Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית ג'יפ - נפילה גדולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

לפני שלושה שבועות קניתי ג'יפ מסוג מיצובישי פג'רו

הקניה התבצעה מאדם שהוא "חבר" (לאחר מכן תבינו למה הגרשיים) שהגיס שלו מוכר את הג'יפ והמליץ עליו שנקנה אותו, לא בדקנו ומיהרנו לקנות, יום לאחר הקניה בוצע טיפול מעמיק על האוטו 10,000 ועוד.

בטיול הראשון לא עשינו הרבה שטח ושמענו רעשים מהצירים סיימנו את הטיול וישר למוסך להחליף ציריות. כעבור שבוע יצאנו שוב לטיול אך הפעם אחרי נסיעה של חצי שעה שעה האוטו התחיל לאבד מים ולהתחמם. האוטו הוכנס למוסך לשבוע של טיפולים: רדיאטור נוקה,תרמוסטט חדש והוספתי שני חורים,_פאן קלאצ' תקין,_ בדיקת לחץ על הראש מנוע תקין, בדיקת לחץ במערכת מים תקין.

התיקונים שבוצעו ברכב כרכו במחיר יקר ועוגמת נפש שנגרמה לנו.

אנו מעוניינים להחזיר לו את האוטו שעשה רק 341 קמ' בשלושה שבועות.

האם אפשר לקבל עצות \ פרטים על העניין?

פורסם

מיהרת לקנות וזו אך ורק אשמתך.

חובתך היתה לבצע בדיקה במוסך/מכון/בעל מקצוע. קל וחומר שמדובר ב"חבר" ע"מ למנוע חוסר נעימות.

יתכן והמוכר לא היה מודע למצבו של הרכב.

לא על כל התקלות אפשר לעלות בקלות ויתכן וחלקן התרחש לאחר מכירת הרכב.

לעניות דעתי, אין לך מה לעשות בנידון.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ועל זה נאמר "חברים" יש רק באגד.

תתנחם שלא מעורב גיר\מנוע בכל הסיפור בכל מקרה תראה את התמונה שגם ככה בכל רכב בשלב מסויים הייתה נדרשת השקעה כלשהי, אז אצלך ההשקעה באה על ההתחלה :) תתחדש ותהנה.

פורסם

לפני 10 שנים מכרתי רכב, חצי שעה אחרי מסירת הרכב לקונה בדרכו הביתה הלכה משאבת מיים ניסו להפיל את זה עלי אך ללא הצלחה הרכב עבר בדיקה.

אין לך מה לעשות בנידון.

פורסם

סורי חביבי, זה לא נקרא "ליפול", קח בחשבון שכמעט כל ירידה לשטח ברכב כזה עולה כסף, גם ממה שאתה מתאר - טרמוסטט ושני חורים לא ברור לי למה לרוץ להחזיר את הרכב.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני רוצה להחזיר במהרה את הרכב לאותו בן אדם שאמר לי שהרכב תקין מבחינת מנוע,

ולאחר מכן התגלה שהוא מתחמם ואינו תקין לנסיעה.

פורסם

בוא נחשוב רגע איך זה נראה מהצד השני.

קנית אוטו בסדר שלא ראה שטח מימיו. ישר הלכת על קטעים טכניים מבלי לדעת לנהוג בג'יפ

קרעת לו את הצורה, עשית חורים, דפקת שלדה ועכשיו אתה רוצה להחזיר את האוטו בחזרה ועוד לקבל את כל הכסף בחזרה.

היו פגמים מהותיים שהוא הסתיר ממך?

יש ליקויים בטיחותיים?

לא נראה לי.

עשית יישור קו. תתחדש ותהנה.

פורסם
אני רוצה להחזיר במהרה את הרכב לאותו בן אדם שאמר לי שהרכב תקין מבחינת מנוע,

ולאחר מכן התגלה שהוא מתחמם ואינו תקין לנסיעה.

יש לך הוכחה שהוא אמר שהרכב תקין?

האם יש הוכחה שלא חיבלת ברכב?

האם יש איזה תעוד לעסקה חוץ מהעברת בעלות ותשלום למוכר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חכמינו זכרונם לברכה אמרו - "סוף מעשה במחשבה תחילה" וגם "חייך תמיד ותיהיה בידך מתנת חיים להעניקה לאחרים", אם כי הפתגם השני ככל הנראה פחות רלוונטי למקרה זה.

אתה יכול לבקש להחזיר את הרכב חזרה - לא בטוח שהמוכר יסכים. אתה יכול לנסות לתבוע אותו בבית משפט אבל ממש לא בטוח שתזכה. אתה גם יכול לנסות ולתקן את הרכב, להנות ממה שכן קנית וללמוד לקח, ולהבא לשאול את השאלות הקשות לפני שאתה שולף את הארנק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היה לי ג'יפ שעבר שיפורים ומיגונים בכדי שיתאים טוב יותר לשטח.

כשנסעתי בכביש - הוא נסע מצויין ללא בעיות.

כמעט בכל ירידה לשטח, ידעתי מראש שהנסיעה תיגמר בתיקון כלשהו. אם הנסיעה נגמרה בשלום, המחיר הגיע בנסיעה הבאה.

כל בעל ג'יפ, יכול לומר לך שירידה לשטח גובה מחיר. אומנם בג'יפים חדשים הנזק יגיע קצת יותר מאוחר, אבל הוא בהחלט מתרחש.

אני כבר לא זוכר אם קראתי כאן בפורום, או בפורום אחר, אבל היה מקרה שבו ג'יפ חדש באחריות, שכמעט בכל ירידה לשטח הוא חזר למוסך ובחברה דרשו תשלום על התיקון והתנערו מכך שהג'יפ מיועד לשטח. (למרות שכך צולם בפירסומות).

כשמכרתי את הג'יפ, הקונה בדק והתוצאות הראו שהרכב בסדר (חוץ מכל הכסת"חים של המכונים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה צריך להבין דבר 1 חשוב ובסיסי,במיוחד בגיפ או ברכב לא חדש, וגם בחדשים בחלקם,רכב זה דבר לא צפוי(בחלק מהמקרים), יכול להיות הכל טוב,ולמחרת יכולה לצוץ תקלה.

אז הרכב התחמם והלכו ציריות,אז מה אתה חושב שמשהו ימכור לך בונבוניירה אחרי יישור קו?

יש לי דוד שיש לו פגרו או יותר נכון היה לו פגרו ארוך, עם כל השיפורים והתוספות שעברו את המחיר של הרכב,אחרי כל כניסה לשטח הוא היה מכניס את הרכב למוסך,אין מה לעשות,על הנאה משלמים(ואני אף פעם לא הבנתי את ההנאה בלהרוס את הרכב).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

1. שב, ושתה קפה שחור טוב וחזק.

2. קנית רכב שטח, שבכל השנים שלו היה רכב מוצלח מאוד.

3. לא מסרת פרטים על הרכב. שנתון? מנוע? הילוכים? אוטומטי? וכד'. (זה חשוב כי לחלק מהדגמים יש בעיית התחממות, וגם בעיית התחממות גיר.)

4. איפה "טיפלתם" ברכב ב 10,000 שקלים? אנא תן פירוט מלא, גם של החלפים וגם של הטיפול. מה הוחלף בסכום הזה? (לי נראה שהמוסך היה עסוק יותר בטיפול בחשבון בנק שלו ושלכם, תן הסברים שנבין)

5. זה ששמעתם רעשים מהצירים, והחלפתם ציריות - לא אומר שזו היתה הבעיה. מה עם ה 4X4? השתלב טוב? מה עם ה LOW?

6. ניקוי רדיאטור - טוב לכל רכב שטח שמתכנן לעשות שטח, וכך גם החלפת טרמוסטט.

7. אנא הסבר מה הנסיון שלך בשטח, אולי נוכל לסייע לך בעצות לגבי איך להתנהל עם הרכב גם ביומיום וגם בטיולים.

חג שמח, ותרגיעו. בעיות שניתן לפתור בכסף הן בעיות קלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ועוד דבר - מי שטוען שאחרי כל נסיעה בשטח צריך להיכנס למוסך לתיקונים - טוב יעשה אם יעבור קורס, שניים או עשרה בנהיגת שטח. ממש אין סיבה להיכנס למוסך אחרי כל טיול. זה קשקוש אחד גדול.

מי שנאלץ להיכנס לשטח אחרי כל טיול או הורס את הרכב בכוונה, או הורס את הרכב בגלל חוסר ידע.

זה תקף לכל רכבי השטח, מהאמינים ביותר ועד ללא אמינים בכלל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התיקונים שבוצעו ברכב כרכו במחיר יקר ועוגמת נפש שנגרמה לנו

אנו מעוניינים להחזיר לו את האוטו שעשה רק 341 קמ' בשלושה שבועות.

האם אפשר לקבל עצות \ פרטים על העניין?

חג שמח גם לך.

נראה לי שקצת ניסחפת.

אם רצית רכב חדש היית תריך לקפוץ לסוכנות הקרובה לביתך ולהזמין כזה.

קנית רכב משומש וסכ"ה עשית ישור קו לא רציני.

ממש לא נפלת.

רכב שנכנס לשטח דורש טיפול, אין מה לעשות.

תהנה מהחיים ומהרכב, אני מניח שזאת היתה המטרה העיקרית.

אם אחרי כל כניסה למוסך אתה תרגיש ככה אז נראה לי שעדיף לך לוותר על כניסות לשטח, שים את הגיפ על מדרכה ליד ארקפה ותהייה רגוע.

• תוכן חדש...