Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אדי, האם אין פה סתירה במה שרשמת?

תקן אותי אם אני טועה - אבל ערוץ הגברה יישמע יותר טוב ב4 אוהם מאשר 2 אוהם.

זאת אומרת שאם אתה מגשר 2 ערוצים ל4 אוהם, כל ערוץ בעצם "רואה" התנגדות של 2 אוהם, מה שיגרום לו להיות פחות מדוייק מאותו מגבר שנותן 4 אוהם לערוץ אחד?

אין כאן סתירה משום שלא דנתי כאן בנושא האיכות לעומת העקבה (התנגדות) והנצילות...

אני גם כן מעדיף לעבוד בהתנגדויות שנעות בין 4 ל 8 אוהם, היכולת של המגבר לשלוט ברמקול היא גבוהה יותר, הנצילות טובה יותר והתוצאה הסופית של הסאונד צריכה להיות בהתאם.

אבל זה על הנייר וזה לפי "מה שאומרים" בפועל אני לא מצליח לזהות הבדל באיכות בין עבודה ב 8 או ב 4 או ב2 אוהם כשמדובר בסאבוופרים.

היתרון של המונובלוק כאן הוא פשוט יתרון מובהק של יכולת. כמו שכבר רומם ציין.

אז - אין כאן סתירה. אולי כאפה :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא - לאטמה זה עם גב כף היד :-P

ויש נוגרה שזה עם השפיץ של האמצע של האצבע כאשר היא מכופפת :-P:-P:-P

אבל בסופו של דבר אם צריך להעלות הילוך עוברים לראסייה 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נסעת רחוק מידי - בשביל מונובלוק לא הולכים כל כך רחוק.

מעניין מה פותח השרשור החליט לבינתיים.

בגדול צריך לבדוק כל מקרה לגופו

מגבר חמישה ערוצים עם שני ספקי כוח זה בעצם מונובלוק ומגבר ארבעה ערוצים בגוף אחד.

מגבר כמו הלוויתן שהוא מגבר שישה ערוצים עם ספק כוח ענק שממתג בנפרד הספק לכל ערוץ בשתי רמות שונות (הספק נמוך והספק גבוה)

שלושה מגברי שני ערוצים וכך הלאה

אבל הדבר שהכי כדאי להקפיד עליו הוא שערוץ ההגברה או ערוצי ההגברה שעליהם יושב הסאב יהיו בעלי ספק כוח נפרד משאר הערוצים ושיכולת העבודה של המגבר תהיה מתאימה להתנגדות של הסאב.

טיב המגבר והיכולת שלו לשלוט בסאב זה כבר סיפור אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם

עדיין לא נפלה החלטה.

עד עכשיו חשבתי ש"לאטמה" "ראסייה" ו"נוגרה" זה חברו, של מגברים....(;

יש לי התלבטות כי אני לא יודע אם האוטו שלי יעמוד בעוד מגבר (מבחינת חשמל) סוזוקי בלנו 97..

• תוכן חדש...