Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,אני מעוניין לדעת כל כמה זמן מחליפים שמן גיר אוטומט ברכב שלי (אימפרזה גראנד לאונה 94)

הרכב גמא כ218000 קמ,ואני לא יודע מתי החליפו לו שמן גיר אוטומט מה גם שצריך להחליף במידה וכן גם מסנן שמן נכון?

דרך אגב אין שום בעיה בגיר ההפך הוא מתפקד מעולה,רק אני שואל כדי לדעת אים בטיפול הקרוב אחליף גם שמן גיר.

שאלה נוספת:הברקסים שלי מאחורה גמורים לגמרי,אשמח לדעת מה עלות של סט בלמים אחוריים כאלו

האים עליי להחליף גם את משאבות הבלם?

הכל כולל עלות העבודה אשמח לדעת בבקשה.

תודה ולילה טוב לכולם!

imprza new age

פורסם

החלפת שמן גיר אוטומט ברכב מסוג איפרזה 94 שברשותך על פי הוראות היצרן = כל 24 חודש, או 50 אלף קילומטר.

אי אפשר לרשום לך עלות החלפת בלמים אחוריים מבלי שהרכב ביקר במוסך, אתה לא יודע מה לא תקין.

אולי צריך בכלל להחליף תופים? אולי באמת משאבת בלם לא מתפרדת טוב? ואולי מדובר רק ברפידות שזקוקות החלפה.

מצ"ב קישור לדף שיכול לעניין אותך בנוגע לרכב שלך, שווה בדיקה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...