Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטיאק סנבירד והסאב מרעיד לי את כל הבגאז'. חשבתי בהתחלה שזה רק פנסים ומספר אז ריפדתי אותם והם לא מרעישים יותר. עכשיו הפלסטיק שבין הפנסים רועש מאד וזה מעצבן אותי ממש. האם דינמאט יעזור פה עם אני יעשה רק בחלק הפנימי של אותו פלסטיק?

אני רוצה דרך זולה וטובה שתעזור לפחות קצת. אפשר שיהיה קצת רעש.

פורסם

בתור התחלה אתה יכול להחליף רכב :lol: (אההה מתלוצצים וויקטור....).

יש ספוג דק (4mm) שאתה יכול לדחוף שם וכך למנוע רעשים או אפילו דבק דו צדדי.

היעוד של דינמאט הוא לבטל החזרים מהפח(רזוננט) ובעצם "לבלוע" את הסאונד ולא לבודד בין פלסטיק לפח.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אין אפשרות להגיע לשם

אני צריך לבודד את החלק הזה מהבאס. אז אם אני שם דינאמט רק עליו כדי שלא יגיע אליו באס חזק זה יעזור?

פורסם

מה שאני אומר רושם לא קשור לבידוד אבל... ניסית אולי לשים את הסאב בכל מיני מקומות בתא מטען - הכוונה שלי שהרמקול יפנה לצדדים או לכיוון המושב האחורי?

זה אולי יכול לפתור את הבעייה או חלק ממנה

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אין סיכוי,מה אתה חושב שאם תסובב את הסאב אז לא יגיע לשם הבאס? הבאס מתפשט בכל הרכב,והחלק רועד מוויברציות של הרכב.

סיבוב הסאב יכול להשפיע על השמע של הסאב אם הוא לא מספיק מדוייק או שצריך להפוך פאזה אבל לא בשביל לבטל את ההגעה שלו לדלת תא המטען.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

העלתי השערה, רשמתי שאני משער שזה ככה..

אפשר לנסות, אולי זה יפחית קצת את הרעש

אם אתה זוכר אמרת לי פעם במפגש שכדאי לשים דיקט על המכסה של התא מטען מבפנים ואם אפשר להוסיף ספוג על מנת לפתור את הבעייה הזו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

קיים מוצר יעודי של דיינמאט ללוחית הרישוי לרכב, לא ידוע לי אם הוא מיובא לארץ ומה מחירו, אבל ניתן להזמין מחו"ל אם אתה כל כך חם על דיינמאט.

הפתרון שקיקר הציע עם דבק דו צדדי או ספוג דק הוא זול וטוב, החומרים האלה מונעים מהלוחית/מסגרת הלוחית לרטוט על הפח של הרכב.

http://www.dynamat.com/store/19100.htm

License-frame-Kit.jpg

פורסם

את הקיט למספר ניתן להשיג בארץ בחנויות,אני לפחות ראיתי בכמה חנויות בתל-אביב.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

זה לא המספר רועד. כבר שמתי ספוג עם דבק על המספר והוא לא רועד יותר. זה הפלסטיק בין הפנסים שעליו מודבק הסמל. יש תמונה בהודעה השנייה.זה עשוי מפח ברוב המכוניות כלומר זה עולה עם הבגז' אבל אצלי זה לא עולה עם הבגז' זה פלסטיק מעצבן. שמחובר איכשהוא לשלדה. ויש אוויר בין השלדה לפלסטיק הזה.

• תוכן חדש...