Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

התקציב - 70,000 שח

החלום הלא בדוק היה סניק

הפרקטיקה אמרה סקודה רומסטר.

עשינו כמה נסיעות במגרש טרייד אין, ברומסטר (מאד התאכזבנו, מרגיש ספרטני), בסיטרואן פיקאסו (נחמד), בניסאן נוט (קטן), בסניק (התאהבנו).

חיפשנו סניק שמורה, ומצאנו איזו מתוקה אחת בת 5 בדיוק - מנוע 2000 (חשוב לנו), 60000 קמ, נהגת יחידה, ילדים לא ישבו באוטו, צמיגים חדשים, טסט מלפני שבועיים

עם זאת, העם (והשכנה שלו, והחברים של השכנים), אומר שיקר להחזיק

קראתי בקפידה את ההמלצות לרכישת רכב משומש פה, כולל שינוי הגישה בקשר להוצאות תחזוקה, ואנחנו מסכימים עם הגישה.

היום אנחנו אוחזים באלפא 164 בת 15 שמטופלת על ידי בעלי ועוד מוסכניק חובב אחד, ובאמת ההוצאות נמוכות מאד. (אל דאגה, האלפא נשארת, רק אני אזכה סוףסוף במכונית נורמלית עם מזגן ובלי הילוכים :lol: )

אז מה, לחפש פיקאסו, או שאפשר לקנות את הסניקית הזאת?

פורסם

ראשית כל - אחד מסגנונות הכתיבה המרעננים. ממש תענוג 8) .

ולעניין -

הוצאות האחזקה על רכבים משפחתיים מגודלים כאלה, תמיד יהיו גבוהות מהוצאות על רכב קטן ורגיל.

החלקים מתומחרים ברמה אחרת, מתוך הנחה שאם היה לך את הכסף לרכוש רכב שעולה 150 אלף ש"ח על פני מקבילו המשפחתי שעלה 100 אלף ש"ח, אז גם יהיה לך תמיד את הכסף להוציא 50% יותר.

זאת הסיבה שעדיף לנסוע בסיטרואן סקסו ולא בסיטרואן C5 (מבחינת עלויות אחזקה נטו).

לי אישית מעולם לא הייתה סניק, כך שאני לא ממש יכול ללמד אותך על עלויות ובעיות ידועות, אבל אני כן ממליץ על שיטוט בפורום, לראות על מה אנשים מתלוננים בד"כ - למרות שזה ממש לא מעיד על מה שהולך להיות אצלכם (כל רכב לגופו) - זה כן יכול לתת איזו אינדיקציה לגבי תקלות אפשריות.

אני מצרף גם את הכתבה הבאה:

8140781.jpg

אני מניח שהסניק שאתם רוצים היא מהדור החדש יותר, אבל העקרונות כאן זהים - לבדוק את תקינות מערכת החשמל ואת הגיר האוטומטי. מעבר לזה אם הרכב שמור, שווה לקחת.

בסה"כ לא מוצאים כל יום רכב פרטי למשפחות שלא נסע יותר מדי ולא מלא בשאריות במבה וקיא מאחורה :-D .

שיהיה בהצלחה,

דודו.

פורסם

במידה והרכב הנ"ל נמצא תקין בבדיקה, לא הייתי נמנע מלרכוש אותו.

אם תתחזקי אותו נכון הוא יישרת אותך נאמנה.

תקלות יהיו בכל רכב, אם את האלפא את מחזיקה ללא חשש אזי גם הרנו תעשה את העבודה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם יש לכם אלפא 164 אז אתם כבר בסדר :)

דבר אחד חשוד לי - אם ילדים לא ישבו ברכב, למה המוכרת קנתה סניק בכלל ? זה רכב סופר-משפחתי.

תבדקו היטב שאין פה איזה דג מסריח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האחזקה ברנו יקרה בלא מעט משל הפיקאסו,והרכב פחות אמין מהפיקאסו,שמגלה אמינות מצויינת,כל השאר זה כבר עניין של טעם.

פורסם

אין סיבה לא לקנות את הסניק.

סכ"ה רכב אמין ואם מטפלים במקומות הנכונים זה לא נורא.

נכון שחלקי החילוף של רנו לא זולים ויש טיפולים מעצבנים במחיר שלהם (טיימינג) אבל סכ"ה רכב טוב.

ד"ר סובארו:

אתה רציני לצטט מממון ???

פורסם
ד"ר סובארו:

אתה רציני לצטט מממון ???

והכתבה אפילו לא מתייחסת לסניק מהדור הרלוונטי...

ולפותחת השרשור: הסניק היא הבחירה המועדפת ללא ספק מבין האלטרנטיבות שהעלית. מדובר במכונית מרווחת,

נוחה מאוד, ובעלת אמינות יותר מסבירה (כבוגרת 164 לא צפויות לך הפתעות של ממש...).

לפיקאסו אין עליה יתרון משמעותי בשום תחום.

פורסם

אבא שלי מכר לפני שבועיים את הסניק שלו.

זו היתה הסניק השניה שלו והוא החליף אותה...לעוד רנו (קולאוס).

המחירון של 2006 היה סביב ה70K לכן אני יכול לספר לך על ההתרשמות שלו מהרכב.

כפי שאתה מבין רכב צרפתי זה חיידק. ההורים שלי לא מוכנים לשמוע על משהו אחר מלבד רנו :screwy:

כל רנו שלהם נרכשה חדשה והוחלפה אחרי 4-5 שנים.

מעולם לא היו לו בעיות חשמל או גיר!

בסניק הקודמת הלך משהו בגלגל התנופה אחרי 4 שנים ו50000 ק"מ.

העלות לא היתה זולה, סביב ה 4000 ש"ח!

ה1.6 לטענתו של אבא שלי, חלשה מדי (וזאת בהשוואה ל2.0 הקודמת שהיתה לו).

מבחינת טיפולים, כן הם יותר יקרים מהיפניות, סדר גודל של 10-20 אחוז.

מבחינת נוחות ופרקטיות הרכב נהדר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה על התגובות הרבות והמנומקות. הכי אהבתי את האיקון של ההורים המטורללים עם הרנו 8)

נמשיך איתה, ניקח לבדיקה, אשים דגש על מערכת החשמל ונמשיך משם

(לגבי הענין עם הילדים הקטנים - הסיפור נשמע אמין, ואין שאריות של במבה מאחורה... זה הסניק השני שלהם ובינתיים הילדים גדלו וכבר נוהגים באוטו משלהם, ואין להם אפילו ביטוח לנהוג בסניק)

(איך ידעתי שה- 164 תביא לי פה כבוד. כבוד כבוד, אני רוצה כבר אוטו עם מזגן תותח)

פורסם

מנסיון של ה-3 שנים האחרונות עם פיקאסו 04'.

הפיקאסו מגלה אמינות מרשימה, התקלה היחידה וכנראה הרגישות היחידה שאני מכיר בפיקאסו היא ידית האיתות.

הבעיה בידית היא מכנית, מתחילה "בחופש" בידית, לאחר מכן איתות שלא עובד עם אורות דרך, אור בלוח שעונים שלא עובד עם איותות וכו'.

עלות ההחלפה של המכלול הוא כ-2.8K ש"ח (הידית כוללת יחידת מחשב), כואב אך לא נורא.

פרט לכך האוטו מעולה,מרווח ומאוד מאוד פרקטי, אישתי לא מוכנה להחליף את האוטו.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

(לגבי הענין עם הילדים הקטנים - הסיפור נשמע אמין, ואין שאריות של במבה מאחורה... זה הסניק השני שלהם ובינתיים הילדים גדלו וכבר נוהגים באוטו משלהם, ואין להם אפילו ביטוח לנהוג בסניק)

גם אצל ההורים שלי הילדים כבר לא גרים בבית 20 שנה ועדיין רוצים אוטו גדול ולכן קנו סנייק

לא תמיד יש קשר בין ילדים לגודל הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ממליץ בחום על הפיקאסו , הרכב אצל רעיתי 3 שנים, הבעיה היחידה היא השסתומים החשמלים אשר הוחלפו בעלות של כ 2000 ש"ח, מעבר לזה שום דבר.

במחיר המצחיק של הרכב לעניות דעתי מדובר על אחת העיסקאות הטובות בשוק המשומשות.

קחו בחשבון שלרכב יש ESP והוא מצויד ב 4 כ"א , כך שגם מהבחינה הזו מדובר על רכב מודרני ומצויד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

(איך ידעתי שה- 164 תביא לי פה כבוד. כבוד כבוד, אני רוצה כבר אוטו עם מזגן תותח)

לא קשור לשרשור, אבל גם ל-164 יש מזגן תותח. פשוט צריך מזגניסט מקצועי שיבדוק אותו יסודית וימצא אלו רכיבים איבדו מכוחם ב-15 (פלוס) השנים שהאוטו על הכביש.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
ממליץ בחום על הפיקאסו , הרכב אצל רעיתי 3 שנים, הבעיה היחידה היא השסתומים החשמלים אשר הוחלפו בעלות של כ 2000 ש"ח, מעבר לזה שום דבר.

במחיר המצחיק של הרכב לעניות דעתי מדובר על אחת העיסקאות הטובות בשוק המשומשות.

קחו בחשבון שלרכב יש ESP והוא מצויד ב 4 כ"א , כך שגם מהבחינה הזו מדובר על רכב מודרני ומצויד.

אתה יכול להסביר בבקשה מה זה "מחיר מצחיק" ? הוא כתב שהסניק עולה 70 אלף ש"ח ומדובר על רכב בן 5 שנים . אני חושב שזה קצת יקר (אבל אולי אני טועה ) .

פורסם
אתה יכול להסביר בבקשה מה זה "מחיר מצחיק" ? הוא כתב שהסניק עולה 70 אלף ש"ח ומדובר על רכב בן 5 שנים . אני חושב שזה קצת יקר (אבל אולי אני טועה ) .

פיקאסו מודל 2004 תעלה כ 35,000 ש"ח , לי זה נראה מצחיק עד חסר פרופורציה לתמורה אותה היא נותנת.

בדוק כמה עולה יפנית מקבילה ותבין כמה שזה זול.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...