Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ADSL ללא קו טלפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם

availability, capacity, וכו' ?

בזק יותר יציבים משמעותית, וזה מוכח.

בנוסף בבזק יש לך קו עצמאי מול ה-DSLAM ואתה לא חולק קו עם אחרים כמו בשיטה מבוססת CMTS של HOT.

כך אתה מקבל את ה-5\8\50 מגה שלך לאורך כל שעות היות, ואין לך צניחה מאסיבית של קיבולת ורוחב פס בשעות העומס

בולשיט,

השידורים הדיגיטליים של הוט דורשים הרבה יותר רוחב פס מהאינטרנט המהיר

אם מה שאתה אומר נכון, בקושי היה ניתן לראות טלוויזיה בהוט בשעות העומס

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי זה מצחיק שאם אני רוצה את בזק כספק תשתית , אני חייב את הטלפון שלהם, בוא נגיד ככה, אני מסתדר יופי טופי עם הסלולרי שלי, לא רוצה קו טל', אבל אם אני רוצה תשתית של בזק אז זה רק עם קו ולטעמי כמה שלא נייפה זאת ,זו התניית שירות בשירות ותו לא.

MAXCHER, תשים לב לא חוויתי דעתי על הטל שלהוט, כי לא מעניין אותי קו הטל' , אני מדבר על נטו אינטרנט ויותר מזה יש היום מספיק אופציות לשירות טל' קווי גם בלי הוט ובזק בצורה זולה משמעותית משניהם ולא, הוא לא מותנה בשירות כזה או אחר אלא שירות בפני עצמו, רוצה אינטרנט תיקח , רוצה טל' תיקח וכו'.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מעריץ בסתר את הוט ואין לי שום נגיעה אליהם, פרט לעבודה בדיוק כמו שיש לי עם בזק, לכאן ולכאן שמעתי תלונותאו מילים טובות אבל לגופו של עניין מה שבזק עושה זה ביזיון וזה מרתיח אותי.

אבל כמו שאמרתי, הם את המחיר של המהלך הזה ישלמו, ברגע שחברת החשמל תיכנס לשוק.

ודרך אגב, המחיר הרגיל ללקוח ב2.5 מגה בבזק הוא 81.90 בעוד בהוט הוא 59, מה לעשות שכדי להשוות בין המחירים יש להיתווכח עם בזק לא מעט ולא לכולם, כולל אותי יש כח להתווכח על כך והפלוס הגדול בהו אין שום התניה בשביל לקבל 2.5 ב59, ז"א 59 ש"ח נטו., האם התשתית שלהם פחות טובה, כבר שמעתי לכאן ולכאן.

בן.

מצחיק או לא מצחיק, זה מה יש. גם אותי מרגיזה הקומבינה הזו. אבל עוד יותר מרגיזה אותי חברת הוט ואני לא אפרט שוב את החברה הזו שמוציאה שם רע לחלטורה.

השאלה אם אתה מעדיף זול ולסבול או יקר ולהנות. אני בוחר באופציה השניה.

המחיר של 81.90 בדיל הכי גרוע שיש ניתן לחצי שנה כאשר בחצי השנה השני המחיר הוא משהו כמו 50 שקל.

אם אתה מתווכח מספיק, אתה מצליח לקבל מחיר שקרוב ל60 ש"ח. לי אין בעיה בפעם אחת להתווכח כי תמיד יהיה קיים הכלל ,אף פעם לא תשלם יותר ממה ששילמת עד עכשיו.(אלא אם כן אתה פראייר).

וגם אין צורך לרוץ אחריהם, הם יתקשרו אליך ויתגמשו.

מבחינת ספק אינטרנט, אני עם אקספון 018 כבר שנה ולמעט שבועיים שהיתה בהם בעיית גלישה (ובשביל 15 שקל אני לא אשב שעות בטלפון להתווכח איתם) אני מרוצה. גם מהמחיר, גם מהמהירות ויותר מהכל : שאין התחייבות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בולשיט,

השידורים הדיגיטליים של הוט דורשים הרבה יותר רוחב פס מהאינטרנט המהיר

אם מה שאתה אומר נכון, בקושי היה ניתן לראות טלוויזיה בהוט בשעות העומס

חבל שאתה יוצאת בהצהרות נחרצות ללא כל ביסוס וכנראה גם בלי שום ידע.

מערכת התקשורת של HOT מבוססת מרכזיות מסוג CMTS אשר לכל מרכזיה כזאת יש קפסיטי של 32 מגה - מקסימום !

לכאורה אם ניקח מרכזיה כזאת ונשים עליה 6 לקוחות של 5 מגה, אז אין שום בעיה,

הבעיה היא שזה צעד התאבדותי מבחינה כלכלית ולכן מה שקורה בפועל שבHOT מעמיסים ממוצע של 42 עד 52 מגה על כל CMTS, זה אומר שברוב שעות היות שהשכנים שלך מעמיסים מחצית מהקיבולת שהם רכשו אין לך בעיה למצות את רוחב הפס שרכשת, עם זאת בשעות העומס שהעומס עולה ה-CMTS לא יכול לספק לכולם מאה אחוז מרוחב הפס והוא מבצע QOS עם פריורטי ברור לבעלי החבילות הכבדות יותר, אך עדיין לא פותח להם רוחב מלא עלמנת לא לחנוק את האחרים

בבזק התקשורת מבוססת מרכזיות מסוג DSLAM שלמעשה מול כל מודם שיש בבית של לקוח, יש PORT עצמאי במרכזיה ואתה לא חולק את רוחב הפס שלך עם אף אחד ברשת, בצורה כזאת למעשה יש לך את רוחב הפס המובטח עד המרכזיה (שלרוב משם זה ממשיך על מרכזיות מסוג GIGABIT שהחליפו את מרכזיות ה-ATM הישנות) כי כל לקוח הוא "רשת עצמאי" מול המרכזיה, הבית שלך למעשה הופך ל-POP מרוחק של ה-DSLAM.

פורסם

קצת OT לעתיד, איך כל זה מתחבר לUFI?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקרא על טכנולוגית דוקסיס 3 באינטרנט יש המון מידע

בגדול תחשוב על רשת שמאוד דומה למה שקורה בשטח עם ה-CMTS רק בנפחים גדולים יותר,

גם שם אתה יושב על קוים שיתופיים שכמה יעמיסו אותם ? עוד קשה מאוד לדעת כי העסק הזה עוד בתול.

אני יכול להגיד לך שקומקסט בארה"ב בשלבי פריסה מתקדמים מאוד וישר איזורים שנפרסו לחלוטין, ובמקביל לא מעט תנועה של ידיעות ותלונות באינטרנט לגבי צניחה בשעות העומס.

האם גם HOT תבחר "לשתף" את רוחב הפס בין כמה אנשים ? נדע רק בהמשך, אבל ב-CMTS הם אכן בחרו כך, ואני לא רואה סיבה למה שהם ישנו מנהגים לכבוד פסח

פורסם

נצל"ש: כבר שנתיים (!) שיש לי בעיות עם האינטרנט של בזק, כל פעם זה מתנתק (בקיצור הנתב האלחוטי מקולקל). העיניין הוא שעברה אחריות היצרן (קניתי את המכשיר ב- 2006 ועוד שילמתי עליו 250 ש"ח) והם לא מוכנים להחליף כי אני לא מנוי על שירות התמיכה שלהם (זה עולה 17 ש"ח בחודש, מי צריך תמיכה בכלל? הכל אני עושה לבד).

הבעיה היא שנורת PPP נכבית כל פעם מחדש ואז צריך להוציא ולהחזיר (מהחשמל), כבר עשרות הורדות מהאינטרנט הלכו קפוט בגלל הבעיות האלו, שלא נדבר אם זה מתנתק ב- 2:00 בלילה ואני בכלל ישן. כשאני מריץ בדיקה מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך), מבחינת הספק תוכן (נטוויז'ן) הבעיה היא אצל ספק התשתית (בזק) או בציוד שלי. סוג המכשיר הוא Siemens ADSL SL2-141 (מיוצר בסין לפי המדבקה למטה, פועל כבר 4 שנים).

מי יודע איך אני משכנע אותם להחליף את הציוד שלהם בלי שירות התמיכה?

לוח עריכה02.jpg

פורסם

הציוד הוא לא של בזק, הוא שלך. אף אחד לא הכריח אותך לקנות מודם דווקא באמצעות בזק-סטור. באותה מידה יכולת לקנות את המודם באופיס-דיפו, באג, אייבורי, דני מחשבים, א.א. המחשב וכד'.

מקובל שאחריות היא שנה, אם זה היה מתקלקל אחרי 14 חודש, אפשר היה לעקם את האף, אבל אחרי 4 שנים קצת קשה לבוא בטענות למוכר.

אולי גם תרצה שכעבור 4 שנים, שחנות המחשבים תתקן/תחליף לך צורב שרכשת אצלם :?:

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
נצל"ש: כבר שנתיים (!) שיש לי בעיות עם האינטרנט של בזק, כל פעם זה מתנתק (בקיצור הנתב האלחוטי מקולקל). העיניין הוא שעברה אחריות היצרן (קניתי את המכשיר ב- 2006 ועוד שילמתי עליו 250 ש"ח) והם לא מוכנים להחליף כי אני לא מנוי על שירות התמיכה שלהם (זה עולה 17 ש"ח בחודש, מי צריך תמיכה בכלל? הכל אני עושה לבד).

הבעיה היא שנורת PPP נכבית כל פעם מחדש ואז צריך להוציא ולהחזיר (מהחשמל), כבר עשרות הורדות מהאינטרנט הלכו קפוט בגלל הבעיות האלו, שלא נדבר אם זה מתנתק ב- 2:00 בלילה ואני בכלל ישן. כשאני מריץ בדיקה מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך), מבחינת הספק תוכן (נטוויז'ן) הבעיה היא אצל ספק התשתית (בזק) או בציוד שלי. סוג המכשיר הוא Siemens ADSL SL2-141 (מיוצר בסין לפי המדבקה למטה, פועל כבר 4 שנים).

מי יודע איך אני משכנע אותם להחליף את הציוד שלהם בלי שירות התמיכה?

אם יש לך 2.5 מג ומעלה אתתה יכול לקבל מבזק ראוטר בזיכוי מלא

• תוכן חדש...