Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיוויק אפשר לכוון את השסטומים!

הדראולים הם לא!

אחרי כיוון המנוע שקט כמו לקסוס.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

המנוע מרעיש (תיקתוקים חזקים) רק למשך 5 דקות בבוקר.

כיוון יפתור את הבעיה?

אגב, כשאני מכבה את המנוע אחרי שהנעתי בבוקר אז יש 2-3 תקתוקים אחרי שכיביתי אותו.

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן וכיוון שסתומים יפתור את הבעיה,אך לרוב,כיוון שסתומים לקוי יגרום לנקישות גם כאשר המנוע חם.

אורן

פורסם

הבעיה מוזרה מאוד: אם הרכב לא עומד אחרי לילה שלם (אפילו שהוא קר וכשמניעים הטורים עולים ל-1500 בסרק) - אין שום בעיה!!! המנוע שקט בכל סל"ד.

הבעיה היא רק אחרי שהאוטו עומד לילה שלם. אז יש רעש חזק של צפצופים. כמה חזק? מאוד. אני גר בבית קרקע ואני שומע אותו מתוך שינה כשאמא שלי מניעה את הרכב בחניה בבוקר. אולי זה משהו באביזרים חופש בפולי? אבל אם ככה למה זה רק כשהאוטו ממש קר?

לא קשור לשמן ולא לפילטר. פילטר תמיד היה מקורי, שמן היה 10-40 חצי סינטטי ACDELCO ובטיפול עברתי לוולבוליין.

פורסם
אולי.

אז למה מרעיש רק כשהאוטו *ממש* קר?

כאשר רצועות המנוע קרות לחלוטין הם גם אינן גמישות בניגוד למצב שכאשר הן בפעולה ורמת הגמישות שלהן עולה. אם מדובר בציפצופים שקרובים יותר לרעש של חריקות ושריקות כאלה אז אכן מדובר ברצועות. אפשר לבדוק זאת ע"י שפיכת כמות קטנה של מיים מבקבוק על איזור הרצועות ממש כמות קטנה בזמן ששומעים את הרעש ואז תשים לב אם הרעש נעלם.

:)
  • תוכן חדש...