Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני מבקש לדעת האם יש נו מפתח לרדיאטור ( TEMP SWITCH ) לאופל אסטרא מודל 2000 מנוע 1600

אני יודע שיש נו חישן חום ...

תודה רבה

פורסם

ישנו חישן שמפעיל את המאורר לפני פתיחת הטרמוסטט חלק מהמכוניות אין להם את זה השאלה שלי האם יש נו חלק כזה על האופל אסטרא מנוע 1600 ממודל 2000 בנזין .... תודה רבה

פורסם

שלום רב !

שאלתך לא מנוסחת כראוי, ולא כתובה יחד עם סימני פיסוק, מה שמקשה על הבנת הנקרא.

לא קיים תרמו סוויץ(יוניט להפעלת מאורר), בשום רכב, הנכנס לפעולה, לפני פתיחת התרמוסטט, אלא רק לאחר פתיחת התרמוסטט, ורק בטמפרטורה מסויימת, שבה קבע היצרן, שנעה לרוב בין 89 ל92 מעלות, ברוב כלי הרכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב וחג שמח

יש לי אופל אסטרא מודל 2000 מנוע 1.6 , החלפתי תרמוסטט , המאורר עובד כאשר החום מגיע ל 92 וכמו כן הטרמוסטט נפתח . מקודם היה כל הזמן עומד על 82-87 וכאשר מתחמם עולה 90-92 ויורד , כמעט ולא היה אובדן מיים , הוספתי מים ירוקים טומסון אחרי שהחלפתי טרמוסטט , המוסכניק אמר לי שזאת בעיה חשמלית אשר החישן החום שמפעיל את המאורר מתחיל לזייף בקיצור בעייה חשמלית , אני מפחד לשמור על חום כזה כל הזמן יש לציין שזגם במהלך הנסיעה מחוץ לעיר ואפילו ירידות ללא מאמץ עומד על 90 מעלות ממה נובעת הבעיה ????

פורסם

שלום רב !

מדוע החלפת תרמוסטט מלכתחילה?

חום המנוע 90 מעלות הוא תקין, נסיעה טובה.

כוונתך בוודאי למי קירור פרסטון ולא תומסון, שהם מי קירור שלא מומלצים לרכבך, לרכבך מי הקרור המומלצים הם G12+.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...