Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

לאחרונה גיליתי שכבר לא צריך כרטיס אשראי בינלאומי כדי להחזיק חשבון פייפל, אלא מספיק ויזה הכי בסיסית העיקר שיהיה לה 16 ספרות.

הבעיה היא שאני חייל בסדיר ואני מחזיק "אפטרכארט" (ישראכארט חיילים) - ועם זה אי אפשר להזין את הפייפל.

הלכתי בתומי לבנק (הפועלים) וביקשתי להחליף כרטיס לויזה חיילים, להפתעתי נתקלתי בסירוב, הבנק טוען שהם לא מנפקים כרטיס כזה, ואם אני רוצה אני יכול לשלם 17 שקל בחודש על ויזה רגילה (מה שלא מתאים לי בכלל).

השאלה שלי היא: האם באמת אין בבנק הפועלים אפשרות לויזה חיילים (פטור מעמלות וכו') ואני צריך לעבור בנק, או שעם קצת רצון - אפשר להשיג את מבוקשי?

תודה רבה מראש!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פנה ישירות לויזיה ודבר איתם, סביר להניח שיש אפשרות להוציא כרטיס כזה חוץ בנקאי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באתר שלהם כתוב דמי כרטיס 12.90, אז זזה לא מתאים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שי, הבחור חייל בסדיר. אני לא בטוח שהוא בפוזיציה כדי לאיים על הבנק :lol:

ישראכרט הם חברת בת (או משהו בסגנון) של בנק הפועלים ולכן לבנק אין אינטרס להנפיק לך כרטיס של המתחרים ולתת להם לגזור קופון על הקניות שלך בשקלית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לך שתי אפשרויות.

1. כרטיס אשראי דרך הבנק שלך (כמו הנוכחי).

תברר אם ניתן להוציא כרטיס חייל מסוג MASTERCARD - כרטיס כזה יהיה בינ"ל.

2. כרטיס אשראי חוץ בנקאי, כלומר דרך חברת אשראי, שאינה חברת האשראי שהבנק בד"כ עובד איתה. בנק הפועלים עובד עם חברת "ישראכרט".

החברות האחרות הן "כ.א.ל" ו"לאומי קארד".

שתיהן מציעות כרטיסי חייל, אני לא יודע אם ניתן להוציא כאלו בינ"ל או לא. טלפון אחד ותדע.

בחברת "לאומי קארד" ניתן גם לקבל כרטיס ויזה מסוג "FREE" שהוא פטור מעמלות. התנאי היחיד הוא שאתה מחזיק בכרטיס אשראי קיים בזמן ההצטרפות, ושאתה מוכן לצפות בדפי החשבון באינטרנט ולא בדואר חילזון. כמו כן אין צבירת נקודות.

https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx

בשביל להוציא כרטיס חוץ בנקאי אתה צריך לפנות ישירות לחברת האשראי, לקבל מהם טפסים למילוי (בעיקר טופס אחד של קצת יותר מעמוד + טופס הוראת קבע), למלא ולשלוח להם. זה הכל.

החיוב החודשי יורד בהוראת קבע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היום חייל אבל עוד כמה שנים אולי מנכ"ל. לא מוותרים בקלות על לקוחות שעוד לא הוכחו כבעייתיים.

בקשר לבנק של אלעד, כלקוח שלו (לא רק של הבנק אלא גם של אלעוד אישית) אני יכול להמליץ. עולם אחר לעומת הבנק שעזבתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
היום חייל אבל עוד כמה שנים אולי מנכ"ל. לא מוותרים בקלות על לקוחות שעוד לא הוכחו כבעייתיים.

בתיאוריה אתה צודק, אבל אנחנו מדברים פה על בנק הפועלים! הוא ויתר עליי בהיותי סטודנט להנדסה ולקוח ממש לא בעייתי של ישראכרט כ-15 שנים (מגיל 16 או משהו כזה, התחלתי כ"ישראכרט צעיר") ולקוח ממש לא בעייתי של הבנק מיום היוולדי וקופת "דן חסכן" הראשונה.

3 חודשים אחרי שעזבתי, קיבלתי טלפון מישראכרט שאני "לקוח מועדף" והם רוצים להציע לי תנאים מועדפים אם אעבור אליהם (אותם התנאים שישראכרט לא היה מוכן להמשיך לתת לי 3 חודשים קודם לכן, וויזה כ.א.ל כן). אמרתי להם שקל מאוד לאבד לקוח - הרבה יותר קשה לזכות בו חזרה.

:turn-l:
פורסם

הבחור אולי עדיין לא יכול לאיים, אבל האבא כן.

הבן שלי בעת שירותו הצבאי הסתובב עם כרטיס בצבע זהב (זה לא היה זהב אמיתי כי מסגרת האשראי הייתה של 5 א' ש"ח בלבד), רק כי ביקשתי יפה מהפקידה בבנק.

פורסם

דורון צודק.

אם להוריך יש עבר חיובי בסניף, ניתן על בסיס ניסיון טוב והיכרות של הבנקאי לקבל כרטיס או מסגרת אשראי. זה כמובן לא מחייב את הבנק ולכל סניף יש את שיקולי מתן האשראי שלו, אבל לי כבר היה מקרה שבו המלצתי לתת לחייל כרטיס אשראי בינ"ל, מהסיבה שהחשבון של הוריו גם מתנהל אצלי באופן תקין וכי האב התחייב לכסות כל חוב שיווצר מחיובי האשראי בחשבון בנו, אפילו שהוא אינו שותף בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

להורי אין עבר בסניף, כי הם בנק אחר בכלל.

לאיים - אין לי כח לזה, יותר קל לעבור בנק - זה לא שיש הבדל ביניהם, כרגע אני שוקל לעבור לבינלאומי שמנפקים ויזה חיילים שעובדת עם פייפל (נבדק ע"י חבר) הבעיה היחידה שלי היא שיש לי סכום כסף מסויים שנעול עד נובמבר ואני עוד לא בדקתי מה אני צריך לעשות כדי לשחרר אותו, אם ה"קנס" יהיה סימלי (זכרו שאני חייל), ולא ימצא פטרון אחר - זה מה שאעשה.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...