אתמול,וקראתי את כל ביקורת הגולשים פה על התערוכה,ואני חייב להגיד שכולם פה נפלו על הראש,כמובן שגם לי יש את הביקורת שלי,אבל אין מה לעשות וצריך להסתדר עם מה שיש

אף אחד לא נפל על הראש.

זה פשוט עובר כבר כל גבול- זה מגיע למצב שכבר בא לך להקיא-ואין לי כוח כבר להבליג!

אין ברירה חוץ מלהסתדר עם מה שיש, אבל עדיין אני חושב שזה כבר בלתי נסבל לאנשים שמשלמים 70 שקל כדי להנות בשקט בתערוכת רכב מסכנה בארץ הקודש.

פורסם
גם על הסמארט רודסטר,אוטו נחמד אבל 220K!!,מה קרה,השפיות נעלמה במדינה הזאת.

220??

זה מעניין. אפילו מעניין מאוד.

בואו ונראה.

סמארט FORTWO קבריולט רגילה עולה בבריטניה 10000 פאונד. זה גם המחיר של טויוטה יאריס 1.3 ידנית, איביזה 1.4 עם 75 כ"ס, פז'ו 206 1.4 ידנית 5 דלתות. כולן עולות בארץ כ-90000-96000 ש"ח. הסמארט? 114000. להבדיל - מיני ONE עולה שם גם קצת מעל 10000 פאונד. בארץ? 158000.

ואם נעבור לרודסטר - בבריטניה היא עולה 13500 פאונד. קצת פחות מפורד פוקוס ג'יה ידנית. כמו הונדה סיוויק 1.6 ידנית. כמו מזדה 3 1.6. 1000 פאונד פחות מרנו קליאו ספורט.

וכאן? כל אותן משפחתיות עולות כ-110000-120000 ש"ח. הקליאו עולה 150000. הרודסטר - 220000??

נשמע לי מוגזם עד כדי מופרך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם על הסמארט רודסטר,אוטו נחמד אבל 220K!!,מה קרה,השפיות נעלמה במדינה הזאת.

220??

זה מעניין. אפילו מעניין מאוד.

בואו ונראה.

סמארט FORTWO קבריולט רגילה עולה בבריטניה 10000 פאונד. זה גם המחיר של טויוטה יאריס 1.3 ידנית, איביזה 1.4 עם 75 כ"ס, פז'ו 206 1.4 ידנית 5 דלתות. כולן עולות בארץ כ-90000-96000 ש"ח. הסמארט? 114000. להבדיל - מיני ONE עולה שם גם קצת מעל 10000 פאונד. בארץ? 158000.

ואם נעבור לרודסטר - בבריטניה היא עולה 13500 פאונד. קצת פחות מפורד פוקוס ג'יה ידנית. כמו הונדה סיוויק 1.6 ידנית. כמו מזדה 3 1.6. 1000 פאונד פחות מרנו קליאו ספורט.

וכאן? כל אותן משפחתיות עולות כ-110000-120000 ש"ח. הקליאו עולה 150000. הרודסטר - 220000??

נשמע לי מוגזם עד כדי מופרך...

רוני

רוני, רק נזכיר עוד שהמחירים בבריטניה נחשבים יקרים לעומת שאר אירופה!!!!

אז אם ההפרש בין מאזדה 3 אצלנו לבריטניה הוא בערך 30,000 שקל, ההבדל בין המאזדה 3 אצלנו לספרד לדוגמא יכול גם להיות קרוב ל-60,000 שקל!!!

מופרך וחסר כל פרופורציה ללא ספק.

פורסם

היה מצחיק להכנס לאולם של רובר אחרי פיאט.

בפיאט הציגו את הפנדה,איידיאה,אלפא 166 החדשה,GT החדשה וקי (KIA) חדשות.

ברובר את ה45 הישנה ,דיסברי הישנה והדגם הכי לא מעניין של MG

land-rover-disco3-f3q.jpg

land-rover-disco3-r3q.jpg

04-45FL-f3q-st.jpg

אייל

פורסם

שלום!!

בהמשך אני אעלה את שאר התמונות לאתר (למטה).

אבל בנתיים בלי קצת להיתלהב:http://www.carsforum.co.il/phpBB2/download.php?id=14058

norm_7BB40A39EBA74629A52AA5EE87D2338C.jpg

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

טוב, קודם כל לא ציפיתי לתערוכה ברמה בינלאומית. אבל אני חייב לציין שהיא הייתה מושקעת מאוד. נהניתי בסך הכל, נחמד לראות רכבים יקרים שעדיין לא יצא לראות על הכביש.

אז ככה בקצרה:

הכי מדהימה- פורשה GT

הכי מפתיעה- סיאט לאון קופרה R

הכי מגעילה/מאכזבת- המיניואן של מיצובישי, פשוט אין מה להשוות אותו בכלל לפיקאסו או לסניק.

הביתן הכי מושקע- ב.מ.וו, אאודי, מרצדס.

הביתן העלוב- רובר(דגמים ישנים) ורנו (לא מעניין).

הדוגמניות הכי שוות- סקודה!! :D

תנאי הצילום היו קשים להחריד, נאלץ להסתפק במה שיש 8)

המון ילדים קטנים! שנכסים לכל חור שרק אפשר. אבל לזה אני כבר רגיל ממזמן ולא מופתע מכך. ה"הופעה" של יובל מלמד הייתה נחמדה מאוד ונהניתי לצפות.

זהו בסך הכל. שווה 70 ש"ח? מממ... 50 נשמע טוב יותר.

P4085847.jpg

172

פורסם

עצוב...

הגעתי אופטימי, ואז ראיתי את העומס בחניונים - טירוף. בלית ברירה החניתי בחניון ושילמתי 20 ש"ח.

התערוכה - מאכזבת - כמו שאמרו כאן לפני, 98% מהרכבים נראה לי שניתן היה לראות באולמות התצוגה ברחבי הארץ (אולי לא את המייבאך, הפורשה הכסופה ה M3 CSL), רכב הקונספט היחיד שראיתי בכל התצוגה היה הואן של Ssang Yong, זה עם ההגה מזכוכית, הלפטופים מאחור והאורות בכחולים בכל פנים הרכב. מאכזב.

צפיפות - מוגזם, לא הצלחתי לראות אף רכב במבט כולל ממרחק סביר (כזה שייתן תמונה כללית) פרט לרכבים שהיו תלויים על קיר (כמו האיבו הישנה מעל האיבו 8).

לראות רכבים עם טביעות אצבעות על הפח והחלונות - מגעיל, לרגע חשבתי שאני במחלקה לזיהוי פלילי במשטרה.

תצוגת התכלית של סובארו הייתה נחמדה ותו לא, עדיף תצוגת תכלית של נהיגה בשטח. (הרגשית כמו בשכונה שכמה ערסים מנסים לעשות פוזות...)

הרבה משנה שעברה - התצוגה של biker (http://www.biker.co.il) עם השברולט הצהובה שחורה על רקע החציר למשל.

פיאט - שמו מכוניות מכוערות אבל לפחות הדוגמניות שלהם היו מושקעות :)

היה איזה אולם שבכניסה היה מפוצץ, היה נראה כמו איזה תור למשהו שקורה שם בפנים - ויתרתי.

היציאה - רבע שעה רק לצאת מהחניון לכיוון הכביש הראשי - טירוף.

בהמשך - כל הכבישים פקוקים עד שעזבתי את שטח ת"א.

בקיצור - 70 ש"ח - ממש לא!

35 ש"ח ו 210 כוכבים - רק אם אתה בא באוטובוס/מונית/דו-גלגלי, וממש אין לך מה לעשות עם הכוכבים ואתה גם ככה הולך לבטל את הכרטיס אשראי הזה ורק רוצה לנצל לפני כן את הכוכבים.

חינם - "נותנים לך תיק, מרביצים לך תחזיר" בחינם הייתי הולך אבל שוב רק אוטובוס/מונית/דו-גלגלי.

לא שווה את הטירחה, הכאב ראש, בזבוז הדלק, הבלאי הגבוה לקלאץ', המחיר של החניון, בזבוז הגז של המזגן (15 דק' בשמש רק ביציאה מהחניות באוטו שחור שעמד כבר 4 שעות בשמש)

מאכזב.

• תוכן חדש...