Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברכבי 2 בעיות עיקריות,

1.הילוך ראשון נכנס בקושי אבל רק בימים קרים(חורף,או בלילות). בימים חמים כמו השבועיים האחרונים נכנס טוב מאוד

כמו כן שאר ההילוכים נכנסים ללא קושי מיוחד אפילו טוב(כל שאר ימות השנה)

2.יש לי רעש של " חור באגזוז" אבל מתחת למנוע,באיזור של הרדיאטור.

1.האם יש לי בעיית קלאץ? אם כן מה מחיר של קלאץ חדש?

2.ברצוני להחליף את ה"דוד" הנ"ל (איך נקרא הדבר הזה? דוד קידמי?) כמה יעלה דבר כזה?

*ברצוני לציין שאני נוסע באוטו בין 400-500 ק"מ בחודש

*אתמול נכשלתי טסט על זיהום אויר של 0.56 במקום 0.3(קראתי שרשור מקיף על זה) K44 יעזור?

שרון.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
שלום לכולם יש ברכבי 2 בעיות עיקריות,

1.הילוך ראשון נכנס בקושי אבל רק בימים קרים(חורף,או בלילות). בימים חמים כמו השבועיים האחרונים נכנס טוב מאוד

כמו כן שאר ההילוכים נכנסים ללא קושי מיוחד אפילו טוב(כל שאר ימות השנה)

2.יש לי רעש של " חור באגזוז" אבל מתחת למנוע,באיזור של הרדיאטור.

1.האם יש לי בעיית קלאץ? אם כן מה מחיר של קלאץ חדש?

2.ברצוני להחליף את ה"דוד" הנ"ל (איך נקרא הדבר הזה? דוד קידמי?) כמה יעלה דבר כזה?

*ברצוני לציין שאני נוסע באוטו בין 400-500 ק"מ בחודש

*אתמול נכשלתי טסט על זיהום אויר של 0.56 במקום 0.3(קראתי שרשור מקיף על זה) K44 יעזור?

שרון.

1. יש מצב לקלאץ' או לסינכרון שבדרך למות (יורגש יותר עם קלאץ' שמפריד לא טוב).

2. אמור לעלות כמה מאות שקלים, השאלה איזה חלק של האגזוז זה.

*יכול להיות שהחור באגזוז גרם לכך. טפל באגזוז קודם ותברר עם המכונאי שלך לגבי הטסט.

פורסם

יוגב תודה.

עדכון:

היום ביקרתי במוסך,האוטו היה על ליפט,המכונאי לא זיהה חור מסוייים,מה שכן ראינו שהוחלף ממיר קטליטי באוטו (לא יודע מתי אני לא החלפתי בכל אופן)

ולטענתו הוציאו מה"דוד" שאני מדבר עליו את הממיר הישן וריתכו את הממיר החדש אבל בהמשך ה"צנרת", מה שהותיר חלל ב"דוד" המרעיש,אז הרעש נוצר עקב חלל..

דבר נוסף,באוטו שלי החלפתי מנוע לפני מס' חודשים,היום ביקשתי טיפול 10,000 למרות שעבר רק כ3,000 מאז ההחלפה,כי רציתי.

ציינתי בפני המכונאי שהחלפתי מנוע,והוא שאל אותי האם הפלאגים שיש הם הנכונים? עניתי שאני לא יודע בוודאות,הוא אמר שיכול להיות שהם לא יתאימו(התברר כנכון) ואישרתי לו לשים את מה שהיה.

בדקתי את הפלגים באתר DENSO ולדגם מנוע שלי אכן יש צורך בפלגים שונים(להלן התמונות) האם זה יכול לגרום לנזק?

במנוע שלי צריך את הפלאג מדגם KJ16CR-L11 רגיל (תמונה גדולה)

כרגע יש פלאג מדגם K20TXR עם " ראש כפול" כזה (תמונה קטנה יותר)

פלאג כפול.jpg

פלאג רגיל.jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
יוגב תודה.

עדכון:

היום ביקרתי במוסך,האוטו היה על ליפט,המכונאי לא זיהה חור מסוייים,מה שכן ראינו שהוחלף ממיר קטליטי באוטו (לא יודע מתי אני לא החלפתי בכל אופן)

ולטענתו הוציאו מה"דוד" שאני מדבר עליו את הממיר הישן וריתכו את הממיר החדש אבל בהמשך ה"צנרת", מה שהותיר חלל ב"דוד" המרעיש,אז הרעש נוצר עקב חלל..

דבר נוסף,באוטו שלי החלפתי מנוע לפני מס' חודשים,היום ביקשתי טיפול 10,000 למרות שעבר רק כ3,000 מאז ההחלפה,כי רציתי.

ציינתי בפני המכונאי שהחלפתי מנוע,והוא שאל אותי האם הפלאגים שיש הם הנכונים? עניתי שאני לא יודע בוודאות,הוא אמר שיכול להיות שהם לא יתאימו(התברר כנכון) ואישרתי לו לשים את מה שהיה.

בדקתי את הפלגים באתר DENSO ולדגם מנוע שלי אכן יש צורך בפלגים שונים(להלן התמונות) האם זה יכול לגרום לנזק?

במנוע שלי צריך את הפלאג מדגם KJ16CR-L11 רגיל (תמונה גדולה)

כרגע יש פלאג מדגם K20TXR עם " ראש כפול" כזה (תמונה קטנה יותר)

הראש הכפול הוא לא הבעיה (להיפך, אמור לשפר ביצועי המצתים).

הטמפרטורה שלהם כן עלולה להוות בעיה.

אבל...

נשמע שאתה נוסע באוטו כבר 3000 ק"מ ואין בעיות, אז תהנה מהאוטו.

• תוכן חדש...