Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף? מוסך מורשה או מוסך כללי? (מזדה2)

adidas1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברה,

קודם כל ח"ח על הפורום, יש כאן המון מידע וכיף לקרוא ולהשכיל מחוכמתם ונסיונם של אחרים.

עכשיו לשאלה, רכשתי לאחרונה מזדה 2 שנת 2008 ובקרוב יש לי טיפול 30000, השאלה שלי - האם כדאי לבצע את הטיפול במוסך מורשה מזדה או עדיף במוסך כללי (יש לי בעקרון מוסך שאצלו אני מטפל כבר שנים ברכבים הקודמים שלי).

אני שואל שאלה זו בהתייחסות לפרמטרים האלה:

1. איכות החלקים - האם יש עדיפות לחלקים מקוריים שאקבל במוסך מורשה על פני החלקים שאקבל במוסך כללי

2. מחיר - לכמה יכול להגיע ההפרש במחיר

3. האם בשעת קנית רכב חשוב לקונה האם הרכב טופל במוסך מורשה או לא?

* ביצעתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור דומה

* רשמתי מזדה 2 בכותרת אך זה כמובן תקף באופן כללי

תודה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן חברה,

1. איכות החלקים - האם יש עדיפות לחלקים מקוריים שאקבל במוסך מורשה על פני החלקים שאקבל במוסך כללי

2. מחיר - לכמה יכול להגיע ההפרש במחיר

3. האם בשעת קנית רכב חשוב לקונה האם הרכב טופל במוסך מורשה או לא?

תודה,

1. חלקים מקוריים איכותיים יותר = עולים יותר, קיימים תחליפיים איכותיים אולם צריך להיות בעל ניסיון בתחום ע"מ

לזהות את איכות המוצר.

2. ההפרש יכול להגיע גם לכפול מחיר ויותר.

3. אם אתה מדבר על פיאסטה או פיאט אונו ( כדוגמאות לרכבים זולים ) אז לקונה לא כל כך חשוב. אם מדובר על רכב

מזדה 2008 שעולה עשרות אלפי ש"ח אז חשוב ביותר לקונה פוטנציאלי לדעת שהרכב טופל במוסך מורשה מזדה.

4. מה לגבי אחריות יצרן לרכב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שלך עדין באחריות בין אם תיגש למורשה מאזדה או מורשה כללי.

הבעיה בכללים שהם משתמשים ב90% מהמיקרים בתחליפים זולים תוצרת סין.

בנוסף ההבדל במחיר נע בערך 30% יותר זול בכללי ולכן אני אישית ממליץ לך במורשה מאזדה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...