Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן גיר שונה בתפקידו משמן מנוע. ולכן זו הסיבה אני חושב שניתן להשתמש בשמן זול, כי תפקיד השמן בתיבה אוטומטית הינו לבניית לחץ ופחות לשימון החלקים.

האם זה נכון?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שמן גיר שונה בתפקידו משמן מנוע. ולכן זו הסיבה אני חושב שניתן להשתמש בשמן זול, כי תפקיד השמן בתיבה אוטומטית הינו לבניית לחץ ופחות לשימון החלקים.

האם זה נכון?

לא מדויק

כידוע שמן הדרולי מאוד מתחמם ולכן בנו מצנן חיצוני.

בחלק מהרכבים הוא משמן ואפילו מאוד את הדפראנציאל.

הוא משמן,בושינגים בגיר,מסבי סיכות,את משאבת השמן עצמה,הוא מתווך להעברת תנועה בממיר,משמן מסבי ממיר,משמן את מסבי הציריות,וסך את דסקיות המצמדים והברקסים(בנדים).

וזה מה שיפה,הוא גם הדרולי וגם עושה את השאר בגדול.

אחרי כל זה הוא עוזר לדחוף חזק מאוד בוכנות מצמדים,בוכנות סרוו,ממיר ואקומולטורים,לא נשכח את הבוכנות בבודי וולב.

פורסם
אייל, זה ממש לא עניין של 20 שקל. צריך למצוא מוסך שיש לו את המכונה המיוחדת שעושה את ההחלפה.

סובארו, האם תוכל לתת לי קישור לבדיקה?

התכוונתי לשימוש בשמן איכותי מבעוד מועד...

באמת מפתיע שמוסך שמומלץ כ"כ ע"י הפורום משתמש בכזה שמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא ההיתי שם אמריקן איגל ,איכות זה לא הקו מנחה שלהם

רציתה בדיקת מעבדה קיבלתה אומנם של שמן מנוע

זה מקטין לי את התמונה ואי אפשר לקרוא מתנצל חברים

לפי הטבלה גם ליקווי מולי נכשל, איך אתם מסבירים את זה?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

ומה זה אומר לגבי ליקווי מולי?

האם הוא טוב?מומלץ? איכותי? מקורי?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
כל מה שנאמר כאן לגבי אמריקן איגל הוא נכון,אבל דבר אחד אני חייב לציין,ספי,ומרבית מכוני שיפוץ תיבות ההילוכים האוטומטיים שאני מכיר ממלאים בתיבות אחרי שיפוץ ATF של אמריקן איגל,וללא שום תקלות,ככה שניסיון של שנים הוא בעל משקל.

אורן

שלום,

לדעתי אתה קצת סותר את עצמך בדבריך. איך ייתכן שמחד אתה מסכים עם האמריה הכללית ש"אמריקן איגל" זה פשוט לא שמן בשום קנה מידה, ומנגד אומר שספי יודע מה שהוא עושה?

ייתכן שהשמן הנ"ל עושה איכשהו את עבודתו בימיו הראשונים, אך איכותו של שמן נמדדת בין היתר באופי פעולתו לא אורף 10,000 ק"מ ויותר, ולא לאורך 100 ק"מ (במנועים) והדבר בא לידי ביטוי עוד יותר בתיבה אוטומטית, בה שמן הגיר מוחלף אולי פעם בחיים. לכן יש על אחת כמה וכמה להקפיד למלא שמן איכותי עליו מורה היצרן.

פורסם

הסאגה הזו חוזרת על עצמה שוב ושוב. תקראו את ים השרשורים שכבר יש בנושא. כל עוד אף אחד לא מבצע בדיקות מעבדה לשמן הכל בגדר רחשי לב. השמועות על השמנים ידועות ומתועדות בפורום. מעבר לזה איש איש יעשה כראות עינו. אין טעם להמשיך לחפור בנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...