Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים .

אתמול אני ועוד חבר סגרנו כרטיסים ישירים מה20.7.10-15.8.10 .

התיכנון בכללי הוא לנחות בבנקוק לשהות יומיים להתאקלמות,משם טיסה ישירה לצפון לעשות טיול גיפים,באנגי ועוד אטרקציות,ב27.7 לטוס לדרום,למסיבת הפולמון ולהמשיך לעשות שם בטן גב עד ל10.8 ומשם לחזור לבנקוק להשלים את מסע הקניות וב15 לעלות לטיסה ארצה.

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1.מבחינה תקציבית הטיסות +ביטוח עלו לנו 4350 שח,תקציב למחיה מותרות וביזבוזים יעמוד על כ8500 שח+- לפרק זמן של כ25 ימים ,איך רצוי לקחת את הכסף הזה לשם,המליצו לי 2500 שח שזה כ695$ ,לקחת איתי בשטרות קטנים ואת שאר הכסף [6000 שח/1666$]להשתמש כמשיכות משם ע"י כרטיס בנלאומי[ועמלות של כ3-4דולר למשיכה] מה דעתכם? יש עיצות טובות יותר בתחום הכספי?

*האם ניתן בקשר הישראלי לקנות את הכסף המקומי BAT בתמורה לדולרים?

2.כמו שהבנתם התיכנון הוא יומיים בבנקוק ,ניסעה לצפון לכ5 ימים לביצוע האטרקציות,ומשם ירידה חדה לצפון למסיבות וחופים מדהימים,ולקראת הסוף חזרה לבנקוק לצורך קניות,האם יש לכם המלצות אחרות ומגוונות יותר?.

מבחינת שימוש בתחבורה?מבחינת היתנהלות תקציבית?מבחינת אטרקציות?מבחינת בחורות?מסיבות?מבחינת מלונות וחדרי אירוח ותשלום?

3.הבנתי שבסוכנויות שלנו רצוי רק לסגור את הטיסות הישירות לשם,ואת הטיסות הפנימיות רצוי לסגור שם מבחינה יותר דינמית ונוכה כשאתה בשטח ומבחינת עלויות שהן נמוכות יותר בשטח. זה נכון?הציעו לי למשל בעוד 124 דולר 2 טיסות פנימיות,האם זה שווה? או שכבר בתאילנד יצא לי משם להזמין ביותר זול טיסות פנימיות? מה מחיר משוער בערך של טיסה פנימית שם?

4.את האטרקציות והטיולים ניתן לסגור בשטח שאנחנו נהיה שם? ומבחינת מחירים יש למישהו רקע למחירי אטרקציות שונים?

ובכלל אני אשמח לכל עיצה שלכם מתאילנד לגבי הכל,יש לי עוד יותר מ3 חודש לטיסה אבל אני רוצה לבוא מוכן כדי להפיק את המירב מהטיול.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

קודם כל, אתה הולך להינות. אני הייתי כבר כמה פעמים ובאמת כל פעם אני מצליח להנות מחדש.

1. אני לקחתי 700$ מזומן עלי לשם, וכל השאר בהמחאות נוסעים, בכל מקום יש צ'יינג' שמקבל המחאות נוסעים, זה נוח זה מבוטח ויש על זה שער טוב. יצא לי כמה פעמים לגהץ באשראי (יש מקומות שמחייבים בדולרים ולא בבאט ואז את חוסך עמלה על המרה אחת) וזה גם נוח. בכל אופן שתי האופציות טובות רק לא לקחת יותר מדי מזומן עליך שלא יגנבו לך מהמלון.

2. את כל המעברים בין האיזורים עשיתי בטיסות, למרות שגם פעם אחת עליתי לצפון ברכבת אני לא ממליץ זה ארוך ואמנם היא יפה אבל זה אוכל יום וקצת מהטיול. בלמטייל (בקוואסון, ליד הקשר הישראלי) יש סוכנות נסיעות שדוגים לטיסות ולכל הוואג'ארס מסביב במחירים סבירים (כמובן, כמו בכל דבר בתאילנד גם איתם מתמקחים!). בד"כ טיסות מפוקט לסומואי יקרות מאוד, לקחתי פעם אחת מעבורת לילה והיא סבירה בהחלט ועולה חצי מחיר מטיסה, זה גם בלילה אז לא מפסידים זמן ואפשר לישון עליה בכיף. בקשר לטיול ג'יפים אני עשיתי בצפון "רד בריק" (יש עוד חברה שנקראת טנא), כשאני הייתי אמרו לי שהרד בריק יותר ממולץ זה סתם בולשיט זה אותו מסלול, הכל תלוי באנשים שאתה נופל איתם. ככה שאני ממליץ לך ביומיים שאתה בבנקוק לפני שאתה עולה לצ'אנגמאי תברר שם מי יהיה איתך בקבוצה בטיול שלא תפול על אנשים נאחסים (כמו שקרה לי, זה חרא להיות תקוע שלושה ימים עם בחורות שעירות בג'יפ בלי מזגן). בצאנג'מאי יש דבר שנקרא פליט אוף דה גיבון, זה מסלול אומגות בין צמרות עצים בתוך הג'ונגל אני עשיתי את זה וזה כיף חיים. קח בחשבון שהיה אחד שעשה באנג'י בסומואי והשתחרר לו הכבל אז תראה שהם קושרים חזק :)

3. את כל הסגירות תעשה שם בסוכנויות.

4. הכל תסגור שם דרך הישראלים, קצת להמתקח לפני אבל בדכ הם הכי זולים. בכל אי יש סוכנות של ישראלים אז אל תסגור הכל מבנקוק, תסגור הכל מהאי עצמו. בגדול הטווח מחירים משתנה, אבל אין דבר שיעלה לך יותר מ200 שקל (וגם זה, רק הדברים הרצינים כמו אומגות ובנאג'י ולהשכיר אופנוע).. יש גם אופנועי יש וכלמיני מצנחי רחיפה, זה כבר עולה בסביבות ה200 באט..

סתם דברים בכללי -

תלך למסיבות במועדונים בבנקוק אמרו לי שזה ממש טוב, תלך לפינגפונג בבנקוק זה מצחיק רצח, שוק לילה בבנקוק, שוק פאטונאם בבנקוק, שוק סופש בצ'אנג מאי, לא לעשות קניות של בגדים וכו' באיים זה הרבה יותר יקר מבנקוק וסתם חרא. צ'אנג מאי לעומת זאת זולה מאוד, וגם יפה. בבנקוק ליד הMBK שכל הישראלים מתלהבים ממנו משום מה יש עוד 5 קניונים אחרים שהם הרבה יותר נחמדים, תראה סרט בקולנוע VIP ואל תשכב עם לידי בוי..

חדר בגסט האוס בבנקוק עולה באיזור ה500 באט לילה. (גסט האוס סביר -), ולגסט האוס בסדר בערך 850.

באיים זה קצת יותר, באיזור ה1200 באט לגסט האוס סביר.

לכל אי שתגיע תשים את התיק בבית חב"ד, ותעבור בין המלונות עד שתמצא משהו שמתאים לך, תסגור ואז תבוא עם התיקים ככה לא צריך להסחב בחום עם כל התיקים.

כשאתה בא מהארץ אל תביא איתך הרבה דברים זה סתם יגביל אותך בחזור.

זהו נראה לי, תהנה

פורסם

ישראלים תמיד ידפקו ישראלים בחו"ל, במיוחד בגסטהאוסים ו"סוכנויות תיירות" במדינות עולם שלישי \ מדינות טיול-אחרי-צבא. אותם ישראלים נותנים לך את התחושה שאתה במקום טוב ו"אחד משלהם" ו"אני לא אדפוק אותך אחי" (כי אם הוא היה אחיך הייתם מדברים בבית, הוא לא קרא את כללי הפורום), אבל ההפך הוא הנכון. קח זאת לתשומת לבך.

לגבי טיסות - בחיים לא דרך סוכנות נסיעות. יש הרבה חברות תעופה בתאילנד ורובן ככולן מאפשרות הזמנת כרטיסים דרך אתרי האינטרנט שלהן. כלל ברזל: מוקדם יותר - זול יותר. טיסה מהיום להיום או היום למחר תעלה יותר מהזמנה שבוצעה שבוע-שבועיים קודם לכן. כמו כן שים לב שבדרך כלל יש מס' סוגים של כרטיסי טיסה במחירים שונים. שים לב מה כל כרטיס כולל או לא כולל ורכוש בהתאם.

סה"כ תאילנד היא מדינה שמאוד קל להסתדר בה. האנשים בה נחמדים מאוד וכמות הישראלים גורמת לך לתהות מה הגודל האמיתי של ישראל והאם נשאר מישהו בארץ. שמועות על מה כן ומה לא עוברות מפה לאוזן ולא לכל המלצה או סיפור זוועה ("אל תסעו באוטובוס!!!!!!!11 דוד של אח של אשתו של חברה של גיסתי אמר שעצרו אותם והכניסו גז למזגן וכולם התעלפו וכשהם קמו הם מצאו את עצמם ערומים באמצע הג'ונגל") צריך להתייחס כאל תורה מסיני. ישראלים אוהבים להמציא ולנפח סיפורים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה לשניכם,עזרתם לי מאד,אם יהיו לי עוד שאלות לקראת הטיול,אני לא יהסס לשאול אתכם.

סה"כ מהתמונות והסירטונים ביוטיוב ,תאילנד זה באמת גן עדן משחרר כמו שאתם אומרים ובהחלט ניראה לי שאיך שאני לא ארצה אני בהחלט יהנה שם עד לראש.

שוב תודה לבנתיים.

פורסם

תאילנד זה לא גן עדן...זה האמא של הגן עדן.

רק הערה קטנה, אם אין לך רשיון בר תוקף בישראל לאופנוע, אני לא ממליץ לך לשכור אופנוע, היות ואם חלילה יקרה לך משהו הביטוח יתנער ממך.

ושתי עצות.

1. תתנהג כמו בנאדם, יש מספיק ישראלים מכוערים בתאילנד, אתה לא חייב להיות כמוהם.

2. אל תזלזל או תשפיל את התיאלנדים.

טיול נעים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1. תתנהג כמו בנאדם,

2. אל תזלזל או תשפיל את התיאלנדים.

טיול נעים

תודה.:-D

פרט,נמק והסבר?[המודגש]

נ.ב: כבר אמרו לי לבוא "ריק" מהארץ כדי לחזור מלא,אמנם מה ההגבלות שיש ברכישה משם? כמות,הצהרות עלויות?

מה הדרכים הכי טובות להביא כמה שיותר כל טוב משם[חשמל,ביגוד]? תלישת התויות? הוצאת המכשירים מהקופסא ? מה בדבר שליחת חבילות מדי פעם לארץ?

ובקיצור מה הדרכים הכי יעילות להביא קניות לארץ ,מבחינת נוחות[לא להיסחב עם הכל] וכמות[כמה שיותר] ?

פורסם

מוצרים החשמל שם (לפחות הדברים הרציניים, פלאפונים מחשבים וכו') לא זולים הרבה יותר מהארץ (חוץ מקונסולות משחק שהם כן זולות יותר). ביגוד הרבה יותר זול.. אני לא מצליח לחשוב על דברים אחרים, אבל אם יש משהו ספציפי אני אברר לך.

אתה יכול להחזיר לארץ רשמית 28 קילו (20 במזוודה ו8 בטרולי). אני וחברה שלי החזרנו כל אחד בסביבות ה40 ועברנו בלי לשלם, אחרים שילמו. תלוי במזל שלך. אפשר לשלוח חבילות מהקשר הישראלי, אם אני לא טועה זה 1500 באט ל5 קילו, ומגיע תוך שבועיים.

בקשר לביגוד אין מה לתלוש טיקטים כי לא משלמים מכס על בגדים לשימוש עצמי, בקשר למכשירי חשמל, אני לא רואה סיבה לקנות שם. למרות שקניתי פלאפון שם, הוא נמכר כמעט באותו מחיר גם בארץ ככה שזה לא כזה משתלם. גם בקשר לשאר מוצרי החשמל ראיתי שהם נעים סביב אותו המחיר..

בקשר להסחבות עם התיקים זה אכן נאחס. תעשה את כל הקניות בבנקוק בכמה ימים לפני הטיסה ככה לא תצטרך להסחב איתך, אנחנו היינו משארים את המזוודות במלון ואת הדברים היקרים עלינו (מצלמה ופלאפונים). בכל אופן לא קרה לנו שפרצו לנו לחדר.. אבל לחברים שהיו איתנו גנבו פלאפונים מהתיק שלהם בטיסה פנימית (התיק שהיה בבטן המטוס!). בקשר הישראלי יש שמירת חפצים ל24 שעות ללא תשלום, ובערים אחרות בבית חבד ישמחו לשמור לך על הדברים..

פורסם

בגלל הלחות בלתי נסבל ללכת עם ג'ינס...

לקחתי כמה ג'ינסים מהארץ,לא הקשבתי לאלה שאמרו לי לא לקחת כלום-טעות גדולה.

תעשה חיים,שים קסדה!(חוץ מהבטיחות שבדבר התאילנדים לא מקבלים על זה קנס,התיירים-כן)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ובכלל אני אשמח לכל עיצה שלכם מתאילנד לגבי הכל,יש לי עוד יותר מ3 חודש לטיסה אבל אני רוצה לבוא מוכן כדי להפיק את המירב מהטיול.

תודה מראש.

אל תשכח לבדוק גרוגרות..

כפי שהמשפט הידוע אומר: אל תסתכל בקנקן - אלא במה שמבצבץ מגרונו :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

כן כן..עשיתי שיעורי בית.

תאילנדית אמיתית לרוב לא תעבור את ה1.6 מטר.

לא קשה לזהות אותם המבנה של הראש שונה גם.

להיסתובב אצליהם עם טוסיק וחריץ מבצבץ מבעד לסקיני/מיכנסון זה ממש במודה ואני אוהב את זה..

שמעתי שיש תאילנדית למליון שנותנת שילוב אקזוטי של חצי תאילנדית חצי אוקראינית.

קיצר לא חסר מציצות,אהה מציאות.:-D

תודה לכולכם.

פורסם

הערה לגבי האיים: אין, אבל באמת שאין מה לחפש בקו סמוי. סביר להניח שתנחת שם מטיסה לבנגקוק (כמו כל התיירים) עצה שלי- קפץ על המעבורת הראשונה שתראה לכיוון קו פנגן, בירת מסיבות ה"פול מון". דר"א- המסיבות הללו ממש לא ביג דיל, החבר'ה בעיקר צעירים (מאוד), סה"כ סבבה אבל מי שהיה בארועים "קצת" יותר רציניים ברחבי הגלובוס (קייפטאון, ברלין, איביזה) עלול ממש להתאכזב. ממליץ לתת קפיצה לקו טאו אם אתה בקטע של צלילות (וגם אם לא) אי קטן מאוד עם אווירה אירופאית ונטולת ישראלים מהסוג הקולני. אם התקציב יאפשר, אסור לפספס את קו פיפי, האי שוכן באוקיינוס ההודי ומציע מים בצבע כחול/טורקיז שאין כמעט בשום מקום אחר בעולם. לגבי מופעי הפינג פונג למינהם- אסור בתכלית האיסור להכנס למקומות שלא פונים ישירות לרחוב הראשי- מתכון בדוק לצרות.

פורסם

אך תאילנד גן עדן , מי שלא לא יודע על מה אני מדבר.תזהר זה ממכר כי אני ועוד רבים אחרים פשוט לא יכולים בלי.

בכל מקרה נחזור אליך , זה יהיה קצת ארוך אבל מניסיון

קודם כל טוב שאתה נוסע אם חבר ולא חברה נפתחות לפניך הרבה יותר אופציות , גמישות ופחות טירוף של קניות.

המסלול שאתה מתכנן הוא די סטנדרתי לישראלים. לטוב ולרע . הטוב שהוא סטנדרתי הרע שכמעט כל ישראלי שהיה שם עשה אותו אין שום ייחוד וגם הרבה יותר קשה לחוות את תאילנד כאשר מסתובבים בעיקר במחוזות של ישראלים.

האם יש אופציה להעריך קצת כי 25 יום זה קצר מדי לדעתי במיוחד לפעם הראשונה.

עצה שלי בגדול אין מה לחפש בקאוסאן. כן זה מעוז הישראלים והתרמילאים אבל מעבר לזה אין שם כלום. התקציב שלך סבבה לגמרי זאת אומרת שאפשר להזמין מלונות במרכז בנגקוק למשל, ששם יש מרכזי קניות מועדונים מדהימים ומסעדות. ולא הדראק שיש בקאוסאן.

חשוב להבין גם מה המטרה של הטיול כלומר לראות ולחוות או או מסיבות באיים.

הצפון:

כי אם זה לראות אולי להקדיש קצת יותר זמן לצפון היפיפה. טיול הגיפים בסה"כ נותן דוגמית קטנה מהיופי שיש בצפון , וכאשר מטיילים כמו עדר במסגרת זמן ועוד עשרות ישראלים החוויה נפגעת בוודאות. כי תאילנד מדהימה, אני למשל טיילתי במסגרת טיול של 11 יום בצפון ללא ישראלים בקבוצות של 6-8 בערך כולל טרק של 3 ימים פאי 3 ימים והמשולש ליומיים. ועדיין לא מיציתי ובקיץ בתקווה לחזור לשם.

אם הטיול זה בעיקר לכייף ואטרקציות. ובגלל מגבלת הזמן אולי כדאי אפילו לוותר על הצפון ולנסוע לקצנבורי מחוז ליד בנגקוק שנותן טעימה מהצפון אך ללא הנסיעה לשם, זה לא זה אבל גם טיול גיפים זה לא זה. ואז יהיה לכם לנצל יותר ימים בדרום.

לגבי הסוכנויות של הישראלים בבנגקוק בקאוסאן אז הם יקרים ואפילו מאוד לגבי טיב שירות לא יודע.

הדרום:

קוסמוי : אי יפה מאוד מלא דברים לעשות חיי לילה מגוונים חופים יפים. מתאים לכל סוג של בילוי לדעתי מומלץ לשהות שם לפחות כמה לילות חוף צאוונג זה החוף הפעיל שאר החופים יותר רדומים .

קופנגן : (אני לא הייתי) אבל רק לשים לב שלקראת הפול מון המלונות הטובים מתמלאים אם מזמינים מקום מראש יש דריש להזמין כמה לילות מראש , אחרי המסיבה די מתרוקן שם.

קוטאו : אם צלילות אז שווה ביקור

פוקט : נחמד לא יותר מזה החוף הראשי זה פאטונג (שמזכיר את פטאיה ) המון פעילות מכל סוג שרק תרצו ממוסחר ויקר מאוד גם בעונה חלשה (שאתם נוסעים) ישנם חופים יותר מרוחקים ויפים בשביל בילויים צריך לנסוע לפאטונג.

קופי פי : פשוט גן עדן, אבל די משעמם בגדול מקום נחמד לשהות אם חברה יש צלילות שנורקל דיסקו אחד וכמה פאבים, אפשר לקחת שייט יומי מפוקט ואפשר להשאר שם 2 לילות ומשם להמשיך הלאה. מומלץ לקנות כרטיסים למעבורות בפוקט או קראבי תלוי מאיפה תבואו כי בנמל יותר יקר.

קראבי וראיילי ביץ מקום יפיפה אבל אין לכם כל כך זמן בשביל זה

וזהו בעיקר.

איך שאני רואה את זה הייתי בונה זה כך: לבחור צד אחד של האיים או סמוי או פוקט (אין שום סיבה לבחור דווקא בגלל הפול מון בסה"כ מסיבה המונית )

טיול לצפון : הטיול גיפים כי אין לכם זמן ליותר מזה, טיסה לקוסמוי, כולל פול מון בקופנגן אפשר לקחת סירה ביום של הפול מון לקופנגן וחלזור בבוקר, יצא יותר זול ופחות משעמם, כי השהיה תהיה בסמוי.

חזרה למרכז ושישאר לכם איזה 5-7 יום,

יש שיחלקו עלי ויש שיצדיקו אבל בגלל שזמנכם קצר ותראו רק צד אחד של האיים שווה לתת קפיצה לפטאייה, כן פטאייה . מי שמחפש חיי לילה מטורפים עד אור הבוקר ומלא פעילויות ביום, ימצא את זה שם . אני למשל נהנתי הרבה יותר בפטאייה מאשר בפוקט מבחינת הבילויים, ולכן אם תוותרו על פוקט פטאיה בהחלט יכולה להוות תחליף ראוי, כמובן שאין את כל הנופים והטבע המדהים שיש בצד האיים שבו נמצאת פוקט ופיפי.

עכשיו לחלק החשוב.

כסף: לא צריך הרבה מזומן עליך אבל חשובל הצטייד ב 2 כרטיסים בין לאומיים כי אם אחד נהרס או נבלע או נגנב יש גיבוי.

טרוולים לדעתי כבר מזמן היו צריכים להעלם מהעולם הזה , לא נוח, הביטוח לא שווה הרבה וגם את הכסף תראו אם בכלל רק הרבה אחרי הטיול, לא כולם מוכנים להחליפם אפילו בבנגקוק . בקיצור לא מומלץ במיוחד לטיול קצר ולמדינה מודרנית כמו תאילנד.

לזרום בטיול זה נחמד אבל, יש לכם עוד זמן ואתם גם נוסעים בעונה החלשה שווה לבדוק דילים של מולנות כי פשוט אם מזמינים מראש ניתן לקבל מחירי ריצפה על מלונות (לא גסטהאוסים) אז כדאי לחשוב על האופציה הזאת בדרום ובנגקוק .

טיסות יש 3 חברות THAI הכי יקר

BANGKOK AIR בינוני

AIR ASIA מאוד זולים.

NOK AIR לא מכיר וגם לא זולים בגלל היטלי הדלק המטורפים שהם גובים

אייר אסיה אם מזמינים מראש ניתן לטוס גם ב 20-30 דולר לטיסה שווה לבדוק ולהזמין מראש (לפעמים אפילו חינם רק מיסי נמל)

קניות השווקים הכי טובים לדעתי דווקא בצאנג מאי, אבל שוק סופש בבנגקוק שוק הלילה בפטפונג יתן מענה,לגבי קניונים אז MBK זה גם שוק אחד ענקי ויש עוד כמה קניונים נחמדים באזור שווה ביקור סתם בשביל לראות.

בבנגקוק להתנייד רק ב TAXI METER או SKY TRAIN והתחתית, המוניות ממוזגות חדשות ויהיו הרבה יותר זולות מהטוקטוקים ותמיד להפעיל מונה . טוק טוק אפשר לנסוע פעם אחת בשביל החוויה.

מופע הפינג פונג ממש לא אהבתי אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.

אם אין בעיה של כשרות תשתדל לאכול אוכל מקומי מומלץ מאוד ממסעדות פשוטותו מהדוכנים כי הוא הכי טעים ומאוד זול ותעשה טובה לעצמך אל תאכל אוכל ישראלי פשוט ביזבוז.

הנה לינקים של כמה אתרים:

מלונות:

http://www.sawadee.com/

http://www.agoda.com/

http://www.asiarooms.com/

תעופה:

http://www.airasia.com/th/en/home.html

והכי חשוב:

http://forum.lametayel.co.il/forum_thread/frm_id-58/

פורום של למטייל שמי "חי" שם זה אנשים שתאילנד עמוק בתוכם, תשאל ותעזר תקבל על הכל תשובות כולל תכנונים מומלצים והמלצות על מלונות ויהיה לך טיול שלא תשכח לעולם.

כל מה שכתבתי זה מניסיון אישי ודעה אישית בלבד, אני גם משתתף די פעיל שם בפורום.

ובעזרת הבודהה בקיץ גם אסע לתאילנד שוב פעם.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה עזרת לי מאד מאד,עד מצב שכימעט סגרת לי את כל הפינות הפתוחות אני חושב.:-)

• תוכן חדש...