Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ADSL ללא קו טלפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים משרד התקשורת חייב את בזק לאפשר ללקוחות להתחבר לתשתית ADSL גם ללא קו טלפון של בזק

אבל באתר בזק ומבצעים כמו זה. אין שום אזכור לנושא, תמיד רשום שצריך קו קל בעלות של 25 ש"ח לחודש

יש למישהו מושג אם באמת יש אפשרות להתחבר רק לתשתית ADSL ללא קו ולשלם פחות מ-25 ש"ח בחודש? (לא כולל עלות חבילת הADSL כמובן)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שידוע לי לא ניתן.

מבחינת בזק חובה להחזיק קו טלפון כדי להתקין עליו את שירות הADSL.

התעריף הזול ביותר לאדם מן היישוב הוא 25 ש"ח לחודש.

בקרוב חברת החשמל תכנס למשחק ואז חוקי התחרות יישתנו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה חייב טכנית להחזיק קו טלפון, כי ללא הקו, DSL לא אפשרי.

זה שבזק מניאקים, ומנצלים את העובדה כדי לגבות את ה-25 שקל זה כבר משהו אחר.

קיימת גם אפשרות לחסום את קו בזק לגמרי לשיחות (נכנסות ויוצאות), אבל כאן עדיין תשלמו את ה-25 שקל. אבל לדעתי, זה ישתלם לטווח ארוך (כמו להגביל כרטיס אשראי, לשלם דו"חות בזמן, או לסגור קווים מיותרים בחברה סלולארית)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שניכם טועים, תראו את הכתבה בתגובה השניה שלי, אפשר לקבל רק קו בשביל ADSL ללא שיחות, אבל העלות החודשית היא בדיוק כמו עלות של קו קל.

אותו מחיר, אחד עם קו, אחד בלי :?

פורסם

אופיר צודק, קטע די מלוכלך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תסתכל על זה הפוך: אתה מקבל רק קו ADSL ואם אתה רוצה, נותנים לך במתנה קו קל בעד אותו המחיר.

לא כל מתנה חייבים לקחת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זאת לא מתנה, כי אם התניית שירות בשירות, ז"א אם אתה רוצה תשתית ADSL אתה חייב קו טל' קל או לא קל זה א משנה.

לא הגיוני שבלי קשר למחיר התתשתית, תשלם על עוד משהו שאין לך צורך בו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
תסתכל על זה הפוך: אתה מקבל רק קו ADSL ואם אתה רוצה, נותנים לך במתנה קו קל בעד אותו המחיר.

לא כל מתנה חייבים לקחת.

.

הקו הקל היה עוד לפני שמשרד התקשורת הכריח את בזק לאפשר תשתית ADSL ללא קו

זה בעצם חיוב כפול, גם 25 על זה שיש לך את התשתית + תשלום רגיל על תשתית האינטרנט

פורסם

אני יודע שהקו הקל היה קודם לכן.

אני מציג נקודת מבט שונה - עכשיו הם ביטלו כביכול את הקו הקל ואם אתה מזמין ADSL, אתה יכול לקבל במתנה את שירות הקו-קל ולהשתמש בו, או לוותר על שירות הקו-קל.

באותה מידה אפשר לומר שכל מי שמזמין קו-קל, מקבל במתנה קו ADSL. אם אתה צריך, אתה תשתמש, ואם אתה לא צריך, אתה לא תשתמש.

גם ברשתות השיווק מחלקים מתנות שונות ומשונות למי שקונה בהן, אתה יכול לקחת ואתה יכול לוותר - אני לא בטוח שכל אחד היה חפץ לקחת את הסט לשירותים שחילקו במגה השבוע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הקו קל הינו קו פקטיבי אשר לא ניתן לעשות בו שימוש .

ולא ניתן לחבר לקוח לADSL (תשתית אינטרנט ) ללא הקו הפקטיבי .

כי אין לך שום שיוך ללא קו.

אני הייתי עושה אינטרנט סלולרי .

ללא תלות בבזק .ויש לך גם את האופציה של ניידות .

לדעתי להוט יש אפשרות של אינטרנט בלבד ללא קו טלפון .

תבדוק את הנושא.

שהיה בהצלחה .

נתי.א

פורסם

הקו הקל הוא לא קו פיקטיבי, הוא קן ממשי ואפשר לחייג ולקבל שיחות. מי שבוחר לוותר על שירות הטלפוניה פשוט נחסם בדיוק כפי שלקוח חייב נחסם.

הרעיון בקו-קל הוא לאלה שמחייגים מעט - מי שמדבר פחות מ-100 יחידות, כדאי לו קו-קל. אם אתה מדבר יותר מ-100 יחידות, זה מתחיל לכאוב בכיס.

.

פורסם

אני לא מבין, יש לי הוים בבית שמיועד אך ורק ל-ADSL, אני משלם עליו 25 שקלים דמי אחזקה (לחודש נדמה לי), ובנוסף אני משלם לבזק תשלום על תשתית ADSL בהתאם למהירות שאני מעוניין בה.

יש אפשרות לבטל את הדמי אחזקה האלה או לא?

פעם היה גם בחברות הסלולר דמי אחזקה חודשיים עד שזה בוטל (לא זוכר מאיזה סיבה), בזק יודעים שהם יכולים אז הם גובים דמי מנוי שכאלה.

הדמי אחזה של הקו הקל אומנם נמוכים יחסית לקו רגיל, אבל שימו לב ששיחות שמתבצעות מהקו הזה, עולות 25 או 50 אחוז (לא זוכר מספר מדוייק) יותר מאשר מחיר לשיחה מקו רגיל של בזק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השיחות עולות 25 אג' ליחידה - התעריף אחיד לכל הקווים הנייחים בארץ בכל שעות היממה.

אתה משלם אחזקת קו ולא עבור שימוש בקו. זה לא משנה אם הקו הוא אינטרנט או טלפוניה.

עבור שימוש בקו אתה משלם בהתאם לתעבורה שבו: - אם אתה מחייג - לפי פעימות מונה, אם אתה גולש - לפי מהירות גלישה.

אני לא בא להגן על בזק, אני מנסה להציג את קו המחשבה שלהם.

.

פורסם

אז בוא נאי אציג לך קו מחשבה, אני רוצה מבזק רק ADSL ללא קו ושום דבר, רק תשתית אינטרנט, האם אני יכול?

כמובן שהתשובה לכך היא לא.

בו נשווה רגע בין עלות תשית 2.5 בזק להוט (ללקוח הרגיל ולא זה שיושב שעות רבות עם חברה על הקו):

בזק: 25 ש"ח אחזקת קו(פקטיבי, קל, עושה סלטות באויר זה לא משנה)+ 81.90( כמובן שניתן להשיג בפחות אבל הרוב משלמים ככה), סה"כ 25+82= 107 ש"ח.

הוט: 59 ש"ח.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...