Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PHILIPS CEM210 או הרדיו דיסק של פיוניר DEH-1250MP ?

מכל הבחינות .

והאם שניהם בעלי אפשרות חיבור למגבר ?

ומה אתם ממליצים :) ?

תודה מראש

פורסם

היי,

בעיקרון, שניהם אותו דרעק, דגמים מהפשוטים ביותר.

אך לגופה של השאלה, לשניהם יציאה למגבר במידה ותרצה לחבר.

אך אם שניהם אותו המחיר הייתי קונה את הפיליפס דווקא (למרות אהבתי הגדולה למוצרי PIONEER ולאו דווקא בתחום הרכב), רק בגלל המצאותו של כניסת USB קדמית בנוסף לAUX.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אשמח לדעת איפה ראית את זה, עברתי על הMANUAL שלו ולא ראיתי שום אזכור ל"מערכת" שכזו.

בכל נגן ישנו בולם זעזועים, יש טובים יותר ויש טובים פחות.

בבחירה בין שתי הדגמים האלה עליך להחליט מה עדיף לך, USB או רק כניסת כבל PL3.5.

שניהם כמעט זהים במפרט ובהספק, יופי זה בעיניי המתבונן, והכסף הוא שלך.

עריכה: לפיוניר יש שלט, לא בטוח לגבי הפיליפס.

פורסם

איזה קטע גם אני רציתי חוות דעת על הPHILIPS CEM210,אבל למה אתה אומר ששתיהם זה דרעק? נכון שהם לא מהרדיו דיסקים שעולים אלפי שקלים,אבל עדיין אפשר להגיד שהcem210 לא כזה פשוט,הכוונה יש לו כניסת usb והוא תומך בפרוטוקול RDS ופיליפס היא חברה יחסית טובה...אז למה דרעק? (אני שוקל לקנות אותו ביום ראשון הקרוב,זה למה זה כ"כ חשוב לי)

פורסם

לא התכוונתי להעליב או לפגוע ברגשותיך, הם שניהם זולים ולא בעלי פונקציות מיוחדות מעבר לסטנדרט היום. (RDS וUSB כבר נהיה סטנדרט ברוב המכשירים הבסיסיים)

רשמתי דרעק בקטע של סלנג, צורת דיבור (אם היית מכיר אותי היית יודע).

בכל אופן אם הייתי צריך לבחור הייתי מעדיף אותם על מוצרים סיניים זולים.

פורסם

אם אתה מחפש ר"ד שיתחבר טוב למגבר בעתיד, לא כדאי לך לקחת אותם תחסוך עוד קצת ותקנה משהו ברמת סדרה 5 של פיוניר ומעלה, לא הייתי ממליץ על אף אחד מהם.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
לא התכוונתי להעליב או לפגוע ברגשותיך, הם שניהם זולים ולא בעלי פונקציות מיוחדות מעבר לסטנדרט היום. (RDS וUSB כבר נהיה סטנדרט ברוב המכשירים הבסיסיים)

רשמתי דרעק בקטע של סלנג, צורת דיבור (אם היית מכיר אותי היית יודע).

בכל אופן אם הייתי צריך לבחור הייתי מעדיף אותם על מוצרים סיניים זולים.

חח זה בסדר לא פגעת ברגשותיי,זה סך הכול רדיו דיסק...מה שבעצם רציתי לשאול זה האם הוא נחשב כטוב בתור רדיו דיסק שהשימוש בו יהיה לשמיעת מוזיקה באוטו בנסיעה כשמה שחשוב זה שיהיה סאונד באיכות טובה ואפשרות לשמוע בווליום סביר+?

פורסם

לדעתי כן, סביר ויעשה את העבודה.

לVinyX, מה זה חיבור טוב למגבר?

פורסם

אחי אני לא מוכן להשקיע על רדיו דיסק יותר מ 500 שיקל , כי פשוט אם אני אשקיע על כל דבר כמו שכולם מציעים פה באתר אני אהיה עם מערכת בעלות של 6K ! ואת זה אני לא מוכן להשקיע בתור תיכונסט :)

כנראה אני הולך על הפיליפס , כי הוא בכלל נראה רמה אחרת .

>תודה על העזרה חברה :p

פורסם
לדעתי כן, סביר ויעשה את העבודה.

לVinyX, מה זה חיבור טוב למגבר?

2 מילים: חזק [וולטז'], כמות [מספר יציאות RCA]

יש ר"ד שמוציאים 2 וולט מקסימום ליציאה יש כאלה שמוציאים 4,5 ואפילו 8.

על זה אני מדבר "חיבור טוב למגבר", יש מגברים שמסוגלים להוציא מה4 וולט כניסה האלה כמו מגברים אחרים מ8 וולט, ואז גם חסכת לעצמך צורך בליין דרייבר, וכמו שכל אחד בפורום הזה יעיד לך אחד הדברים החשובים זה כניסה חזקה ויציבה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

the pioneer mentioned up, the 4050 have a 2.2V amp preout.

the one mentioned here, the 1250 have a 2V preout.

the philips one i havn't found it's exact specs.

• תוכן חדש...