Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=23401

מה אתם אומרים על הרמקול הזה MOREL PULSE 6 אני רואה שהוא יחסית זול והוא של מורל שזו חברה טובה והנתונים שלו סבבה..... אגב אני בינתיים מחבר אותו ללא מגבר , האם כדאי לקנות אותו או לא? (אני יחבר מגבר אבל לא בזמן הקרוב ......)

פורסם

עדיף לך להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות את הטמפו

הרבה יותר מומלצים מהם.

*זאת רק המלצה,ולא באה לביטוי להכנס לאיש לכיסו האישי

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אבל בעתיד שירצה לחבר מגבר,

מה יהיה עדיף לו?מורל פולס או טמפו?

ולפי מה שאני זוכר

הטויטר של מורל ושל טמפו שונה !(אשמח אם יתקנו אותי אם אני טועה)

audi A3 1.8T

פורסם

הטויטר של מורל ושל טמפו שונה !(אשמח אם יתקנו אותי אם אני טועה)

אני משער שהתכוונת למורל פולס. כן, הטוויטר שונה למרות ששני הטוויטרים עונים לשם TW1.

הטוויטר של הפולס מעט יותר בהיר וצורם מהטוויטר של הטמפו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין הבדלים תהומיים בין שני הסטים, הקרוסים כאמור אותו דבר אבל הוופרים והטוויטרים שונים.

יותר אהבתי את הטמפו כי הוא נשמע קצת יותר מעודן ומאוזן מהפולס, אבל באמת שזה הבדל זניח. שני הסטים טובים ולדעתי אין סט שנותן תמורה טובה יותר מהם בתקציב נמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני משער שהתכוונת למורל פולס. כן, הטוויטר שונה למרות ששני הטוויטרים עונים לשם TW1.

הטוויטר של הפולס מעט יותר בהיר וצורם מהטוויטר של הטמפו.

איתמר.

אכן צודק.התכוונתי לפולס.

בגלל זה המלצתי שעדיף להשקיע עוד מאה שקל ולקנות טמפו.

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...